Странджата написа:A,ako си мислиш да разнообразяваш темата на мой гръб не си познала!Аз се извинявам на всички съфорумци за този неприятен спор по време на Коледните празници!Но това да спра зависи единствено от твоите ,,изяви,,!
Това спор ли е? Не знаех. Аз съм отначало докрай съгласна с теб. Пий едно за мое здраве и не се вживявай толкова!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Хи-хихихихи. Ква стана тя? Странджа не на 66, а на 166 да станете с Кръстев, се същите чукове ще си останете. Не можете така агресивно да и скачете на Бистрето бре уруди такива. Кво значение има кога се е регистрирала или колко време прекарва във форума? Не стига, че дрискате наляво и надясно смехории, ами сега излиза, че който пишел много във форума бил загубеняк. Хахахахах. Че то си има общи условия дет си ги приел преди да се регистрираш. Освен че хората са си направили труда да направят и поддържат този форум, той също така е и виртуална общност за част от бг. имиграцията.Ако тва за теб е тотална загуба на време и място където да бълваш душевните си отпадъци go away.
С грешният профил ли си влезнал?
До другият вторник мисля да се радвам на празниците, метлата ще играе другата седмица - ако разбира се до тогава на някой от модераторите не му писне. Иначе до тогава
Весели празници на всички.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Ако го беше направил, щеше да се видиш в пари и нямаше да ти е крива с нищо чалгата. Ето ти предложение - щом казваш, че можеш да ги съчиняваш такива, вземи и "произведи" няколко! Ако тръгнат да се харчат добре, хем ти ще се помириш с чалгата, хем и ще забогатееш за сметка на тия, дето така те гневят. Струва си да пробваш
Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
Аз да не съм като тебе, за пари да си продавам ценностите.
И пари да ми дават няма да участвам в антибългарски пропаганди.
Пари може да се печелят и без чалга, простотия, примитивизъм, проституция и бандитизъм.
Познавам много хора които печелят добре с трудолюбие, талант и интелект.
Съвет - не се задявай с мене! Не че се надявам изобщо да ти влезе нещо в главицата (с оглед на ограничения и капацитет), но се съобразявай все пак! Не сме всички "от една копаня прасета"
Същото се отнася и з тебе. Не съм толкова безобиен колкото изглеждам.
А и вече ми писна от компексари дето постоянно заплашват. Отивай в България и раздавай юмруци. ОК!
Много си неравноделен, с тия изблици рано следобед в тоя хубав почивен ден... Тревожа се за здравето ти, човече! Успокой се, не чети български новини поне по празниците
Зарежи тия размисли и коментари, на ти една истинска родопска песен да ти зарадва душата http://www.youtube.com/watch?v=WreMfydr10g"
"... друга са мома изрука - мене са гаще липсали, кутро ги свине плечкоса, да му ръчинки исохнат!"
Разбира се..."гениалният" Слави Трифонов.
Потурчилият се българрин, който пя със Софи Маринова, а тя самта пя на очередяването на партия "Отоман" на братя Юзеирови. "
Подигравка с българската народна песен и носия!
UnHoly, благодаря за хубавата песен. Тази певица доказва, че в България не всичко е чалга. Млада и талантлива, тя е избрала да пее български народни песни. Има и още много като нея достойни за уважение.