Как може да се отложи заминаването?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
dudu

Как може да се отложи заминаването?

Мнение от dudu »

Здравейте,

Минахме успешно интервюто и сега чакаме медицинските. Решихме, обаче, да си направим бебе и искаме да поотложим заминаването си. Това възможно ли е и до кога?
Какво изобщо трябва да се направи, ако по някаква причина искаш да забавиш процедурата? Пише ли се до посолството в Букурещ с обяснения? До колко може да се отлагат медицинските?

Благодарим предварително на всички, които откликнат!
Аватар
Boko
Има 1 предупр. за БАН
Обратна връзка:

hi

Мнение от Boko »

Sertifikatite vajat 3 godini ot datata na izdavaneto im. A ako minete medizinski i posle iskate da otlojite ne znam.
_stanbinev_

Re: Как може да се отложи заминаването?

Мнение от _stanbinev_ »

dudu написа:Здравейте,

Минахме успешно интервюто и сега чакаме медицинските. Решихме, обаче, да си направим бебе и искаме да поотложим заминаването си. Това възможно ли е и до кога?
:thumbsup:
Molson

Мнение от Molson »

moje kato napraviat novi medicinski. taka dokato izteche validnostta na sertifikata
Аватар
rose

Мнение от rose »

Zdravei!
Nashi poznati biaha v sashtoto polojenie,no poradi tazi prichina te otlojiha podavaneto na meditsinskite.Reshiha da izchakat bebeto da se rodi i da porasne na pone godinka i togava da izprashtat uvedomlenie do Viena i satvetno dokumentite za meditsinski. :?
Ako vie veche ste izpratili tezi dokumenti,traibva da zaminete do edna godina ot datata na meditsinskite,zashtoto vizata shte vi vaji za tozi period ot vreme :roll:
Opredeleno,bremennata jena ne moje da si napravi rentgenovata snimka :( (zaradi ploda)
Mislia,che e nai-dobre da pretsenite koe e po-vajno za vas v momenta!
Jelaia vi kasmet! :P
Svilko
Обратна връзка:

Мнение от Svilko »

Здравейте и от мене,
ми какво да ви кажа, малко късно сте решили май да го правите бебето. Като получите медицинските трябва да ги направите до 3 месеца, ако не ги направите ще идат на вятъра няколко стотин долара. ОБАЧЕ имам приятели които още преди да получат формулярите за медицинските, са отишли във ВИТА и са ги направили с уговорката че като дойдат документите от Букурещ д-р Савчева веднага ще прати досието. Само че ако трябва да обяснявате причините за това преждевременно правене на медицински, не знам как ще стане, при тях е минало понеже момчето е пътувало по корабите. Дали д-р Савчева ще бъде така добра да се склони.
Ама има и един по лесен вариант, дето НЕ си усложнявате положението - да изчакате с детето. До колкото знам в самолетите не е разрешено да пътуват жени в напреднала бременност.
Заключено