Идея за отдих.....

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
konstanta

Идея за отдих.....

Мнение от konstanta »

Здравейте . В тези студени кебекарски дни ,реших да "съкратя" зимата с една почивка до "топлите" места. Моля споделете къде е за предпочитане да се отиде : Мексико или Доминиканската реп. ( изключвам за сега Куба и Ямайка) Може ли да препоръчате хотел ( ако евентуално сте били там). Интересува ме правят ли от хотела екскурзий до интересни места ???? Мерси.
Странджата

Re: Идея за отдих.....

Мнение от Странджата »

Понякога става наистина,,топло,, в горепосочените дестинации!
konstanta

Мнение от konstanta »

Странджа , много си загадъчен с подобни изказвания. :^)
Аватар
hoyden
Обратна връзка:

Мнение от hoyden »

Представител на агенцията, от която си купувате почивката, ще дойде в хотела първия ден и ще ви предложи екскурзии :y: По принцип има по нещо всеки ден, само пари и желание да имате.

А пред дилемата Мексико или Доминикана, без замисляне избирам Мексико ;)

Приятна почивка!

“Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.” Алберт Айнщайн
konstanta

Мнение от konstanta »

A кога е дъждовният период в този район ???
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

konstanta написа:A кога е дъждовният период в този район ???
От началото на юни до края на ноември.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

konstanta написа:Странджа , много си загадъчен с подобни изказвания. :^)
За Доминиканската република не знам, но в последните година-две престъпността в Мексико е нарастнала доста, непрекъсно пишат за разни убийства (вкл. и на туристи), най-често свързани с местните нарко-картели. Предполагам това има впредвид Странджата ...
The Department of Foreign Affairs has advised Canadians to travel to Mexico with a high degree of caution "due to a deteriorating security situation in many parts of the country."
Аватар
Adventure

Мнение от Adventure »

Тук може да проверите какво препоръчва правителството по-повод пътуванията към всяка една държава!Обновява се ежедневно : http://www.voyage.gc.ca/countries_pays/menu-fra.asp" Успех!
The World Is Smaller Than You Think
army

Мнение от army »

Определено съм за Доминиканата. Не,че моето мнение е миродавно, но...от личен опит.
Много зависи от човека!
Аз и моето семейство определено търсим романтиката и екзотиката, докато някои от моите приятели държат на класата. А пък имам и познати дето ходиха до Карибите, само щото и другите са ходили!!!...
така,че -свят широк и място има за всички/ако не броим БГ-то и Ванкувър/
Скоро ще публикувам последното си видео от "Блау Натура Парк" в подфорума за туризма. Ако те интересува- погледни! ;)
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
konstanta

Мнение от konstanta »

Извини ме , но къде се намира този подфорум за туризъм ..????
Благодаря !
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Аз определено съм за Мексико, ако трябва да избираш между двете дестинации. Просто там има какво да се види. Ако си мързелив тип турист т.е. да лежиш цял ден под палмата с кокосов орех в ръка и Доминиканата ще те устрои.
Колкото до сигурността. Ами, опасно е навсякъде, само че курортите са със засилена охрана и възможността да ви се случи нещо е много занижена. Ако се шматкате самосиндикално насам-натам е друг въпрос. И на мен са ми предлагали наркотици в тоалетната (чудно, а нямам такъв вид), ама не са ме убили, нито пък друго направили. Това е може би, защото хотелът беше с по-особен статут.Така наречените хотели за възрастни.На другите места (семейни хотели) мисля няма проблеми.Та това е.Успех с избора!
Разходи се по сайтовете и си избери нещо.Чети и отзивите, макар че не са меродавни винаги. Имам чувството, че понякога платени писачи пишат добри неща, а в действителност не е точно така. Ти си знаеш най-добре какво искаш. ;)
http://www.tripadvisor.ca/"
http://voyagesarabais.com/fr/accueil.html"
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Публикувай отговор