Важното е че почти всики по тези схеми(поне 3 примера мога да ти дам, от които един с Български Канадци от новините последната година) участват Канадски граждани.........за мен едно престъпление е важно какъв гражданин го извършва. Пък и самото теглене на парите става в Канада, как ще обясниш, защо в УСА-то не теглят пари?MrGeek написа:Колко пъти трябва да ти се обясни, че тези, които са осъществили транзакцията нямат нищо общо с тези, които са ти скимирали картата? Това е цяла верига с различни престъпни групи. Можеш да си сигурен, че си станал жертва именно на американската брънка от веригата.Californian написа:Ако и 100процента да е тук незнам - важното е какъв е моят опит,
от щатска престъпност не съм пострадал до сега - но от канадци - явно пострадах.
Ужилване на картата ви!
- Californian
Re: Ужилване на картата ви!
- roumensp
Фактът, че въобще си прави труда да отваря такава тема и че е толкова впечатлен от станалото говори ясно колко навътре е в нещата. Той не схваща, че данните на картата могат да бъдат откраднати на едно място от едни хора и използвани на друго място от други хора. Една от последните неоторизирани транзакции на моя карта беше абонамент за турски вестник.
Но дори и не ми мина мисълта да почна да обсъждам престъпността в Турция.

А трябваше!roumensp написа:...Но дори и не ми мина мисълта да почна да обсъждам престъпността в Турция.
Трябваше да пуснеш теми на турски език във всичките водещи турски форуми!

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
Калифорнията го тресат комплекси и то много здраво. Не знам дали е от липсата на внимание или нещо друго, но си е факт.
-
- Обратна връзка:
Калифорниец, ай стига рева ...аман. И на мен ми зеха 400 кинта от дебитната карта, обадих се, блокирах каквото трябваше и ми ги върнаха. Ся вече повече внимавам. Голям праз, чак тема отворил и реве как от Канада му зимали парите. Ай сиктир.
- Californian
Не те е срам!mwanza написа:Калифорниец, ай стига рева ...аман. И на мен ми зеха 400 кинта от дебитната карта, обадих се, блокирах каквото трябваше и ми ги върнаха. Ся вече повече внимавам. Голям праз, чак тема отворил и реве как от Канада му зимали парите. Ай сиктир.

Вместо да кажеш - бедното момче! Ами ако умирам от глад сега и нямам едно доларче в джоба, и това ми е било единствената карта?
ммммммм, никакво съжаление нямате, Канадци такива

- optics
- Модератор
Начи !
Кой от Канада, кой от Турция...
Мойта служебна карта веднъж имаше 2 транзакции по 500 и кусур всяка към правителството на Катар !

Кой от Канада, кой от Турция...
Мойта служебна карта веднъж имаше 2 транзакции по 500 и кусур всяка към правителството на Катар !

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
На тоя, както и на мухата, им е много скучен живота и само се чудят каква тема-глупост да нацвакат. Единственото лечение за тях е ИГНОРИРАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
- Californian
Що пишеш тогава в темата бе пич!
Гледай си там не скучния живот в Канада и......не пиши по темите на скучните хора

Гледай си там не скучния живот в Канада и......не пиши по темите на скучните хора

Акъл не щем и пари също,заради такива като тебе се изнесох от БГтоПавел написа:На тоя, както и на мухата, им е много скучен живота и само се чудят каква тема-глупост да нацвакат. Единственото лечение за тях е ИГНОРИРАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
- Californian
Муха, може да си има някакви проблеми човека, въпреки, че май същия този образ май беше споделял че живял дълги години по Калифорния - просто си нямам идея как слънцето не се е "справило" с него по отношение на заядливостта и нещастието(слънцето лекува лошото настроение) - защото надали някой щастлив човек ще тръгне всеки втори пост да му е персонално заяждане към някой.
Хайде със здраве, и топли чувства и към Павелчо и всички - по-малко персонални заяждания.
Хайде със здраве, и топли чувства и към Павелчо и всички - по-малко персонални заяждания.

Време е да я спираме тая имиграция, идват всякакви... Който дошъл - дошъл! Ама бизнеса мисли различно по въпроса.
Embrace your climate change!