Куки бият семейството на основателка на ФБ група против Боко

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
roumensp

Re: Куки бият семейството на основателка на ФБ група против

Мнение от roumensp »

budtel написа:Повече от 20 години демокрация и ето го резултата. Мизерия и разруха - държавата е съсипана. Има ли някой който да вярва, че България ще стане страна от западен тип. Ако има още такива то те са в пълна заблуда. Това няма да стане никога, защото България е отроче на Изтока.
Aми тогава какво предлагаш, диктатура ли ? Или може би шериат, поне да е ясно, че сме от Изтока. Или най-добре - доброволно да се присъединим към Русия и заедно да положим основите на Новия Съветски Съюз.
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

budtel написа:Bistra, тук полицаите не бият, а директно застрелват. Справка: миналата година гръмнаха невинен колоездач, а бандита също беше застрелян защото извадил нож. Не че критикувам ситемата. На мен ми харесва да е по-строго, но всяка страна си и има стретегия за полицаите - как да действат, какво да правят. Това е така, защото всяка страна си има характерни особености.
Аз в България съм имал два случая при които си имах работа с полицаи. Не мога да се оплача от тях. Свършиха си добре работата и никой не ме бил.
Смятам, че проблема в тази тема е доста преувеличен. За Боко съм съгласен, че иска да наложи малко авторитарен режим. Но какво пък може да стане новия Путин на балканите. Какво толкова лошо има в това.
Ами с нож ще те застрелят 100 процента. Това се води най-опасното хладно орьжие-ад за всеки полицай да не говорим за пазачите по затворите.
Ти да не мислиш че ще ти игрят каратистки хватки да те обезоръжават?
budtel

Мнение от budtel »

http://www.cyberpresse.ca/actualites/qu ... iciere.php"

Това е за Bistra.

roumensp, аз нищо не мога да предложа. Нито съм властелин, нито съм магиосник. Това са фактите и аз ги казвам. Това е.
Ти ако имаш идея как България може да стане западен тип държава, моля сподели. Може би на всички ще е интересно да ти чуят мнението.

Mr.D, нищо лошо не съм казал за акцията с изключние на невинния човек, но очевидно става въпрос за нещастен случай.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

budtel написа:Ти ако имаш идея как България може да стане западен тип държава, моля сподели.
Според теб Япония и Южна Корея "западен тип държави" ли са или не ?
Според твоите теории не би трябвало да са, понеже са прекалено на изток, с други думи "отроче на Изтока". :D
Ако не са - ОК, нямам нищо против, не е нужно да ставаме "западен тип държава", устройва ме и да сме като тях. Ама теб май повече те влече северната съседка на Южна Корея.
budtel

Мнение от budtel »

Ти пропускаш важния факт, че Българя е част от класическото деление на Изток и Запад. Когато казвам Изток имам предвид православните държави, защото те са отрочета на Източно Римската империя. Между другото през голямия период на просперитет на България и Византия, в България са идвали германци на гурбет. Нарекли ги "немци", защото не говорели български. Това название съществува и в Русия.
Южна Корея и Япония са специални страни. Те по окен граничат със САЩ.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

roumensp написа:
budtel написа:Ти ако имаш идея как България може да стане западен тип държава, моля сподели.
Според теб Япония и Южна Корея "западен тип държави" ли са или не ?
Според твоите теории не би трябвало да са, понеже са прекалено на изток, с други думи "отроче на Изтока". :D
Ако не са - ОК, нямам нищо против, не е нужно да ставаме "западен тип държава", устройва ме и да сме като тях. Ама теб май повече те влече северната съседка на Южна Корея.
Румба понеже те уважавам много и ценя твоето мнение като опонент но забравяш за нашия балкански манталитет и нрави,това което си мислиш никога няма да стане,а и да ти кажа онзи завод за коли на ганчев няма да го бъде много,ние не сме машини като азиатеца майна :^)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Абе, budtel, ти разбираш ли френски?
Къде точно в статията и репортажа се говори за застрелян колоездач?
Аз това, което прочетох и чух е, че на улицата имало крайно опасен луд човек, въоръжен с нож.Та въпросната личност вилнеела, разпаряйки торби с боклуци и извършвала вандалски действия спрямо коли. Заплашил и колоездач, който се обадил на полицаите.
Полицаите се опитали да го вразумят (Предполагам са го призовавали да се предаде), след което са го застреляли.Втората жерва е била случаен минувач - вентилационен техник в болницата Сейт Люк, който отивал на работа и вероятно е бил убит от рикоширал куршум.Извинявам се за преразказа, ама има хора, които говорят само английски.
Та къде е сега полицейският произвол? Аз виждам трагично стечение на обстоятелствата, нищо повече.
Я, да си спомним сега (почнах и аз като Джовани) пияният полицай, който излизайки от нощен бар, решил да си поиграе с пищова стреляйки наляво-надясно и беше застрелял момиче на бул.Патриарх Евтимий.Не помня точно коя беше годината, но случаят беше доста нашумял.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Абе някой чел ли екакво стана с оня некаква клечка от Отава където прегази колоездач посред бял ден на най оживното място в Торонто на Бей и Куйн и после офейка
Стефан Цанев
budtel

