Муха, как е хавата при теб

Много ясно, че няма да дойдат, за да приравняват в България - да не са прости да се хванат като шарани на въдицата, както хората даващи за пример разни класации къде било по-добре. На всеки кретен в Северна Америка му е ясно, че все някой трябва да бъде изгърбен, за да могат поне малко да се опънат на ниските заплати в Китай и Индия - а балъци за изгърбване явно има бол.Rall написа:Джовани не мое да ти се отрече, че си усвоил един от най-обичаните комунистически мурафети - изнизването като мокра връв когато те спипат, че дрънкаш глупости. Наака се по доста въпроса, но веднага ги замазваш и преминаваш нататък. Да се върнем на това за имиграционна програма на Бг. Значи примерите дето ми даваш за разни милионери които се чудят къде да си денат парите невървят! Както ти самия твърдиш, те така или иначе вече са в Бг и развиват бизнеси(колко е вярно незнам) значи нема нужда от такава програма. Кога обаче ще се получи следното, един американски доктор подава документи за имиграция в Бг. защото е чувал за огромните заплати и данъчния рай. Идва след интервю и почва да доучва за да му признаят дипломата, като междувременно бърка цимент по строежите заедно с инженери от Англия, и ядрени физици от Австралия? Чужденците дето работят в БГ работят за компании от собствените си страни със заплата същата като в родината си, а не българска! Да тва е далавера ако си алкохолик или просто изкарваш един "гурбет" и се прибираш, ама нема нищо общо с имиграцията.
Тука вече си прав, човек наистина трябва да е кретен, че да се хване на българска "въдица" и да приравнява в България.jovani написа:Много ясно, че няма да дойдат, за да приравняват в България - да не са прости да се хванат като шарани на въдицата, както хората даващи за пример разни класации къде било по-добре. На всеки кретен в Северна Америка му е ясно, че все някой трябва да бъде изгърбен, за да могат поне малко да се опънат на ниските заплати в Китай и Индия - а балъци за изгърбване явно има бол.Rall написа:Джовани не мое да ти се отрече, че си усвоил един от най-обичаните комунистически мурафети - изнизването като мокра връв когато те спипат, че дрънкаш глупости. Наака се по доста въпроса, но веднага ги замазваш и преминаваш нататък. Да се върнем на това за имиграционна програма на Бг. Значи примерите дето ми даваш за разни милионери които се чудят къде да си денат парите невървят! Както ти самия твърдиш, те така или иначе вече са в Бг и развиват бизнеси(колко е вярно незнам) значи нема нужда от такава програма. Кога обаче ще се получи следното, един американски доктор подава документи за имиграция в Бг. защото е чувал за огромните заплати и данъчния рай. Идва след интервю и почва да доучва за да му признаят дипломата, като междувременно бърка цимент по строежите заедно с инженери от Англия, и ядрени физици от Австралия? Чужденците дето работят в БГ работят за компании от собствените си страни със заплата същата като в родината си, а не българска! Да тва е далавера ако си алкохолик или просто изкарваш един "гурбет" и се прибираш, ама нема нищо общо с имиграцията.
Та така и икономиката тука върви полечка.
Никъде не съм твърдял подобно нещо! Явно имаш проблеми с четенето или паметта.Rall написа:Е не твърдеше ли ти бе Джолани преди 6-7 поста, че само една програма за имиграция и трябва на Бг за да се юрне сичко живо от америка, австралия и англия натам??? После ги обяви за идиоти ако се хванат на тая въдица! Абве оплете се като докладчик на партиино събрание.
С това съвсем ясно казваш какъв е стандартът в Америка, Обединеното Кралство и Австралия в сравнение с българския. Което съответно обяснява и посоката на движение на емиграционния поток. Не мога да те разбера за какво изобщо спориш, просто да се намираш на приказки и от скука, предполагам ...jovani написа:Балъци да приравняват и да бачкат по строежите надали ще дойдат от Америка, Обединеното Кралство или Австралия - но такива има и без това в достатъчно количество на място. Други могат да дойдат, ама от държави, дето са с по-нисък стандарт от България.
Rall написа:Идва след интервю и почва да доучва за да му признаят дипломата, като междувременно бърка цимент по строежите заедно с инженери от Англия, и ядрени физици от Австралия? Чужденците дето работят в БГ работят за компании от собствените си страни със заплата същата като в родината си, а не българска! Да тва е далавера ако си алкохолик или просто изкарваш един "гурбет" и се прибираш, ама нема нищо общо с имиграцията.
Ами щом ги кефи "инженерите и ядрените физици", докато приравняват да бъркат цимент по строежите в "щата Алабама" срещу заплащане, което са имали, или са могли да имат в България като професионалисти - добре са дошли.roumensp написа:С това съвсем ясно казваш какъв е стандартът в Америка, Обединеното Кралство и Австралия в сравнение с българския. Което съответно обяснява и посоката на движение на емиграционния поток. Не мога да те разбера за какво изобщо спориш, просто да се намираш на приказки и от скука, предполагам ...jovani написа:Балъци да приравняват и да бачкат по строежите надали ще дойдат от Америка, Обединеното Кралство или Австралия - но такива има и без това в достатъчно количество на място. Други могат да дойдат, ама от държави, дето са с по-нисък стандарт от България.
Нито аз, нито ти сме приравнявали нещо или бъркали бетон, от какво се оплакваш ...jovani написа:Ами щом ги кефи "инженерите и ядрените физици", докато приравняват да бъркат цимент по строежите в "щата Алабама" срещу заплащане, което са имали, или са могли да имат в България като професионалисти - добре са дошли.
Васко Кръпката никогиш няма да се мине по такъв начин, независимо какви песни пее.
А и аз сигурно ще стоя тук докато ми пресъхне далаверата - мъжко дупе се *** само веднъж.
Даже не знам за какво се паля толкова по тия форуми - от скука, предполагам...
Това ми хареса.optics написа:Българете - сбъркан секс, липса на възпитание и мозъчна антиселекция
Попадения от форума на e-vestnik :
http://e-vestnik.bg/8710"
Вие представяте ли си, драги читатели - Александър Бел (бащата на телефона), ако бе споделил своята идея да се говори по „жица” в български форум? Или дискусия дали може да се отиде до Луната и да се кацне там, или да се лети със самолет? Представям си българското дискусионно пространство по тези теми - “Абе, Бел, много си дебел – земи се обеси на тази жица”; “Аз и така като викам ме чуват”.