Без члага по празниците в Пловдив
Re: Без члага по празниците в Пловдив
Будителю от днес чалгичката дъни в Филибето майна,а за народната музика -слуша се ама не чак толкова много,придимно от пенсионери и родолюбци
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Е, празниците свършиха! Връщаме се пак към ежедневието - чалга до дупка! 

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
По мои наблюдения чалгата в Канада нещо не върви. Има напъни, но нищо не излиза. 

Върви си ,всички българета са си накупили пакети с бг телевизия и денонощно се върти "Планета Тв " 

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Гледат си ги сами и ядат пица 

Не е точно така приятел,събират се ходят си на гости,правят се луканки пие се ракия направена в Канада,има много неща особено тук в Торонто все едно си в България,не знам там по другите провинции как е точно но тук е така
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Не на всички събирания с българи се слуша чалга. Мои познати, които са слушали чалга в България тук не им се слуша. Нещо не става. Нещо липсва. Може би атмосферата по улиците или нещо друго. Няма как да надуеш чалгата и да натиснеш педала, че после яко проблеми. Също няма и чалга заведния. А то кой ле ще отиде в тях, а и се съмнявам, че властите ще разрешат да има такова заведение.
Аз да ти кажа никога не съм я слушал,ама вече и в Бг не я слушат много ,просто си отшумява
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- UnHoly
- Напуснал форума
Ще кацнете накрая вие на моя акъл, че чалгата не е нито заразна болест, нито плод на заговор ами си е най-обикновен пазарен продукт и все някога ще се изчерпи! Ама защо трябваше преди това така да се джафкате един друг не стана ясно 

Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
-
- Изгонен от форума
http://www.youtube.com/watch?v=TcbdAmOv ... re=related"
Това е кавър на Дичо на една прекрасна "комунистическа" песен. Препоръчва се хард капиталистите да си запушат ушите. За останалите enjoy it
Това е кавър на Дичо на една прекрасна "комунистическа" песен. Препоръчва се хард капиталистите да си запушат ушите. За останалите enjoy it

- Bistra
- Напуснал форума
Начи това така ми се е набило, че няма как...Синът като изпляска нещо ни в клин - ни в ръкав, дъщерята нормално го пита: C'est quoi le rapport????*vaniliq написа:Препоръчва се хард капиталистите да си запушат ушите. За останалите enjoy it
* по нашенскому: В каква връзка го казваш това???

Бай дъ уей, аз не чакам никога утре!Всичко правя днес и то на пълни обороти.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

-
- Изгонен от форума
Сигурно е така. Аз по-скоро исках да се насладиш на нежната лирика и мелодия на песента. На позабравеният аромат на младостта, на плахият и лесно раним, но в същото време толкова красив копнеж за щастие изразен с думите "утре живей, утре бъди...". Да сътвориш и повярваш в една вселена, напълно незвасима от физическата, и чийто измерения не можеш дори да осмислиш, но смътно долявяш че са огромни. Пресъздадена е с механично взети назаем понятия, комбинирани по неочакван начин напр. "Свети във нас нова ноща..". Напомня ми за една мисъл на Х.Л. Борхес, цитирам по памет: " Не зная замисъла на вселената, но знам че да разсъждаваш ясно и да действаш справедливо е според същият този замисъл".Bistra написа:Бай дъ уей, аз не чакам никога утре!Всичко правя днес и то на пълни обороти.vaniliq написа:Препоръчва се хард капиталистите да си запушат ушите. За останалите enjoy it
- Bistra
- Напуснал форума
Добре.Благодаря.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Са Са СА Радка Пиратка, Тигрее Тигрее имаш ли пари
са чалга това дето излиза днес няма нищо общо с другото. "Уволнявам се" но Коциту Слънинката също беше чалга ама всички сме я п'яли, п'яли и играли.

WOW toons Plovdiv Magtheridon-US(H)/Absintium Eitrigg-US(H)
-
- Изгонен от форума
Bistra написа:Добре.Благодаря.