Получихме баркодовете

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
maryia

Получихме баркодовете

Мнение от maryia »

Получихме баркодовете! Изпратих документите в Букурещ на 02.06.04 и получихме баркодовете на 21.06.04. Обаче видях тук във форума един сайт, на който мога да си проверявам статуса, но като си напиша данните ми викат че няма база данни и може да има 3 възможни причини 1 от които е че може още да не са ми обработили документите.Охххххх дано да е тази защото ако съм объркала нещо във формулярите ще почне пак едно писанеее - не е за приказване.
Искам и да питам - с тези документи преведохме само таксите без тези 715$ на човек да не би от там да е проблема - тях мисля да ги преведа като получа медицински. :lol:
maria
Аватар
janyz

!!

Мнение от janyz »

Zdravei Maria , inie poluchihme bar-kodovete,1 mesec sled podavane na vtorite dok. ! Kade moga da proverja dali mi e otvoreno dosie ? Dokolkoto znam dosieto ne se otvarja vednaga ! A parite za viza shte gi pratja kogato minat med. i poizkat pasportite !
maryia

Мнение от maryia »

Zdrasti tova e adresa:
https://services1.cic.gc.ca/ecas/Authen ... ret=fileNo
moje posle kato si proverich da mi kaje6 dali ti izliza niakakva informatsia
maria
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Здрасти Мария :D
Линка който си посочила е верния, но ...
Когато започнат да работят по досието ти, чак тогава статуса става In process. И стане ли това след около седмица можеш да чакаш медицинските. А и много хора са споделяли, че статуса може и да не се промени и пак да получиш медицински, че даже и писмо за виза. Така че, СПОКО. Чакане му е майката :wink: Ще чакаме заедно. Ние получихме баркодовете на 09.06.2004г.
Айде късмет :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
miki

Мнение от miki »

Привет Мария, не искам да те разочаровам, но ще трябва да се заредиш с търпение.
Ние получихме баркодовете през 11.2003,
медицинските формуляри пристигнаха в края на 01.2004
и първите мед. прегледи минаха през 02.2004.

Наложиха се повторни мед прегледи (рентген и бактериологичен анализ на храчка), които се правят 3 месеца след първите. И те минаха в края на 05.2004 и документите вече са във Виена. Но на посоченият верен линк и до момента не мога да си проверявам статуса.

Затова пък ако си в София ще можеш да си провериш статуса в МОМ (Международна Организация по Миграция) на ул. Хан Крум 25 (пряка на Раковска, близо до пл. Славейков).

Успех!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

"бактериологичен анализ на храчка"
teia savsem sa se pobarkali
tuk idvat razni tuberkolozi i SARS-i kato bejanci i gi puskat vednaga a zdravi, pravi beli hora (ako priemem che BG-rite sa takiva) im praviat bakteriologichen analiz na hrachka...ujas...dano samo da ne si praviat gargara naznachenite ot quebec lekari v sofia - az za takova neshto ne biah chuval.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
maryia

Мнение от maryia »

Kakvi sa tezi izsledvania na hra4ki be hora - ne znaeh 4e i tova go ima!!! :rotaeye:
P4eli4ka blagodaria za uspokoenieto 6e 4akame i tova e niamame izbor no ne moga da razbera za6o tolkova se baviat tezi hora. Iskah da tragna liatoto no iavno 6e ostana 4ak za proletta za6oto tvardo sam re6ila da ne zaminavam zimata :wave:
Miki blagodaria za infoto :lol:
maria
miki

Изследване на храчка

Мнение от miki »

Когато на рентгеновата снимка "има нещо", което е различно от рентгенова снимка на абсолютно здрав човек, лекарите от Букурещ или от Виена могат да поискат допълнителен медицински преглед.
Т.е. те се съмняват от Туберкулоза и искат 100% сигурност. За целта се прави изследване на храчка (трае 45 дни и струва 30 лв) и повторна рентгенова снимка поне 3 месеца след първата.
От МЦ Вита насочват към необходимото място - Фтизиатричен център(намира се в пряка на М.Луиза) за бактериологичното изследване и рентгена е по стария начин.

PS:
Рентгенолога, д-р Савчева от МЦ Вита и д-рите от Букурещ могат да кажат, че е добре, но тези от Виена имат последната дума. :?
Заключено