Ски Ville de Québec
Ски Ville de Québec
Здравейте,търся си компания за ски.Аз ходя да карам в Lac Beauport вечер 1-2 пъти седмично,ако има мераклии пишете на лични,да се надяваме че сезонът скоро ще започне.
Re: Ски Ville de Québec

Dead Eyes See No Future
- Bistra
- Напуснал форума
Ние сме цялото семейство скиори, ама си много далече.
Ако, се преселиш, случайно в бъдеще до Монреал, свиркай! Ние караме всяка зима на различни места, ама сега погледнах дистанцията и се оказа, че дори Mont Tremblant ни е по-близо, отколкото твоето място. Приятен сезон ти желая!

Ако, се преселиш, случайно в бъдеще до Монреал, свиркай! Ние караме всяка зима на различни места, ама сега погледнах дистанцията и се оказа, че дори Mont Tremblant ни е по-близо, отколкото твоето място. Приятен сезон ти желая!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Mont Tremblant и Saint Sauveur са ми скъпички, Mont St. Bruno - пренаселено. Миналата година ходихме веднъж на St. Donat. Добро, непопулярно, но поддържано, с хубави писти (ние сме начинаещи). Нямам опит с пистите на изток - Orford, Bromont, etc.Bistra написа:Ние сме цялото семейство скиори, ама си много далече.![]()
Къде ходите да карате около Монреал? Някакви впечатления, ако може?
И не - нямам намерение да караме заедно. Питам за да събера информация.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
- Bistra
- Напуснал форума
Mont St. Bruno не е чак толкова лошо за начинаещи. Ние нямаме избор, защото децата ходят на ски училище там (между другото много добро). На мен лично не ми харесва. Пистите са адски лесни и къси.Уцелили се периода на училищата и затова ви се е видяло пренаселено.Сутрин рано и вечер късно няма никой, както и през седмицата.
Bromont - далече и пренаселено. Не си струва.
Около Кебек ни го препоръчаха колеги, ама трябва поне за седмица.Много е далече!
Да ти кажа не намирам цените на изброените от теб места за много по-скъпи отнесено към дължината на пистата.
Все пак не е приятно да си прекарваш времето върху лифта, особено когато е и студено.
Около Кебек ни го препоръчаха колеги, ама трябва поне за седмица.Много е далече!
Да ти кажа не намирам цените на изброените от теб места за много по-скъпи отнесено към дължината на пистата.
Все пак не е приятно да си прекарваш времето върху лифта, особено когато е и студено.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Благодаря! Ste-Adele и Orford как ти се виждат?Bistra написа:Mont St. Bruno не е чак толкова лошо за начинаещи. Ние нямаме избор, защото децата ходят на ски училище там (между другото много добро). На мен лично не ми харесва. Пистите са адски лесни и къси.Уцелили се периода на училищата и затова ви се е видяло пренаселено.Сутрин рано и вечер късно няма никой, както и през седмицата.
А за le Massif - и на мен ми го препоръчаха, пък и изглежда страхотно в Интернет.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
- Bistra
- Напуснал форума
Не сме били още там, но не пречи да пробваме тази зима преди или след училището.grozdan написа:Благодаря! Ste-Adele и Orford как ти се виждат?

Owl's Head не е лошо, ама по далече от Bromont. Едно време , преди 5 години, ходех много на Bromont, заради картите за нощно каране, ние взимахме от тия със започване от 3 часа, по рано посмъртно нямаше как да отидем
. Миналата година отидохме с малкия и се потресох от количеството хора, ужасно пренаселено.

DISCO до зори!!!
Не съм пробвал нощно каране. Притеснява ме, че става доста студено като се скрие слънцето.
Струва ли си?
Струва ли си?
На мен лично не ми е било студено, но както казах картите, които взимахме започваха в 3 часа следобед, другите започваха в 5. Обикновено карахме до към 9-10 . Единствения по неприятен момент според мен е при здрач, когато ни е тъмно ни е светло.
DISCO до зори!!!
- Bistra
- Напуснал форума
След 5 е много готино, защото точно обработват пистите за нощното каране и снегът е като масло. Вярно е, че има един момент, когато се омешва светлината на лампите с дневната и не е никак приятно.Струва си според мен дотолкова, че хората са по-малко и е по-спокойно.Цените на картите често са по-евтини, не зная защо, може би заради по-ниските температури.
Аз съм зиморничава, обаче и не карам нощем.
Аз съм зиморничава, обаче и не карам нощем.

http://www.skimontblanc.com/winter/fr/ski/trailmap"
По близо е от Мон Трамблан и не е пренаселено. Някои от пистите са доста дълги.
По близо е от Мон Трамблан и не е пренаселено. Някои от пистите са доста дълги.