visoko nivo na vladeene na frenski !!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
paskalbg

visoko nivo na vladeene na frenski !!!

Мнение от paskalbg »

Zdraveite vsicki,imam goliam problem-v parvia paket dokumenti zadadoxme tvarde visoki niva na frenski i angliiski-prosto niama6e koi da ni posavetva togava,polu4ixme vtoria paket dokumenti, no ot 10 meseca ne sme rabotili po vaprosa poradi po-golemi iadove.Iskam da pomolia za savet kak da postapim,kazaha mi,4e ne e dobre da se svaliat nivata na ezika vav vtorite dok.-imam vazmojnost da deklariram goliama suma-dali tova 6te opravi ne6tata ako smakna zna4itelno nivata-kajete kakvo da pravia. :? :? :?
alexa

Мнение от alexa »

Pishi kakvoto si iskash nivo, vagnoto e kakvo shte pokagesh zna samoto intervu,a do nego shte imash dostatuchno vreme da es podgotvish po Fr.
Uspeh!
A shto se otnasia do parite-ne te suvetvam da pishesh goliama suma zashtoto tova moge da te lishi ot pravo na pomoshti tam edin den ,a ne se znae kakvo moge da ti se nalogi.
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: visoko nivo na vladeene na frenski !!!

Мнение от yaiuat »

paskalbg написа:..da pravia. :? :? :?
Ne e dobre tova.A parite nqma da pomognat te davat 1 tochka osven ako nqmash 200 000 CAD da kandidatstvash po drugata programa.

V kraina smetka kakvi niva pisa?

Zashtoto moje naprimer da si pisal 11 fr. a puk spored drugite ti danni da e bilo nujno naprimer samo 7 da pishesh- zavisi kolko tochki subirash.

kakvi sa ti drugite danni(godini,obraz,profesiq, staj)?
paskalbg

Мнение от paskalbg »

Otbeliazal sam 6 i 7 ,a realno moga da pokria max.4 ,a ne znam dali i zabavianeto niama da mi izigrae lo6a 6ega,kakva suma max. e dobre da se vpi6e, i nai-vece dali razminavaneto v dannite niama da oznacava otkaz ot interviu ???
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Ако си седнеш на **** до интервюто няма да е проблем да си вдигнеш нивото от 4 на 6. Другия вариант е да компенсираш с деца! :D
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

A be to 6 i 7 sa niski .Zashto mislish 4e niama da mogesh da gi zashtitish.Navremeto s moito mrunkane mi pisaxa 8 i tova go razbrax v posledstie,kato xodix na intervuto za Kofi(kogato kandidastvax ne gi kazvaxa tia niva).Vagno e da razbirash i da otgovarish s gramati4eski verni frazi i da ne se nalaga da prevegda prevoda4kata,a tova za intervuto ne problem zashtot temata e iasna.
rusev
Обратна връзка:

споко не се шашкаи

Мнение от rusev »

какво си писал има значение за да ти назначат интервиу . (ако не ти достигат точките).Аз биах на интервиу на 11.12.03 . Там е важно какво ще покажеш. Естествено ще неправи лошо впечатление ако си написал 10 а те оцениат на 2 , по добре да е обратното . Нашето интервиу продьлжи час и половина и имаше достатьчно време да ни прецениат нивото . Пиши 6 и 7 това нее много високо и ЗАЛЯГАЙ УЧЕБНИЦИТЕ . УСПЕХ.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Здравей Paskalbg!
Не се притеснявай за тези неща, пиши си нивата, които си писал в първите документи. 6-7 ниво не е високо, можеш за няколко месеца да научиш френски със специална подготовка за интервю дотолкова, че да защитиш нивото. Аз бях писал 5 ниво на френски с 2 завършени нива във Френския център (първата половина от Панорама 1) и след подготовка с частен учител (Жана, още веднъж ти благодарим!!!) ми определиха 7 ниво! Ако искаш, говори с Жана Николова, телефона и е : 851-04-77, тя е страхотен педагог и специалист по подготовка по френски за интервю и за Квебек.
За сумите - не се изхвърляй да пишеш суми, които ПОСЛЕ ще ти тежат много...
Успех!
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
paskalbg

Мнение от paskalbg »

Blagodaria za to4nite i barzi otgovori-s takava pomo6t 4ovek nikoga niama da ostane sam,nie sme ot Burgas i ako moga da pomogna s ne6to sam nasre6ta. :wink:
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

paskalbg написа:Blagodaria za to4nite i barzi otgovori-s takava pomo6t 4ovek nikoga niama da ostane sam,nie sme ot Burgas i ako moga da pomogna s ne6to sam nasre6ta. :wink:
Бургаски вечери...рибарски мрежи...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
paskalbg

Мнение от paskalbg »

Po tova vreme burgaskite veceri gi premestvame na sever ili na ug,v moia slucai na Slancev briag-Pozdravi na vsicki imigranti ot slancevia rai na moreto-to pone vse o6te si e na6e!
Аватар
eviton

Мнение от eviton »

Zdravei!Jena mi(tq e vode6tata) v parvite doc. be6e pisala 9i10.Posle se upla6i i si namali to4kite na 7i8.Tq razbira prekrasno kakvo i govorqt,no bezkraino trudno e da i izmakne6 i duma na FR.Ne mislq,4e namalqneto na to4kite ni popre4i.Minahme si uspe6no interw. na 26.05.04.
paskalbg

Мнение от paskalbg »

Blagodaria ti mnogo za otgovora, vece mislix, 4e nikoi ne e pravil podobna promiana v dannite :shock: . A na intervuto ne vi li popitaxa za6to ste zanijili nivoto, vse pak e neobi4aino? Blagodaria ti ! :?
Заключено