евтини билети до БГ
евтини билети до БГ
Здравейте,
Някои би ли могъл да ми каже къде и в коя авиокомпания мога да намеря евтини или по евтини билети до България. Искам да летя през месец януари от Монреал.
Благодаря предварително
Някои би ли могъл да ми каже къде и в коя авиокомпания мога да намеря евтини или по евтини билети до България. Искам да летя през месец януари от Монреал.
Благодаря предварително
-
Re: евтини билети до БГ
Да, ама София я няма като дестинация 

-
кога си летяла директно монреал-софия
летиш до Истамбул и после за нула време си в бг.

летиш до Истамбул и после за нула време си в бг.
през Истамбул не става, поне не с airtransat. Последното връщане е октомври, а Ивета 333 търси билети през януари.
Не, не търся за януари. Лошото на тези полети до Истанбул е, че са с фиксирани полети- в неделя за Истанбул, а връщането е в понеделник, т.е. трябва да се съобразяваш с тях. А като си платиш и бензина на този който ще те посрещне и после изпрати, пак ти излиза толкова, колкото с другите авиокомпании
Съжалявам сбъркала съм ника: anikci търси билети през януари.
- pantera
- Обратна връзка:
Здравей,ние вече няколко пъти ползваме услугите на една позната която продава билети.Тя си е в БГ и комуникацията става по Скайпа.Препоръчвали сме я и на наши познати и те също са доволни.Цените и са малко по-ниски от тези които са на сайтовете на виокомпаниите.Ако искаш мога да ти дам Скайпа и.Поздрави
Да живееш без някои от нещата, които искаш е неразривна част от щастието. Бъртранд Ръсъл
Аз ви писах на лс. че ще очаквам да ми изпратите скайпа на вашата позната.
Надявам се да ми го изпратите скоро.Поздрави
Надявам се да ми го изпратите скоро.Поздрави
- pantera
- Обратна връзка:
Не мога да си отворя личните съобщения,от известно време има проблем,моля някой да помогне.
Да живееш без някои от нещата, които искаш е неразривна част от щастието. Бъртранд Ръсъл
- pantera
- Обратна връзка:
Изпратих ви лично съобщение.