[/quote]roumensp написа:Може да си сьнуваш само 3-4 хиляди чисти доходи като девелопер в Бьлгария. Или имаше напредви 300-400 лева?mufc написа:Хайде може и да се заключва темата.
Не още. След като се появи Joy и ни осветли, че най-готино е в България и че всичките до един, било то в Канада или Англия, сме лузъри.
Този Джой е пич и аз ще ви кажа същото - лузъри сте всички по чужбина.
В България като девелопър с 3-4хил чисти доходи - качеството на живот ще ми е в пъти по-добро от на всички вас включая и от мен си.
25дни платена отпуска - евтин алкохол и евтини жени и по цял ден заведения.......това е рая братче![]()
А не като едно капиталистическо роботче
Всмисъл ти в България ли си, тоест как е пазара сега?
Аз 2008ма края правих 3600лв чисти. И да ти кажа спестявах повече от сега.
България си е супер страна.
Аз тука голяма част от заплата ми заминава за нещо което в България щях да харча максимум 400-500лв месечно.
1500долара наем + 2000 долара ми е училището + 1000тина долара други разходи та месечно 4500доларчета чисти - хврък .......в София университета е макс 100тина лева месечно, наем не повече от 150-200лв за студио и аааааа забравих на зъболекар като отиде човек веднъж месечно и хвърли 300-400долара за нещо което в България ще е 50 примерно, съвсем примерни казвам........
Абе човек заобичва България когато заживее в не социална страна

А сега паднали ли са заплатите в България?