нещо интересно за Канада
Re: нещо интересно за Канада
Нямам все още, но не виждам какво може да ми попречи да съм си добре и там.
Manchester United Football Club
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Ми като не ни хареса, айде обратно!Guinness написа:Cheers .mate!Заминеш ли за Канада,Англия винаги ще ти липсва.Постояно ще правиш сравнения и никога няма да се примириш с канадската действителност.Това е опит от препатил и минал по този път.valioiko написа:Guiness, за съжаление никога не съм бил в Канада. Дойдохме с жена ми в Англия преди 6 месеца и половина и за сега ни харесва, но въжделенията ни за Канада не са отминали и сигурно няма да отминат. Имаме сини карти доживот и аз имам добра работа. Много е близко до БГ, а стандартът на живот добър. Докато бяхме в БГ, много яростно говорих в защита на Канада, но сега ми е малко трудно, тъй като Англия взе, че ми хареса противно на очакванията ми.

Cheers!
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
- roumensp
Това са безсмислени спорове - опитът на един, противопоставен на опита на друг.
Нещата никога няма да са точно същите за двама различни човека.
Когато сравняваш държави като САЩ, Канада, Австралия и Англия - няма "верен" отговор.
Когато сравняваш държави като САЩ, Канада, Австралия и Англия - няма "верен" отговор.
Последно промяна от roumensp на Съб Окт 22, 2011 8:11 pm, променено общо 1 път.
roumensp написа:Това са безсмислени спорове - опитът на един, противопоставен на опита на друг.

- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
А бе можеи да не са "безмислени" има неща които са универсални и допадат/недопадат на повечето хора.. Само че Гинес се прави на ощипан и нищо конкретно не казва освенroumensp написа:Това са безсмислени спорове - опитът на един, противопоставен на опита на друг.
"Чиърс мейт Ингланд из нъмбър уан" ..

& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Ето ,че научих нещо ново-това да сравняваш две държави е язвително, инфантилно, провокиращо и с нищо недопринасяща форма.Но явно ,че сравнението не изнася на мнозина.ivandaman написа:Добре де Гинес толкова ли е трудно да напишеш нещо от сорта:
"Пичове бях 6 Години в Канада, откровенно казано разочароваха ме тези и тези неща. След това се преместих в Англия и съм очарован от тези и тези неща (Например)" вместо да пишеш инфантилните:
"Хи хи Канала бил най-добър" "Ха ха, още един заблуден балък тръгнал да си губи времето и парите"..
Аз лично нямам нищо против мненията ти стига да не са изразени в язвителна, инфантилна, провокираща и с нищо недопринасяща форма.
Aма ,като сравнявате България с Канада това не важи,нали.
Последно промяна от Guinness на Съб Окт 22, 2011 8:19 pm, променено общо 1 път.
Англия е черешката на тортата. Ти си прав.Ето ,че научих нещо ново-това да сравняваш две държави е язвително, инфантилно, провокиращо и с нищо недопринасяща форма.Но явно ,че сравнението не изнася на мнозина.
Хайде може и да се заключва темата.
- roumensp
Не още. След като се появи Joy и ни осветли, че най-готино е в България и че всичките до един, било то в Канада или Англия, сме лузъри.mufc написа:Хайде може и да се заключва темата.

Идея си нямаш с колко такива навити ентусиасти съм спорил във форума.И като кацнат стават по тихи от водата,по ниски от тревата и от пожарникари на водолази .mufc написа:Англия е черешката на тортата. Ти си прав.Ето ,че научих нещо ново-това да сравняваш две държави е язвително, инфантилно, провокиращо и с нищо недопринасяща форма.Но явно ,че сравнението не изнася на мнозина.
Хайде може и да се заключва темата.
Последно промяна от Guinness на Съб Окт 22, 2011 8:27 pm, променено общо 1 път.
Румене
Ако знаеш колко подигравки съм длъжен да търпя от хората като разбраха, че пак ще се махам от България... ама на мен си ми е кеф да съм си Лузър![Evil ]:)](./images/smilies/emoticon-0116-evilgrin.gif)

Ако знаеш колко подигравки съм длъжен да търпя от хората като разбраха, че пак ще се махам от България... ама на мен си ми е кеф да съм си Лузър
![Evil ]:)](./images/smilies/emoticon-0116-evilgrin.gif)
Бъди 100% сигурен , че и аз ще съм от тях... но няма как ... много грехове имам да изкупувамИдея си нямаш с колко такива навити ентусиасти съм спорил във форума.И като кацнат стават по тихи от водата,по ниски от тревата и от пожарникари на водолази

И излишни пари за даванеmufc написа: Бъди 100% сигурен , че и аз ще съм от тях... но няма как ... много грехове имам да изкупувам

- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Като цяло няма нищо лошо в това човек да опита, пък като не стане не стане..
По добре да опиташ и да се убедиш сам, допада ли ти емигранството или не..
Давал съм го и преди този пример но пак ще споделя.. Един мой-познат цял живот се гласеше да емигрира и като стана на около 35-36 го посъветвах да не си губи вече времето с подобни идеи защото вече е "стар". Пича не ме послуша, емигрира в Торонто и в момента е от доволен по доволен..
Ако ме беше послушал мен щеше да си е още в БГ и да се самосъжалява.. А сега и той и семейството му и преди всичко децата му се наслаждават на по-добър живот.
Давал съм го и преди този пример но пак ще споделя.. Един мой-познат цял живот се гласеше да емигрира и като стана на около 35-36 го посъветвах да не си губи вече времето с подобни идеи защото вече е "стар". Пича не ме послуша, емигрира в Торонто и в момента е от доволен по доволен..
Ако ме беше послушал мен щеше да си е още в БГ и да се самосъжалява.. А сега и той и семейството му и преди всичко децата му се наслаждават на по-добър живот.
& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Гинес, Абе каквото кажеш, това е... две мнения няма.
Няма стар ,млад за емиграция.Проблемът е ,че като поживееш и поработиш в някоя западна държава и заминеш за Канада-започват сравненията.И те не са в полза на Канада,Ако заминеш директно от България ,тогава няма проблеми.ivandaman написа:Като цяло няма нищо лошо в това човек да опита, пък като не стане не стане..