банкова референция - на чие име?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
smily

банкова референция - на чие име?

Мнение от smily »

Отново имам въпрос, ама май тепърва ще започвам с питанията.
Та, интересува ме дали може банковата референция да бъде издадена на името на съпруга ми при положение, че аз съм главният апликант? Или трябва да ги прехвърлим на мое име и тогава да ми издадат документа от банката? Колко време отнема издаването му?
IVO

Мнение от IVO »

Здравей,
щом сте семейство - мисля,че няма проблем на чие име е сметката.Но дано и други да пишат.За реферинцията-някои банки ги вадят за 2 дни ,други за 4-5.Като отидеш в банката ,попълваш една молба какво искаш да ти пише в референцията ,на какъв език да бъде,от там ще ти кажат за колко време ще е готова.Успех! Иво
paraglider
Обратна връзка:

Мнение от paraglider »

Nyama zna4enie na 4ie ime e izdadena bankovata referentzia!Pri nas vode6tia e sapruga mi, a bank. referentzia e na moe ime!Za dva dni mi ya izdadoha!Uspeh!
smily

Мнение от smily »

А какво трябва да пише на банковата референция?
Aries

Мнение от Aries »

Какво трябва да пише в банковата референция знаят в банката :D
Внимавай, коя банка ползваш, защото на места режат главата от кръста за издаването на такава (Булбанк взима 10 лева, но при внасяне и теглене на суми над 2000 лева се взима 0.2% такса, т.е. ако срочно внесеш 5000 и трябва да ги дръпнеш на другия ден това ще ти струва още 12 лева)
Мисля, че не би трябвало да има значение, на чие име са парите.
Аватар
holy

Мнение от holy »

Сега ще споделя нашия опит. Ние зададохме директно този въпрос във Виена. Отговорът беше: Ако имате брак няма зна4ение на чие име са парите. Но ако нямате брак парите задължително трябва да са на името на водещия кандидат.
Успех!
Аватар
rose

Мнение от rose »

Zdrasti!
Nashata bankova referentsia pri dokumentite za Viena struvashe samo 8 lv. v Hebros bank,predi interviewto sashtata bankova referentsia veche struvashe 30lv,stava vapros za mesec april,Ako parite sa vashi niama smisal da se vadiat ot bankata,zashtoto predi interviewto iskat aktualizirana bankova referentsia :cry:
Tova,koeto triabva da iziskate ot bankata e saotvetnia ezik t.e.frenski i che triabva da posluji pred L'Ambassade du Canada a Vienne :wink:
Hubavo e sashto da iziskate valutata,koiato imate osven da bade okazana kato takava v $ ili Evro da bade i smetnata na kolko Cad$ se ravniva v momenta.
Kasmet! :wave2:
Заключено