Да ви е честит Шистовия газ!

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Заключено
Аватар
roumensp

Re: Да ви е честит Шистовия газ!

Мнение от roumensp »

budtel написа:Или България е в сегашното си положение заради комунистическото си минало?
Не разбира се, всички знаем, че е заради американците. И че Шеврон са иззели функциите на Министерския Съвет и еднолично си решават къде и кога да добиват шистов газ.
Няма ли да отвориш и една тема, в която да ни обясниш как Макдоналдс тровят българите с ГМО ?
Странджата

Мнение от Странджата »

budtel написа:Странджа, ти пак си приказваш за комунистите. Малко е демоде не мислиш ли? Или България е в сегашното си положение заради комунистическото си минало?
Вече го кометирахме този въпрос и няма смисъл да повтярам едно и също.
Приказвам за теб,а че си демоде,демоде си,ама се чудя защо не си лежиш в някоя елитна клиника в Белокаменна Москва,ами ръсиш простотии от омразният капиталистически континент,червен демагог!
budtel

Мнение от budtel »

Аз както казах живея в Квебек, а Квебек не е САЩ. Дори се говори на френски.
Но реакцията ви още веднъж показва, че сте демоде. Нямате силни аргументи за да защитите позицията си. Говорите си изтъркани фрази и нищо ново.
Но нещата се променят - както виждаме любимият ви див капитализъм започва да се задъхва, а заедно с него и вашите недоказани и елементарни теории.
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

Като виждаш, че не сме на твоето ниво, тогава защо продължаваш да пишеш тук?
Manchester United Football Club
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

roumensp написа:
mufc написа:Mr.D
Точно задари престъпноста и стреса се махнах от Америка, знам за какво говориш :handshake:
Само дето по-малко време съм седял там(4г и половина) в сравнение с теб.(7г)
Явно всичко зависи от средата - къде си живял, какво си работил, с какви хора си контактувал ... Аз живях 6 години в Сиатъл и не видях нито престъпност, нито стрес, дори напротив. Колкото до здравеопазването им, ако имаш добра застраховка от работодателя си (каквато аз имах), получаваш обслужване, каквото рядко ще намериш в Канада.
Ако трябва да избирам между живот в България или Америка, тогава избирам да се върна в Америка ;)
Ако изборът ми е между Америка и Англия, тогава избирам Англия без никакви колебания 8)
Manchester United Football Club
grozdan

Мнение от grozdan »

mufc написа:Като виждаш, че не сме на твоето ниво, тогава защо продължаваш да пишеш тук?
Ш-ш-т ;) Остави го човека на мира.
Това й е хубавото на демокрацията - човек може да се изкаже, да предложи различна гледна точка. Ако всички сме еднакви ще е скучно :)
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Omega3

Мнение от Omega3 »

budtel написа:Аз както казах живея в Квебек, а Квебек не е САЩ. Дори се говори на френски.
Но реакцията ви още веднъж показва, че сте демоде. Нямате силни аргументи за да защитите позицията си. Говорите си изтъркани фрази и нищо ново.
Но нещата се променят - както виждаме любимият ви див капитализъм започва да се задъхва, а заедно с него и вашите недоказани и елементарни теории.
Фраза по демоде от тази, че американците си натякват културата на някой си, трудно може да се изнамери. Има най малкото две обясниения на това : или няма с каква култура да се противопостави6 на американската или 4исто и просто си повтаря6 някаква фраза научена от детството.

А това,че живее6 в Кебек играе против теб, имам предвид небивалиците които си написал за американците (дрьзки, нагли и сьс злобни погледи, или не6то от тоя род бе6е, не ми се тьрси).

Аман от супердоволни консуматори които си дьлжат в голяма част удобният живот на американските империалисти.
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

budtel написа:Аз както казах живея в Квебек, а Квебек не е САЩ. Дори се говори на френски.
От кога историческите факти са слаби аргументи, или просто не познаваш добре собствената ни история?

