myhata II написа:...ми и аз да съм живял на 5та картофена нива в Бг и аз щях да рева че мноо лошо...
Аз от спалнята си в София все още мога да гледам Витоша от близо, но това с нищо не променя ситуацията. Достатъчно е да изляза от къщата и ме удря миризмата на ориента и съответната култура. Българското общество (ако има такова изобщо) най-точно би могло да се опише като стадо кочове, които се ръгат да минат през тесен мост. Важното е да стигнеш колкото може по-напред, да избуташ тези до теб встрани, тези пред теб да ги спънеш, а на тези зад теб да пречиш. И колкото по-нахален и прост си в процеса, толкова си повече "тарикат". А най-жалкото е, че всичкото това се прави за печалба от 50 стотинки, за преднина от 5 секунди или просто за демонстрация кой от кого е повече коч.
Айде
myhata II, кога ще вдигаш парцалите? България в момента направо мирише, прекрасно място за мухи.
myhata II написа:Много хора се "изнесоха" но и много хора се прибират ,не го забравяйте този факт ..!
За социаладжиите, нередовните, бежанците, гурбетчиите и неграмотните... може и да са такива фактите.