Домашен телефон и /или интернет
Домашен телефон и /или интернет
Здравейте,
Някой знае ли добра компания с добра оферта за домашен телефон или за пакет дом.телефон и интернет за района на Торонто/ Ричмонд Хил?
Благодаря
Някой знае ли добра компания с добра оферта за домашен телефон или за пакет дом.телефон и интернет за района на Торонто/ Ричмонд Хил?
Благодаря
Re: Domashen telefon i /ili internet
Acanac имат сега оферта за безплатен дом телефон при комбинация с Интернет.
http://www.acanac.ca/"
Но нищо не мога да кажа за качеството на сървиса.
http://www.acanac.ca/"
Но нищо не мога да кажа за качеството на сървиса.
- John Smith
Re: Домашен телефон и /или интернет
Качеството на сървиса на Acanac силно зависи от района, според мненията на dslreports. Customer Service е отчайващо зле, пак според потребители, изразили мнение на dslreports. Като цяло евтина компания, но не е много за препоръчване в дългосрочен план. Виж TekSavvy. Предлагат домашен телефон и интернет на цени под тези на Bell за същата услуга. Customer Service им е един от най-добрите. Последните години станаха една от популярните алтернативни компании.
Wise men don't need advice. Fools won't take it.
sipeneva, включи се към някой независим доставчик, който предлага кабелен интернет. В Ричмънд Хил би трябвало и Аканак и Тексави да предлагат. В момента независимите кабелни доставчици прелгат по-висока скорост (10-15 мбита) от независимите DSL доставчици (до 5 мбита).
А това за "невероятния" customer support na Тексави са глупости. Много ми е интересно какво точно си говорят клиентите на Тексави с отдела им за поддръжка?? Предполагам, че често нямат интернет.
При мен за година и половина с Аканак интернета не е спирал нито веднъж, а с customer support съм говорил когато ми пускаха интернета. Тогава говорих и с поне 10 други доставчици и всички бяха крайно неадекватни, най-вече Тексави
А това за "невероятния" customer support na Тексави са глупости. Много ми е интересно какво точно си говорят клиентите на Тексави с отдела им за поддръжка?? Предполагам, че често нямат интернет.
При мен за година и половина с Аканак интернета не е спирал нито веднъж, а с customer support съм говорил когато ми пускаха интернета. Тогава говорих и с поне 10 други доставчици и всички бяха крайно неадекватни, най-вече Тексави
„Летните сензациЙ – нови промоциЙ на хавлиЙ с всички зодиЙ и други джунджуриЙ!”
- John Smith
За мен лично има по-голяма тежест какво казват повечето хора за една услуга, а не какво казва един, който имал или нямал проблеми. Споменал съм източника, всеки може сам да погледне и да прецени. Когато преди време минавах на друг доставчик, точно лошите отзиви за Acanac ме накараха да гледам другаде. Customer service не ме притеснява толкова, колкото оплакванията за непостоянно качество на услугата в различни райони на GTA. Съветът ми към sipeneva е да не се обвързва с никакви договори, преди да е проверила лично качеството на услугата, която избраният доставчик предоставя.becks написа:А това за "невероятния" customer support na Тексави са глупости.
Още един източник - http://www.canadianisp.ca"
Отзиви за Acanac - http://www.canadianisp.ca/cgi-bin/isp_c ... s&ispid=52"
Отзиви за TekSavvy - http://www.canadianisp.ca/cgi-bin/isp_c ... s&ispid=50"
Ясно се вижда, че недоволните от услугите на Аcanac са повече, съответно и рейтингът им като ISP е по-нисък.
По тази логика, ако някой иска да разбере къде е най-добре за българите в Канада, той трябва да отвори бгканада и да преброи мненията за и против. Ще се окаже, че в Лавал, Квебек е най-добре, а в Ричмънд Хил, Онтарио е тъпо и скъпо 

- John Smith
Логиката е вярна. В твоя пример мястото за търсене на информация е грешно.
