България скоро няма да я има

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Заключено
miteto
Модератор

Re: България скоро няма да я има

Мнение от miteto »

Mr.D написа:
ablood написа:Че кой писа, че евреите били лоши?
За кои евреи става вьпрос? Имигранти от Палестина.Сори забравих че сега е Израел.
И българите са емигранти от Монголия. Е, и?
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

А преди това всички тръгваме от Африка
Manchester United Football Club
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Мани другото, но много интересно ми стана, хубавото Наде защо е писана за не-българка ? Каква е ?
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

miteto написа:
Mr.D написа:
ablood написа:Че кой писа, че евреите били лоши?
За кои евреи става вьпрос? Имигранти от Палестина.Сори забравих че сега е Израел.
И българите са емигранти от Монголия. Е, и?
Под Израeлски имигранти имам напредвид Руски евреи преселени в Израел и после имигрирали насам.
Темата е "Бьлгария скоро няма да я има", а не" Палестина скоро няма да я има".
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

Темата е "Бьлгария скоро няма да я има", а не" Палестина скоро няма да я има".
Темата се казва "Провокация".
Manchester United Football Club
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

optics написа:Мани другото, но много интересно ми стана, хубавото Наде защо е писана за не-българка ? Каква е ?
Марсианка сигурно. :lol:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Mr.D написа:Под Израeлски имигранти имам напредвид Руски евреи преселени в Израел и после имигрирали насам.
А, виж за това си 100% прав!!! Евреите са само такива според религията си, но по манталитет са точно такива в зависимост от държавата, където са отраснали.Та в тоя ред на мисли...сплотени били. :D
Айде, бе!Антагонизирай ги финансово един на друг и да видим дали са сплотени!
Хора са като всички нас носещи своите положителни, но и отрицателни страни.
На мен лично ми харесва друго, че не са стадо, като нас.
На българите в последните години особено и кандидатурата на маймуна да издигнеш, и нея ще изберат, без значение, че тя може да направи после яденето на банани задължително.А, както всички знаем, в България банани не виреят.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
budtel

Мнение от budtel »

Българите не сме стадо, аз специално не се чувствам като овца. В България вече се формира гражданско общество, макар и бавно вече това е процес, който се затвърждава. Макар, че за мен гражданското общество е също толкова измислено, колкото и т.н. демократично управление. И двете ги смятам за противоестествени.
Всички политици, които изброих нямат български етнически произход. Може би има и други, но това не е толкова важно. По важното е, че те го знаят и съвсем умишлено тласнаха държавата към обезличаване, обезбългаряване и изпростяване. Като най-важното е - внушиха ни, че сме си виновни ние, защото сме били такива и такива. Просто всичко това е много смешно и елементарно.
Колкото до единството - то се гради на базата на общи идеи, идеали и цели. Ако те бъдат разрушени (съвсем умишлено) то единство няма да има, а хората ще бъдат разединени и настроени един срещу друг.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

budtel написа:Българите не сме стадо, аз специално не се чувствам като овца. В България вече се формира гражданско общество, макар и бавно вече това е процес, който се затвърждава.
М-Да, и викат Бойко да им свети на вечеринките. :lol:
Ти къде си? В България или другаде? Ако, си другаде, защо не си там?Когато искаш да се бориш за отстояването на някакви идеи се прави директно, неанонимно и на място. Какво си тръгнал да ни убеждаваш нас, някакви си там българо-канадци?!
Аватар
edelwais

Мнение от edelwais »

budtel,

имам един приятел, който преди около 10-на години като имигрира в САЩ, и той ги разправяше същите като теб - за световната конспирация срещу българите, понеже нашето географско положение, историческо наследство, интелектуален потенциал и какво ли още не (напр. тайни източници на космическа енергия), били от вселенски интерес.

и не можел да разбере защо тъпите и лицемерни американци не паркират както той е свикнал в България.

после му мина.

:beer: :beers:
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

budtel написа:Българите не сме стадо, аз специално не се чувствам като овца. В България вече се формира гражданско общество, макар и бавно вече това е процес, който се затвърждава. Макар, че за мен гражданското общество е също толкова измислено, колкото и т.н. демократично управление. И двете ги смятам за противоестествени.
Всички политици, които изброих нямат български етнически произход. Може би има и други, но това не е толкова важно. По важното е, че те го знаят и съвсем умишлено тласнаха държавата към обезличаване, обезбългаряване и изпростяване. Като най-важното е - внушиха ни, че сме си виновни ние, защото сме били такива и такива. Просто всичко това е много смешно и елементарно.
Колкото до единството - то се гради на базата на общи идеи, идеали и цели. Ако те бъдат разрушени (съвсем умишлено) то единство няма да има, а хората ще бъдат разединени и настроени един срещу друг.
Извинявай, още на предната страница те попитах – какви са точно по произход след като нямат български етнически произход? Например ако вземем от изброените от тебе по-рано хора Филип Димитров, Желю Желев или Петър Стоянов? Някой вече попита за хубавото Наде.
Вторият, по-интересен въпрос е какво точно разбираш под български етнически произход? Към хитлеровите идеи за чиста нация ли се връщаме? Ти самият колко поколения назад можеш да си проследиш произхода?
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
budtel

Мнение от budtel »

То и Хитлер не бил чист немец.
Не съм нито хитлерист, нито неонацист, нито атакист.
Споменах за нашите политици, за да оборя глупавата теза, че българите сами са си виновни за мизерията и простотията. За това какъв им е произхода всеки може да провери. Но по-важното е не техния произход, а това че изпълняват чужди заповеди. Но донякъде, без да искам да ги оправдавам, те вършат добра работа, защото България все още не е въвлечена във война, не се повтори Косово и въобще работата на българските политици е доста трудна, като се има предвид географското пложение на страната.
Но това, че народа си е виновен е пълна глупост и мисля, че е крайно време тази идея да се хвърли в кошчето за боклук.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

budtel написа:За това какъв им е произхода всеки може да провери. Но по-важното е не техния произход, а това че изпълняват чужди заповеди. Но донякъде, без да искам да ги оправдавам, те вършат добра работа, защото...
Нали се сещаш, че това обезсмисля всичките ти конспирационни драсканици досега?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
budtel

Мнение от budtel »

Ablood, стига с тея конспирации. Май ти си един голям конспиратор, защото само за това говориш.
А защо не съм в България и защо съм емигрирал е друга тема. Учих, платих си и емигрирах, никой в Канада не ме е посрещнал с хляб и сол.
Преди да замина съм участвал в няколко еко-протеста. Бях член на голяма природозащитна организация. Събирал съм подписи за Натура 2000. Направил съм нещо макар и малко. А вие от гражданското общество какво направихте?
От друга страна Канада е мултикултурна държава. Етносите запазват своята идентичност - има културни центрве, има българска църква. Част от България е тук.
Аз лично никога няма да спра да мисля за България, винаги ще следя какво става там.
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Тоя не бил чист оня не бил чист.. какво значение има кой колко е чист ?
Например Филип Димитров и чист да е, пак не бих се набутал в леглото му. Нито на Соломон.
Кажи за Надето, и за Соломоновица... те това е друго нещо.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Заключено