17% от българите искат да работят в други стани от ЕС

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Mr.D
Баннат за 7 дни

Re: 17% от българите искат да работят в други стани от ЕС

Мнение от Mr.D »

Bistra написа:
Mr.D написа: Та нали темата е защо избират имигрантите други места освен Европа .
А, не знам как си го разбрал това. Аз все си мисля, че темата се базира на това:
mufc написа:http://dnes.dir.bg/news/rabota-evrobaro ... 09669?nt=4
Прочети го внимателно и после ще ми кажеш кои са визираните, предпочитани страни, в които българите желаят да работят. ;)
Българинът не иска работа в друга страна от ЕС е заглавието от линка.
Ето ти цитат от сьщия
Една четвърт от анкетираните заявяват, че не биха си правили такива планове, защото виждат твърде много пречки, а 54% нямат интерес да опитат работата зад граница, съобщи bTV.

И как изведньж пьк за имиграция насам има безброй желаещи? И пречките и чакането за тук не е проблем.
За устройване, за намиране на работа, купуване на кьщи, сьздаване на семейства и там и тук е еднакво? Ако е така смятай утре сьм на самолета.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Mr.D написа: И как изведньж пьк за имиграция насам има безброй желаещи? И пречките и чакането за тук не е проблем.
За устройване, за намиране на работа, купуване на кьщи, сьздаване на семейства и там и тук е еднакво? Ако е така смятай утре сьм на самолета.
Не зная дали за "имиграция насам има безброй желаещи"? В статията не е уточнено.Затова те накарах да я прочетеш внимателно.Аз като я чета буквално разбирам друго от нея (не е нужно непременно да отговаря на истината).А, именно, че хората или нямат интерес, или нямат желание / възможност да напуснат страната.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

Нямат желание защото знаят че не си струва. Вьпроса е да ли ако имаме пьлни права в западна Европа като без лимитно заселване и работа ще можем да докараме тукашен стандард. Убеден сьм че не.Поне не в близките години. А кризата само направи по лошо положението не само за тях ами и за нас.
Публикувай отговор