SAAQ???
-
- Обратна връзка:
SAAQ???
Здравейте,
Има ли някой престава дали листовките за изпита по теория за смяна на шофьорска книжка могат да се изтеглят някъде в Нета? Но!!! Търсят се на английски език, защото диск с същите листовки, но на френски се търкаля около компютъра ми...Безполезно, защото не знам този великолепен език:)
Предварително благодаря!
Има ли някой престава дали листовките за изпита по теория за смяна на шофьорска книжка могат да се изтеглят някъде в Нета? Но!!! Търсят се на английски език, защото диск с същите листовки, но на френски се търкаля около компютъра ми...Безполезно, защото не знам този великолепен език:)
Предварително благодаря!
Re: SAAQ???
bibco написа:Здравейте,
Предварително благодаря!

Ako si Montreal, otivash na St.Catherine, na ploshtada na UQAM (Metro: Place-d'armes - orange otkydeto shte vyrvish malko, ili , Place-des-arts - green) i vlizash v kompleksa Desjardins, v suterena ima edna knijarnitza i tyrsish qvebekarskite publications - tam ima vsichko za driving - SAAQ knijki i toja softuer na disk. Mja beshe 23 CAD njakyde.
Maj beshe windows-based na VB6.0 napisan ama v SAAQ e na Dos izpita.
-
- Обратна връзка:
Благодаря ти Stanbinev,
То книжарници има на много места, навярно този диск го има навсякъде, както го има пред мен, до моя компютър, ама е на френски език... Това ми е проблема:(
Надявам се някой добър човек да го е качил някъде в Нета и на английски, а друг добър човек да знае мястото. Затова иде реч:)
То книжарници има на много места, навярно този диск го има навсякъде, както го има пред мен, до моя компютър, ама е на френски език... Това ми е проблема:(
Надявам се някой добър човек да го е качил някъде в Нета и на английски, а друг добър човек да знае мястото. Затова иде реч:)
- Hemoglobin
- Любим форумец
- Обратна връзка:
bibco написа:Благодарство Хемоглобин!
Както всяко гениално нещо е просто и решението на моята главоблъсканица се оказа такова!!! F5 – и действително езика стана английски. Що не ставаше и с всички квебекарски документи, инструкции и надписи наоколо:)
Но както и да е – учим вече листовките...

- Hemoglobin
- Любим форумец
- Обратна връзка:
И ако го бяхте и научили... щехте да сте голяма работа_stanbinev_ написа:bibco написа:Благодарство Хемоглобин!
Както всяко гениално нещо е просто и решението на моята главоблъсканица се оказа такова!!! F5 – и действително езика стана английски. Що не ставаше и с всички квебекарски документи, инструкции и надписи наоколо:)
Но както и да е – учим вече листовките...Ami ako si namerish njakyde po glavata klavisha F5 probvaj - moje i da mojesh da prevlkjuchish in a press of a button. Nie drugite si go uchihme Frenskia.

"Бързата кучка слепи ги ражда"
българска поговорка
българска поговорка
Oue, oue! Malheureusement, tu dis vrai! Ma bonne française marche pas bien d'ici. Mais je dois switcherHemoglobin написа:И ако го бяхте и научили... щехте да сте голяма работа_stanbinev_ написа:bibco написа:Благодарство Хемоглобин!
Но както и да е – учим вече листовките...Ami ako si namerish njakyde po glavata klavisha F5 probvaj - moje i da mojesh da prevlkjuchish in a press of a button. Nie drugite si go uchihme Frenskia.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Дискът с листовките...
Преди време бях писал по тази тема и бях предложил начин за сдобиването с този прословут диск.
Този път съм се опитал да улесня максимално всички, чиито компютри са с Windows 2000 или Windows XP и искат да ползват диска с литовките.
Единственото, което е необходимо да направите, е да отидете на този адрес и да следвате внимателно инструкциите там.
Няколкото бета-тестери успешно ползваха този вариант.
Ако имате проблеми, споделете подробностите тук.
Даниел
Този път съм се опитал да улесня максимално всички, чиито компютри са с Windows 2000 или Windows XP и искат да ползват диска с литовките.
Единственото, което е необходимо да направите, е да отидете на този адрес и да следвате внимателно инструкциите там.
Даниел
Re: Дискът с листовките...
Potvyrjdavam - taka naistina stava...pisah predi vreme i az za MS Virtual PC i Autoeval-aDino написа:Преди време бях писал по тази тема и бях предложил начин за сдобиването с този прословут диск.
Даниел