Podgotovka za intervu?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Eudora

Podgotovka za intervu?

Мнение от Eudora »

Zdraveite!!!
Interesuva me samata podgotovka za intervu - Koga e nai-dobre da se napravi pri chasten uchetel?
Sled kato e poluchena datata za intervu, 2 sedmici predi samoto intervu ili izobshto mogech da minesh podgotovkata predvaritelno i sled tova da se gotvish sam.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Re: Podgotovka za intervu?

Мнение от IvHaydu »

Eudora написа:Zdraveite!!!
Interesuva me samata podgotovka za intervu - Koga e nai-dobre da se napravi pri chasten uchetel?
Sled kato e poluchena datata za intervu, 2 sedmici predi samoto intervu ili izobshto mogech da minesh podgotovkata predvaritelno i sled tova da se gotvish sam.
Зависи от много неща - от нивото ти по френски, от времето ти, от...
Най-добре е да се консултираш с частен учител.
Горещо ти препоръчвам нашата учителка - Жана Николова, страхотна е като човек и педагог, помогнала е на десетки, десетки съфорумци да минат интервюто и да не са като глухонеми в Канада! Телефона и е : 851-04-77.
Дано съм бил полезен.
Успех!
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
Bydi
Обратна връзка:

Мнение от Bydi »

Позволих си по собствена инициатива да ти изпратя списък на примерни въпроси за интервюто от нашия архив,събиран във времето.Дано се окаже полезен!Ако поканата за интервю е налице-подготовката при учител,с когото да разигравате интервюто, просто е задължителна!!!Късмет!!!
paskalbg

intervu

Мнение от paskalbg »

Moje li da pomolia da mi pratite tezi materiali za intervuto za koito stava vapros v gornia posting.Blagodaria predvaritelno.
paskalbg

intervu

Мнение от paskalbg »

na adres: paskalbgbg@yahoo.com....blagodaria!
Аватар
Bydi
Обратна връзка:

Мнение от Bydi »

Няма проблем-изпращам ги!
Аватар
Bydi
Обратна връзка:

Мнение от Bydi »

И на двама ви ги изпратих като лично съобщение.
Bako
Обратна връзка:

Мнение от Bako »

A dali moge i na men da gi pratish. Blagodaria
Eudora

Мнение от Eudora »

Zdarveite!
Blagodaria za vaprosite, no na niakoi ot tiax ne moga da otgovoria. Naprimer tezi za Quebec!!!
Az za tova iskam da znam: Kak tochno proticha tazi podgotovka pri chasten uchitel i moge li da se podgotvish za 15 dni?
Govori li se samo ili se razrabotvat tezi vaprosi?
Аватар
Bydi
Обратна връзка:

Мнение от Bydi »

Да се подготвиш за 15 дни-звучи ми меко казано абсурдно.Като си представя,че на нас ни отне близо 4 месеца подготовка,в началото по 2 пъти седмично,последния месец-3 пъти седмично,а последната седмица-всеки ден,твоето предположение-въпрос ми изглежда твърде оптимистично,освен ако не си с отлична подготовка по френски.В общи линии подготовката протече по теми от въпросите по вторите документи,чрез разиграване на интервю по въэможни въпроси и отговори от страна на нашата учителка по френски.Когато избираш преподавател по френски,трябва да е утъпкал тези пътеки и да е наясно с картинката.Пожелавам ти късмет!
Заключено