BG ingеnieurs vs l'Ordre des ingеnieurs du Quebec

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
anito
Мразим да мислим

BG ingеnieurs vs l'Ordre des ingеnieurs du Quebec

Мнение от anito »

Пролетното първенство завърши с победа на българските инженери 8)

Аз реализирах една победа, толкова ми искат. Тук БГ отбор имаше трима представители и тримата се преборихме успешно през пролетната сесия. Аз съм късметлийка и това беше единствения специален изпит, който ми предписаха да мина. Другите имат по още 1-2 наесен, но дотук няма празно. :lol: В очакване сме на резултата от последния рунд за сесията, но изгледите са добри.

Нема да се плашите! Щом аз минах изпита, всеки може!!!
bateto

Мнение от bateto »

Takmo da si lygam i prochetoh tazi dobra vest,mnogo se radvam za teb ,taka im se pada na nedoverchivite ste gi biem do dupka.
Uspeh i v posledvashtite bitki ,ako ima problemi vikay,idvam s boksovite rakavici.
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Bateto, merci beaucoup, det sa vika :lol: Ama po-dobre ela s manivelata, po 6te e blizo do tematikata :D
bateto

Мнение от bateto »

manivelata :D ,ako se nalogi svirkay,samo kagi koy e vraga
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Btravo.Bravo.Az si 4akam oshte da mi opredeliat izpitite.Neshto mnogo sa zamotali procedurata -5 meseca 4akash .
Ti kakuv inginer si ako ne e taina :)
IVO

Мнение от IVO »

Честито и браво на anito и от мен! :D
Успех и само напред! Иво
Аватар
Bydi
Обратна връзка:

Мнение от Bydi »

Ани,честито и от нас!!!
От все сърце ти пожелаваме успешна реализация като инженер на канадска територия!!!
Покажи им на канадците,какво още можем ние-българите!!!
Късмет!!!
Аватар
bis
Обратна връзка:

Мнение от bis »

Anito, chetito i upeh po-natatuk, iskreno ti go jelaia.

Kak stoi vuprosa posle s realizaciata, davat li vi niakakvi nadejdi?
Mojesh li da razberesh dali ste podnoviat tazi programa i tazi godina, stoto za sega siguren otgovor niama.
Blagodaria ti.
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
Plamen

Мнение от Plamen »

Честито Ани. Неможахме да се видим като беше в Монреал да ти пожелая успех, но явно не ти е бил нужен :wink:
И аз си взех 2 от полагащите ми се изпити и сега чакам резултатите от 3-я. Подле остава 1/2 от френския+ финалния изпит и може да се каже че първата бариера е паднала. За желаещите да подадат документи и да станат инженери искам да кажа че изпитите не са невъзможно трудни но ако работите идва малко нанагорно. Но невъзможни работи няма и всеки желаещ може да получи помощт от миналите по пътя. Силно се надявам скоро да остане малко време да обобщим нещата. Аз за себе си направих някои важни изводи, но не искам да бързам за да не ви подвеждам. Успех на всички. :P :beer:
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Браво на вси4ки взели си изпитите-отли4ници :thumbsup:
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Благодаря на всички за поздравленията!
Пламене, честито и на теб!

На Ира: машинен инженер съм.
На Бис: знам, че контактуват хората, които са им в списъка, но дали ще има наесен друга такава група, не знам. Може би и те не знаят още. Всичко зависи от финансирането. Запиши се в списъка на чакащите, поддържай контакти с тях, ходи на срещи, ако те канят. Така ще разбереш какво ще става.

Към всички БГ инженери: трудно е, но не невъзможно. Ето, отборът се увеличи на 4 човека. Имате ли амбицията, ще стане. Както казва Пламен, ако работите, е много по-трудно. Но той доказа, че и така става.

Пламене, ако ти трябват някакви материали, свиркай. Ще помогна с каквото мога. Преди време бях започнала една статия по тази тема, но не подготвих много. Ако имаш нещо ти, мога да допълня... Абе, ще се разберем на 4 очи :lol:

:beer: :beer: :beer:
survivor

Мнение от survivor »

Anito, chestito! I da ne zabravish da se pohvalish pri sledvashata pobeda :tuut: :beer2: :wink:
Plamen

Мнение от Plamen »

anito написа:Пламене, ако ти трябват някакви материали, свиркай. Ще помогна с каквото мога. Преди време бях започнала една статия по тази тема, но не подготвих много. Ако имаш нещо ти, мога да допълня... Абе, ще се разберем на 4 очи :lol:

:beer: :beer: :beer:
Ми иска ми се да съберем и сканираме всички задачи от миналите изпити. Електро, механо- каквото ивма. така тия след нас ще допълват и няма да се ръсят за извлечения от ордера. не че е кой знае какво, но те дават само последните 2 изпита. Добре е да има и по-задни дати. Освен това аз по случайност открих един метод за намиране на готови решени задачи, но искам първо да систематизирам всичко за да мога да го опиша разбираемо. Ще пусна отделна тема на портала. Само времето е малко кът, но колко за толкова все ще се намери :wink:
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

E, това не е проблем. Ще сканираме изпитните задачи, аз имам 2 предишни + моите. Може и задачите, които сме решавали за упражнение, също да се сканират, ама бая листи са. Нямам скенер под ръка.
mariya

Мнение от mariya »

Аз минах същия изпит като Ани,но имам още един професионален по съпромат ,и за него имам 4 стари изпита +този от майската сесия.Аз също съм машинен инженер.Според мен е добре да сканираме и стари изпити по икономика.Знам ,че зависи от университета ,но все пак ще е от помощ.С икономиката малко се поизпотихме с Ани ,ама се минава.Няма страшно,но съветвам тези,които тепърва ще се записват на такъв курс да запишат обикновен курс,не интензивен.Нашият курс беше интензивен и материалът ,които се преподава обикновено за 3 месеца,ние го взехме за месец и половина.Ако сте учили вече нещо подобно ще ви е лесно,ако ли не-ще бъде малко трудничко, но напълно във възможностите на всеки да го мине.С каквото можем ,ще си помагаме.
Успех на всички !!! :D
Заключено