Ужилване на картата ви!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
Californian

Re: Ужилване на картата ви!

Мнение от Californian »

MrGeek написа:
Californian написа:Ако и 100процента да е тук незнам - важното е какъв е моят опит,
от щатска престъпност не съм пострадал до сега - но от канадци - явно пострадах.
Колко пъти трябва да ти се обясни, че тези, които са осъществили транзакцията нямат нищо общо с тези, които са ти скимирали картата? Това е цяла верига с различни престъпни групи. Можеш да си сигурен, че си станал жертва именно на американската брънка от веригата.
Важното е че почти всики по тези схеми(поне 3 примера мога да ти дам, от които един с Български Канадци от новините последната година) участват Канадски граждани.........за мен едно престъпление е важно какъв гражданин го извършва. Пък и самото теглене на парите става в Канада, как ще обясниш, защо в УСА-то не теглят пари?
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Фактът, че въобще си прави труда да отваря такава тема и че е толкова впечатлен от станалото говори ясно колко навътре е в нещата. Той не схваща, че данните на картата могат да бъдат откраднати на едно място от едни хора и използвани на друго място от други хора. Една от последните неоторизирани транзакции на моя карта беше абонамент за турски вестник. :D Но дори и не ми мина мисълта да почна да обсъждам престъпността в Турция.
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

roumensp написа:...Но дори и не ми мина мисълта да почна да обсъждам престъпността в Турция.
А трябваше!
Трябваше да пуснеш теми на турски език във всичките водещи турски форуми! :rofl:
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"

powered by Optics
haimana

Мнение от haimana »

Калифорнията го тресат комплекси и то много здраво. Не знам дали е от липсата на внимание или нещо друго, но си е факт.
mwanza
Обратна връзка:

Мнение от mwanza »

Калифорниец, ай стига рева ...аман. И на мен ми зеха 400 кинта от дебитната карта, обадих се, блокирах каквото трябваше и ми ги върнаха. Ся вече повече внимавам. Голям праз, чак тема отворил и реве как от Канада му зимали парите. Ай сиктир.
Аватар
Californian

Мнение от Californian »

mwanza написа:Калифорниец, ай стига рева ...аман. И на мен ми зеха 400 кинта от дебитната карта, обадих се, блокирах каквото трябваше и ми ги върнаха. Ся вече повече внимавам. Голям праз, чак тема отворил и реве как от Канада му зимали парите. Ай сиктир.
Не те е срам! :@

Вместо да кажеш - бедното момче! Ами ако умирам от глад сега и нямам едно доларче в джоба, и това ми е било единствената карта?
ммммммм, никакво съжаление нямате, Канадци такива :lol:
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Начи !
Кой от Канада, кой от Турция...
Мойта служебна карта веднъж имаше 2 транзакции по 500 и кусур всяка към правителството на Катар !

8)
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

На тоя, както и на мухата, им е много скучен живота и само се чудят каква тема-глупост да нацвакат. Единственото лечение за тях е ИГНОРИРАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
Californian

Мнение от Californian »

Що пишеш тогава в темата бе пич!

;)

Гледай си там не скучния живот в Канада и......не пиши по темите на скучните хора :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Павел написа:На тоя, както и на мухата, им е много скучен живота и само се чудят каква тема-глупост да нацвакат. Единственото лечение за тях е ИГНОРИРАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
Акъл не щем и пари също,заради такива като тебе се изнесох от БГто :D
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Californian

Мнение от Californian »

Муха, може да си има някакви проблеми човека, въпреки, че май същия този образ май беше споделял че живял дълги години по Калифорния - просто си нямам идея как слънцето не се е "справило" с него по отношение на заядливостта и нещастието(слънцето лекува лошото настроение) - защото надали някой щастлив човек ще тръгне всеки втори пост да му е персонално заяждане към някой.

Хайде със здраве, и топли чувства и към Павелчо и всички - по-малко персонални заяждания. ;)
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Време е да я спираме тая имиграция, идват всякакви... Който дошъл - дошъл! Ама бизнеса мисли различно по въпроса.
Embrace your climate change!
Публикувай отговор