За капитализма не се притеснявай - било той див или по-социален - доказал се е вече повече от 200 години в практиката че е жизнен и че за сега няма друга реална алтернатива. Вярно е че ще отнеме още време, но и тази криза ще отмине, пък да сме живи и здрави, това едва ли ще е последната икономическа криза която ни е съдено да изпитаме.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

Казваш че живееш в Кебек все едно си в Куба.Той дивия капитализьм като се задьхва Кебек не го отнася случайно. Точно заради клоненето кьм капитализма Кебек просперира.
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

jovani написа: И това според теб е "цялата Румъния" или едно циганско село? Букурещ на мен например много ми хареса.
Аз лично в цигански махали не съм живял, нито съм живял в Сомалийският квартал в Торонто, но за сметка на това минавам по Уестън Роуд на път за работата и има какво да видя.
Павароти, хората като почнат да сравняват две дьржави като развита икономика като САЩ и Канада с Бьлгария, почти винаги се хващат за гетата.
Изказвания от сорта- има и бедни в Америка и там има престьпност и скитници по улиците следователно не е по-добре от Бьлгария.
И като ти казвам че сьм бил из гетата им, и работил с престьпници им, ти казвам че са две коренно различни неща.
Аз имам диплома като авто механик и в София работих в една доста известна фирма която през 2003 си внасяше крадени луксозни автомобили, някои дори бяха от Канада.
2 годишни Аудита си ги разменяха борчетата за 10000 марки.
За такава организирана безнаказана престьпност ти говоря.
Тия наркоманчета из гетата в Америка са смешни сравнение с нашите.
jovani

Мнение от jovani »

Mr.D написа:
jovani написа: И това според теб е "цялата Румъния" или едно циганско село? Букурещ на мен например много ми хареса.
Аз лично в цигански махали не съм живял, нито съм живял в Сомалийският квартал в Торонто, но за сметка на това минавам по Уестън Роуд на път за работата и има какво да видя.
Павароти, хората като почнат да сравняват две дьржави като развита икономика като САЩ и Канада с Бьлгария, почти винаги се хващат за гетата.
Изказвания от сорта- има и бедни в Америка и там има престьпност и скитници по улиците следователно не е по-добре от Бьлгария.
И като ти казвам че сьм бил из гетата им, и работил с престьпници им, ти казвам че са две коренно различни неща.
Аз имам диплома като авто механик и в София работих в една доста известна фирма която през 2003 си внасяше крадени луксозни автомобили, някои дори бяха от Канада.
В задачата се пита как са ги изнесли тези крадени автомобили от държави като САЩ и Канада?
Или дори и в тези държави са намерили начин да им пренабият номерата и/или фалшифицират документите, както и да си платят на съответните чиновници да си затварят очите?
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
pavelyankov
Напуснал форума

Мнение от pavelyankov »

Джовани, какво целиш във всяка една тема ? Да докажеш, че в България се живее по-добре от Канада ?
Можеш да го направиш само по един начин - върни се и бъди толкова успешен в България, колкото твърдиш че си в Канада ! Тогава може и някой да ти върже.
Сега искам да ти кажа, че ставаш смешен с изказванията си за живота в България - ти просто не живееш тук. Живееш в Канада. Това, което си мислиш за България е химера. Още дълги години хората тук ще си останат бедни. Вярно, че има и богати. Но повечето от тях не живеят постоянно в България. Като казвам богати имам предвид богати и на пачка, и на душа.
Пак ти казвам - в България лесните пари свършиха. Имаш ли идея на колко фирми печалбата е всъщност забавено плащане към кредитор ? Имаш ли идея че общата задлъжнялост е няколко пъти по-голяма от БВП на страната ? Имаш ли идея как банките отпускат фирмени кредити, и при какви условия и лихви ?
Питам - какво означава висока лихва по кредит ? Нека отговорът ти да съдържа думите "риск" и "стабилност" .
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

jovani написа:
Mr.D написа:
В задачата се пита как са ги изнесли тези крадени автомобили от държави като САЩ и Канада?
Или дори и в тези държави са намерили начин да им пренабият номерата и/или фалшифицират документите, както и да си платят на съответните чиновници да си затварят очите?
Ха крадени са от туристи в Германия и Унгария.Така колите никога не бяха регистрирани в Европа
В периода 2000 до 2003 Бьлгария и Русия бяха най-голямата мафия за крадени автомобили.
Omega3

Мнение от Omega3 »

Koko написа:
От кога историческите факти са слаби аргументи, или просто не познаваш добре собствената ни история?

За капитализма не се притеснявай - било той див или по-социален - доказал се е вече повече от 200 години в практиката че е жизнен и че за сега няма друга реална алтернатива. Вярно е че ще отнеме още време, но и тази криза ще отмине, пък да сме живи и здрави, това едва ли ще е последната икономическа криза която ни е съдено да изпитаме.
Може пьк човекьт да иска китайски комунизьм. Видяхме прословутата ценностна система на китайците, която я пазят от неморалният капитализьм като побеснели. Сгазено дете на улицата го подминават като боклул, а и за жена на магистралата не ми се говори, заобикаляха я като ужилени.
budtel

Мнение от budtel »

Аз за кой ли път повтарям, че не съм комунист. А това в Китай комунизъм ли го наричаш?
Заключено