Merci za informaciyata i savetite. Otnosno temata za Acanac i Teksavvy- ako nyakoi drug ima moyat problem za Richmond Hill da kaja, che i dvete kompanii sa neprilojimi, ne predlagat internet v arayona /pone taka kazaha po telefona/. A otnosno dali v Quebec i Laval e evtino i gotino , a v Toronto i Ontario tapo i skapo- mi, ne e tapo, no opredeleno e po-skapo ot Quebec...
Ako nyakoi ima predlojeniya za drugi firmi, molya chakam predlojeniya.
Blagodarya
Ako nyakoi ima predlojeniya za drugi firmi, molya chakam predlojeniya.
Blagodarya
За IP телефон пробвай freephoneline.ca
По евтини няма. Ако говориш от компютър е без пари. Ако искаш да държиш телефонна слушалка ти продават адаптер (с пари, еднократно), към който закачаш телефона. За качеството не мога да кажа много - ползвам ги като втора линия и когато са ми трябвали не е имало проблеми.
За Интернет Тексави и Аканак май още нямат договорка с Роджърс за Ричмънд Хил. Освен това, Тексави са толкова претоварени, че се мръщят на нови клиенти.
За ADSL може да питаш Primus. Freephoneline май също продават ADSL Internet. Не знам дали покриват Ричмънд Хил.
По евтини няма. Ако говориш от компютър е без пари. Ако искаш да държиш телефонна слушалка ти продават адаптер (с пари, еднократно), към който закачаш телефона. За качеството не мога да кажа много - ползвам ги като втора линия и когато са ми трябвали не е имало проблеми.
За Интернет Тексави и Аканак май още нямат договорка с Роджърс за Ричмънд Хил. Освен това, Тексави са толкова претоварени, че се мръщят на нови клиенти.
За ADSL може да питаш Primus. Freephoneline май също продават ADSL Internet. Не знам дали покриват Ричмънд Хил.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
- Californian
Ми аз нямам домашен интернет.sipeneva написа:Здравейте,
Благодаря
Тоест в къщи лаптоп и един настолен са вързани към хотспот на телефона ми.
Да живее Т-мобайл - интернета през 3джито си е съвсем приличен и е много по-бърз от уайърлеса в предната ми къща през АТ&Т то.......
Та за 55тина долара на месец получавам
500минути в Щатите и Канада
250смса
Неограничен дата план
и май това е.
Както и да ги сметна все съм на далавера всравнение с тези дето имат отделни гсм, домашен телефон и интернет домашен.......
Да живее Т-мобайл - интернета през 3джито си е съвсем приличен и е много по-бърз от уайърлеса в предната ми къща през АТ&Т то.......
A tezi companita ima li gi v Ontarioa? Te ne rabotyat li samo v USA?
- Californian
не съм 100 процента сигурен ама мисля ги има в канада те ако не се лъжа пак не са американци а са английска фирма - т мобайл някой да поправи ако бъркамsipeneva написа:Да живее Т-мобайл - интернета през 3джито си е съвсем приличен и е много по-бърз от уайърлеса в предната ми къща през АТ&Т то.......
Няма ги в Онтарио. Може да видиш дали адреса ти влиза в зоната на Wind Mobile http://www.windmobile.ca" , те предлагат евтин план с неограничен дата-трафик и разговори.sipeneva написа:Да живее Т-мобайл - интернета през 3джито си е съвсем приличен и е много по-бърз от уайърлеса в предната ми къща през АТ&Т то.......
Още нещо: в този форум се пише само на кирилица - мненията на латиница се изтриват! http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... =2&t=12681"
Още нещо: в този форум се пише само на кирилица - мненията на латиница се изтриват!
Извинявам се на всичко потребители на форума
Нова сам /въпреки, че се регострирах отдавна/, още се уча как да работя в него. Ще го имам предвид за в бъдеще.
Извинявам се на всичко потребители на форума