Мнение от budtel »

Това, че е колоездач го прочетох във вестника след като стана инцидента. Смятам, че полицаите са реагирали добре с изключение, че убиха невинен по погрешка. Сега шантавите след като знаята какво е станало няма да смеят да вадат ножове. Не съм сългасен обаче че убиха невинен човек. Мисля си че малко са се паникиосали, което не е професионално.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

myhata II написа:Абе някой чел ли екакво стана с оня некаква клечка от Отава където прегази колоездач посред бял ден на най оживното място в Торонто на Бей и Куйн и после офейка
Егати и свободния преразказ.
Забрави само да обавиш колоезда4а за невинна жертва.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

budtel написа:Муха, прав си. Повече от 20 години демокрация и ето го резултата. Мизерия и разруха - държавата е съсипана. Има ли някой който да вярва, че България ще стане страна от западен тип. Ако има още такива то те са в пълна заблуда. Това няма да стане никога, защото България е отроче на Изтока. За България Запада е мащеха. Ето и Меркел каза на Боко, че България има прекалено амбициозни цели. Моля? Г-жо Меркел това хората да искат да живеят нормално амбициозна цел ли го наричате.
А нещо за това на какво дередже беше държавата към 1989г няма ли да ни кажеш?
Както и за това кой я докара до това дередже тогава - сигурно Р.Рейгън?
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
grozdan

Мнение от grozdan »

budtel написа: Южна Корея и Япония са специални страни. Те по окен граничат със САЩ.
:super:
Ето това е една могъща мисъл!
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

grozdan написа:Ето това е една могъща мисъл!
Е ти какво искаш сега, един океан като Пасифика е нищо работа - някакво гьолче просто. Затова Корея и Япония са си направо съседи с щатите. :D
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Аблоод какво стана бе,кой кого бил и защо го бил,друг път недей реагира първосигнално като Гикса а изчакай и виж как седят нещата ;)
Стефан Цанев
Omega3

Мнение от Omega3 »

Bistra написа:Абе, budtel, ти разбираш ли френски?
Къде точно в статията и репортажа се говори за застрелян колоездач?
Аз това, което прочетох и чух е, че на улицата имало крайно опасен луд човек, въоръжен с нож.Та въпросната личност вилнеела, разпаряйки торби с боклуци и извършвала вандалски действия спрямо коли. Заплашил и колоездач, който се обадил на полицаите.
Полицаите се опитали да го вразумят (Предполагам са го призовавали да се предаде), след което са го застреляли.Втората жерва е била случаен минувач - вентилационен техник в болницата Сейт Люк, който отивал на работа и вероятно е бил убит от рикоширал куршум.Извинявам се за преразказа, ама има хора, които говорят само английски.
Та къде е сега полицейският произвол? Аз виждам трагично стечение на обстоятелствата, нищо повече.
Я, да си спомним сега (почнах и аз като Джовани) пияният полицай, който излизайки от нощен бар, решил да си поиграе с пищова стреляйки наляво-надясно и беше застрелял момиче на бул.Патриарх Евтимий.Не помня точно коя беше годината, но случаят беше доста нашумял.
Бистра, не е полицеиски произвол, но може би е трябвало да използват тейзьра в този случай. На централна улица, бька с хора, та се питам дали са могли да се справят с него и без да стрелят. Според очевидци, единият от полицаите се е паникирал до такава степен, че е било очевидно, че е нямал изоб6то нужната подготовка да се справи в подобна обстановка.

На скуер виктория преди две, три седмици, полицай застреля един бездомник с психически проблеми. На тази метро спирка винаги има стотици хора. чудо е, че няма невинни жертви. Единият от полицаите се е паникирал до такава степен, че е бил неадекватен след акцията и е трябвало да го вземат с линейка в болницата поради сериозно нервно разстройство. Бил жалка картинка, според очевидци.

Според мен, полицаите би трябвало да имат тейзьри в подобни яко населени места и най вече да са подготвени да се спряват в подобни ситуации с хладнокрьвие.
Публикувай отговор