Кога започнахте да живеете по-добре?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор

Кога започнах да живея по-добре в сравнение с живота ми в България?

Още от летище "София"
19
21%
По-малко от 1 година
11
12%
1 до 3 години
19
21%
3 до 5 години
15
16%
5 до 10 години
10
11%
Повече от 10 години
1
1%
Никога, затова се върнах
6
7%
Още не съм постигнал нивото от България (моля споделете от колко време сте напуснали България)
10
11%

Общо гласове: 91
Аватар
Californian

Re: Кога започнахте да живеете по-добре?

Мнение от Californian »

Те всички мъже така разсъждават въпроса е, че не го казват, щото тръгнал ли да казват в реалния свят каквото желаят...........естествено е никоя жена да не ги хареса тези приказки.....та дори и в източния свят и там искат да се пробудят жените :lol: Да не мислиш, че аз ги казвам на някоя жена (само на тея дето не ми пука особенно за тях :rofl: )
Да не мислиш, че от тук присъстващите или други мъже някой ще се възпротиви всяка вечер и сутрин и жена му да му прислугва, да му готви хубави ястия, да го обгрижва и т.н........никой няма да има против :inlove: Ще излъже ако някой отговори на това мнение - с аз съм против жена ми да ми сготви или да ми направи масаж или друго.....всеки иска да бъде обгрижван.......както Ирчето горе сподели как мъжа и казвал какво е правила баба му.....
е и аз така казвам - пууу къв щастливец е баща ми......не стига че работеща жена, перяща, чистеща, готвеща....нигока не казала уморена съм......ама времената се променят.....сегашните искат всичко наравно между мъжа и жената.......е ок наравно ама аз ако изкарвам двойно повече и внасям в семейството......не съм ли прав като мисля, че жената трябва да работи двойно повече вътре в семейството........ако наистина иска всичко да е честно жената........ :lol:
speedy

Мнение от speedy »

Californian, като те чета и си мисля, че не ти трябва да се жениш. За какво ти е тази мъка? Има си услуги за почистване на къщи, можеш и да наемеш някой да ти готви. За другите работи също има решение. И няма да се налага да слушаш мрънкане, че не си купил цветя. Плащащ, свършват си работата и изчезват.

Ако си мислиш, че като се ожениш ще ти е по-евтино - не е така тая работа.

Имаше една песничка в изпълнение на Иван Стоянович (ако се налага - Гугъл) - "Ряд по рядом, два по два, ние да сме най-добря".
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
grozdan

Мнение от grozdan »

Californian написа:Те всички мъже така разсъждават въпроса е, че не го казват, щото тръгнал ли да казват в реалния свят каквото желаят...........естествено е никоя жена да не ги хареса тези приказки.....та дори и в източния свят и там искат да се пробудят жените :lol: Да не мислиш, че аз ги казвам на някоя жена (само на тея дето не ми пука особенно за тях :rofl: )
Да не мислиш, че от тук присъстващите или други мъже някой ще се възпротиви всяка вечер и сутрин и жена му да му прислугва, да му готви хубави ястия, да го обгрижва и т.н........никой няма да има против :inlove: Ще излъже ако някой отговори на това мнение - с аз съм против жена ми да ми сготви или да ми направи масаж или друго.....всеки иска да бъде обгрижван.......както Ирчето горе сподели как мъжа и казвал какво е правила баба му.....
е и аз така казвам - пууу къв щастливец е баща ми......не стига че работеща жена, перяща, чистеща, готвеща....нигока не казала уморена съм......ама времената се променят.....сегашните искат всичко наравно между мъжа и жената.......е ок наравно ама аз ако изкарвам двойно повече и внасям в семейството......не съм ли прав като мисля, че жената трябва да работи двойно повече вътре в семейството........ако наистина иска всичко да е честно жената........ :lol:
Калифорниец, досега се опитвах да ти правя намеци, но без успех :(
Затова ще ти го кажа директно: грешката е в твоя телевизор! Ти искаш много, а реално не се интересуваш от отсрещната страна. Има една поговорка - "за да получиш, първо трябва да дадеш". Е, ти какво даваш? Едни големи претенции - ма салатката, ма кюфтенцата, ма да ми е чисто, ма да съм изгладен, ма да съм изпран. Никоя себеуважаваща се жена няма да си губи времето с егоист като тебе! Никоя!
Извод: докато не си промениш мисленето за жените все ерген ще си стоиш и Космоса ще ти е крив.

