Здравейте,
Продаваме много добре запазено дървено детско легло на IKEA за 50 $ заедно с матрака.
Тук можете да видите как изглежда:
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=p ... &iID=25331"
В момента го няма в сайта в Канада и заради това пускам линк от магазина в БГ.
Моля да позвъните на тел.: 514 487 8816 или на 438 401 7076
Продавам детско легло
Re: Продавам детско легло
elk, само искам да допълня мои лични впечатления за този модел легла, ако позволиш да се намеся естествено в темичката ти, ако не помоли модераторите да го изтрият този пост...?! Много са хубави този модел легла... чудесни са... просто прекрасни бих казал, защото са много здрави... Аз имам две такива едното ми е подарък, но второто го купувах ново от Икея и няма да ви говоря за какви цени става въпрос... миналата година по това време ги гледахме долу горе и беше на 100$ бр. и 6 месеца по-късно вече беше на 120$, че и дюшечетата клоняха към стотака... Сега не знам колко са станали, но в едно съм сигурен, че не са станали по евтини, а на против... Ако някой има подобна нужда въобще да не се триуми, ами да действа без да се замисля! Че на тази цена е направо като подарък... По тях играят моите бандити единия на 6 г., другия на 8 г. и ги тероризират душмански, чак на мен ми става жал, но те стоически издържат на напана, като прибавим, че при нужда се ползват и от възрастни... И са с много добра големина, мисля, че биха могли да се използват и след 10 - 12 г. в зависимост от това как расте детето, с какви темпови и какъв капацитет има заложен в него като ген от мама и тате...
Стана малко дългичко, ама нали да е ясно все пак...?!

Re: Продавам детско легло
Благодаря на ivalin за позитивния пост
Леглото е продадено.

Леглото е продадено.