в крайна сметка и аз се убедих, че сроковете са много относително понятие и не се нервирам както преди.
Може би грешката на всички нас е , че гледаме сроковете един от друг и очакваме всички да ги обработват с еднакво тепмо и забравяме едно от основните правила... Всеки случай е отделен.
pavelyankov написа:Имам въпрос: на колко от вас рецепциониста от МОМ е казвал, че след като медицинските се изпратят за Лондон и оттам няма искане за допълнителен преглед, срока до получаване на виза е 6 (шест) месеца ?
Павка,
то и преди нова година срока, който го е казвало момчето беше 6 месеца от ОК на медицинските... това, което можеби те е заблудило е, че обикновено от Букурещ са избързвали и са пращали поканата за виза след 3 месеца.
Но това , че срока по принцип е бил 6 месеца са го коментирали и други съфорумци в темата Документи Букурещ 2011, така, че това не е нищо ново
Виж например 77 страница , още там vdddd ги е споменал тези срокове
Ман Юнайтед, ти май не ме разбра
Не се хващам за тези 6 месеца като удавник за сламка. Защото в момента не знам къде точно са медицинските ми резултати - Лондон или Букурещ. Уловката е, че МОМ дават някаква информация, която аз не намирам в официалните сайтове. Затова смятам, че сроковете са много субективно нещо, и при запитвания до Букурещ не е препоръчително да им цитираме срокове.
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Сроковете дето са ги дали в сайта са на принципа " Ето вижте какви са били средните срокове едно време."
Така, че аз вярвам на информацията от МОМ, защото тя е актуалната
Между другото, сега погледнах при молдовците. Имат 1 покана за виза от 19.01. Само дето е паднало яко чакане там
Дам и аз обърнах внимание, че хората са чакали 8-9 месеца от направата на медицинските .... което от своя страна пак подтвърждава, че всичко е много относително...
Дам и аз обърнах внимание, че хората са чакали 8-9 месеца от направата на медицинските .... което от своя страна пак подтвърждава, че всичко е много относително...