Не се засягай, просто седни за 1 час и си помисли само върху това.

Виж, ако пък например се правиш на луд за пред форума - това е съ-ъ-ъ-всем различна история :)
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
Californian

Мнение от Californian »

Добре да предположим изкарваш 100лв, а жена ти 30 лв, искаш да ми кажеш, че ще работиш по равно в къщи с нея - ма какъв е смисъла тогава да работиш за повече пари.....ако трябва пак същата домакинска работа да вършиш в къщи, не разбирам?
Пък и жените раждат, после 2-3-4години са аут оф дъ гейм, и по-малко пари изкарват като цяло, и т.н........абе не можеш да ме убедиш, че ако мъжа носи доста пари, жена му не трябва да поема повече работа в къщи........виж ако носят по-равно.......работата домакинската трябва да е по равно, ако жената внася повече пари, то мъжа трябва да работи повече и да гледа децата........ :tmi:

Пък и що се боря сега с МБА и се опитвам да стана директор, ти представяш ли си някъв издигнал се в кариерата мъж - директор инженеринг, правещ 200-300к годишно
да похвърля бебета и да готви супа докато жена му счетоводителка за 50к годишно ходи на работа?!?!?!?!

И не - дори и да имам възможност за бебегледачка - твърдо съм против, едно дете трябва да си се гледа от майка си. Точка!
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

Californian
Една хипотетична ситуация... как би постъпил ако мацката Х иска да се връщате в България веднага. Тръгваш или оставаш?
Manchester United Football Club
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

Лелеееееееееее
колко глупости в тая тема!
Даже не можах да я прочета.
Останаха 2 страници. Абе много сте се разписали бе.
Айде, свърши работното време и ще ходя на фитнес.
Калифорниан, пак нещо взе да ме кефиш. Ако родителите ти са в моя район на канада обади се като идваш.
Макар, че аз може по Коледа пък България да посетя.
;)
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Аватар
Californian

Мнение от Californian »

mufc написа:Californian
Една хипотетична ситуация... как би постъпил ако мацката Х иска да се връщате в България веднага. Тръгваш или оставаш?
Оставам докато не си взема паспорта, куц съкат оставам тук и под бей бридж ще живея ако трябва и ще се топля на варел, аз от тая страна без паспорт не си тръгвам, Хау казах 8)

Пък и като цяло аз не съм от влюбчивите......по скоро съм свикнал мен да обичат, а на мен да не ми пука :tmi:
Последно промяна от Californian на Пон Ное 07, 2011 7:14 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Californian

Мнение от Californian »

Kan_Tangra написа:Лелеееееееееее
колко глупости в тая тема!
Даже не можах да я прочета.
Останаха 2 страници. Абе много сте се разписали бе.
Айде, свърши работното време и ще ходя на фитнес.
Калифорниан, пак нещо взе да ме кефиш. Ако родителите ти са в моя район на канада обади се като идваш.
Макар, че аз може по Коледа пък България да посетя.
;)

Eй човек много ще се радвам да пием по бира да се запознаем, ти си в Торонто нали? 8)

п.п - упс май не си от това което виждам в профила ти.....но пък някой ден много искам да видя Монреал та ще се обадя като идвам
grozdan

Мнение от grozdan »

