Какво значение има кой се е качил първи, освен от гледната точка на учтивост/етикет?ablood написа:По-скоро първите 6 е трябвало да съдят останалите, че са претоварили асансьора.
Което обаче няма как да стане. Всяка ще твърди, че е била от първите качили се.
В такъв случай отива в графа "инциденти" без намерени виновни.
Пропадна асансьор с 9 бременни в ”Майчин дом”
Re: Пропадна асансьор с 9 бременни в ”Майчин дом”
Че не е трябвало да се набутат 12 човека не е трябвало, но асансьора не е трябвало въобще да тръгне, щом е претоварен. Резултата от делото ми е леко абсурден.
Бистра, не е чак такава трагедия да се качваш пеша по стълбите бременна, аз в асансьора не с екачвам, а лекаря ми беше на 7 едтаж. Всеки път пеша до 7 етаж, на бебето нищо ми е нямало.
Бистра, не е чак такава трагедия да се качваш пеша по стълбите бременна, аз в асансьора не с екачвам, а лекаря ми беше на 7 едтаж. Всеки път пеша до 7 етаж, на бебето нищо ми е нямало.
Последно промяна от IRA на Пет Дек 02, 2011 4:59 pm, променено общо 1 път.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
-
- Напуснал форума
Българския асансьор - по-коравият асансьорIRA написа:Че не е трябвало да се набутат 12 човека не е трябвало, но асансьора не е трябвало въобще да тръгне, щом е претоварен. Резултата от делото ми е леко абсурден.

Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
Няма абсурд, по-скоро остарели наредби, но на съдът не му е работа да ги променя.
"Асансьорът пропада, защото е за шест души. Тръгва въпреки претоварването, защото няма монтирано устройство, което да блокира машината в такава ситуация. По наредба предпазното устройство срещу претоварване е задължително, но само за новите асансьори. Тъй като е стар, асансьорът в "Майчин дом" е законен и без предпазен механизъм."
"Асансьорът пропада, защото е за шест души. Тръгва въпреки претоварването, защото няма монтирано устройство, което да блокира машината в такава ситуация. По наредба предпазното устройство срещу претоварване е задължително, но само за новите асансьори. Тъй като е стар, асансьорът в "Майчин дом" е законен и без предпазен механизъм."
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Това е толкова абсурдно
, ако беше тук не само 12-те кокошки но и всички "зяпачки" щяха да осъдят успешно болницата за нанесени травми - физически и психически
.

Циганите - на Сатурн !
Една от пострадалите жени ми е лична позната и знам през какъв кошмар мина.
не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
- ablood
- Обратна връзка:
Аз съм съгласен с с200, че пътничките, игнорирали предупредителния надпис, претоварвайки двойно дъртия асансьор не са съвършенно невинни за собствената си съдба. Не казвам, че сами са си виновни, ама разчитайки, че "на тях няма да се случи" рано или късно води до проблеми.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Минах със метлата и 2-3 мнения са позабърсани - надавявам се че размяната на реплики ще приключи до тук. Съжалявам ако е останало още нещо което евентуално е за триене.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
- ablood
- Обратна връзка:
Асансьорите, рентгеновите апарати, поточните линии, автобусите и още много други съоръжения са смъртоносно опасни при немърлива експлоатация.YOUPPI написа:Опасни ли са асансьорите
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.