Californian написа:Добре да предположим изкарваш 100лв, а жена ти 30 лв, искаш да ми кажеш, че ще работиш по равно в къщи с нея - ма какъв е смисъла тогава да работиш за повече пари.....ако трябва пак същата домакинска работа да вършиш в къщи, не разбирам?
Пък и жените раждат, после 2-3-4години са аут оф дъ гейм, и по-малко пари изкарват като цяло, и т.н........абе не можеш да ме убедиш, че ако мъжа носи доста пари, жена му не трябва да поема повече работа в къщи........виж ако носят по-равно.......работата домакинската трябва да е по равно, ако жената внася повече пари, то мъжа трябва да работи повече и да гледа децата........ :tmi:
Аз ти обяснявам, ти пак си баеш твойто. Кой колко изкарва няма значение, защото парите влизат в семейния бюджет. Става въпрос за взаимно уважение. Схващаш ли разликата?

Жените раждат, ама ти също имаш отговорности. Нали в крайна сметка това дете ще е и твое :fubar:

А ако си осъществиш мечтата и застанеш с Хамъра пред който и да е български университет, ще случиш само на златотърсачки. А доколкото ми е известно те нито готвят, нито чистят, нито перат. Българските жълти издания са пълни с какви ли не истории за такива твари. Така, че като си се засилил да мечтаеш - леко на завоите ;)
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
Californian

Мнение от Californian »

grozdan написа:
Californian написа:Добре да предположим изкарваш 100лв, а жена ти 30 лв, искаш да ми кажеш, че ще работиш по равно в къщи с нея - ма какъв е смисъла тогава да работиш за повече пари.....ако трябва пак същата домакинска работа да вършиш в къщи, не разбирам?
Аз ти обяснявам, ти пак си баеш твойто. Кой колко изкарва няма значение, защото парите влизат в семейния бюджет. Става въпрос за взаимно уважение. Схващаш ли разликата?

Жените раждат, ама ти също имаш отговорности. Нали в крайна сметка това дете ще е и твое :fubar:

А ако си осъществиш мечтата и застанеш с Хамъра пред който и да е български университет, ще случиш само на златотърсачки. А доколкото ми е известно те нито готвят, нито чистят, нито перат. Българските жълти издания са пълни с какви ли не истории за такива твари. Така, че като си се засилил да мечтаеш - леко на завоите ;)
E как мога да уважавам жени, та те са жени? :o Тоест уважавам ги за това, че раждат деца, те са центъра на семейството, къщата и всичко, тоест аз ги уважавам много......ама до там....
Последно промяна от Californian на Пон Ное 07, 2011 7:05 pm, променено общо 1 път.
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

А ако си осъществиш мечтата и застанеш с Хамъра пред който и да е български университет, ще случиш само на златотърсачки. А доколкото ми е известно те нито готвят, нито чистят, нито перат. Българските жълти издания са пълни с какви ли не истории за такива твари. Така, че като си се засилил да мечтаеш - леко на завоите
Охххх колко си прав тука :y: Гроздане
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

Californian написа:
Пък и като цяло аз не съм от влюбчивите......по скоро съм свикнал мен да обичат, а на мен да не ми пука :tmi:
Те тук и на мацките няма много да им дреме за теб , защото фокуса ще е в това какъв телефон ще извадиш и каква сметка плащаш в заведението.
Аватар
Californian

Мнение от Californian »

mufc написа:
Californian написа:
Те тук и на мацките няма много да им дреме за теб , защото фокуса ще е в това какъв телефон ще извадиш и каква сметка плащаш в заведението.

Ми супер аз си знаех, че жените в България са евтини значи - щом за една сметка в заведение си отварят краката + алкохола е евтин - ми то рая на земята :devil:
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

За едното спане съм сигурен, че ако тръгнеш да търсиш няма да останеш разочарован от бройката, която ще откликне.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Не мога да разбера защо храните излишно калифорнийския трол, който в случая даже не е калифорнийски ами е пенсилвански и е редно да се прекръсти поне на Pennsylvanian. :D
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Публикувай отговор