kakvi sa vazmojnostite da u4a v kvebek

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
boro

kakvi sa vazmojnostite da u4a v kvebek

Мнение от boro »

zdraveite az sega u4a v edin kolej i moje bi dai boje kato zamina 6te imam diploma za spezialist.u4a s4etovodstvo i kohtrol.interesuva me dali 6te moga da prodalja da u4a tam,kakvi sa usloviata,izpitite,dali ima universitet v koito da u4a na angliiski.ili e samo na frenski,ima li taksi ili ima stipendii-vaob6te vsi4ko svarzano s tova kak da dou4vam tam i da dobia tiaxna diploma-ako vaob6te e vazmojno:)
todor73

Мнение от todor73 »

ima razbira se, to tuka ako ne moje da se uchi, neznam kqde ste moje drugade. sistemata im za pret et bourse e mucka. муцка :D.
inqche konkretno po vqprosite ami ... www.google.ca
http://www.afe.gouv.qc.ca/english/indexAng.asp
i taka ... mislia che go ima i sdqvkano vsichko niakqde na portala na foruma. uspeh :D
Аватар
agaton

Мнение от agaton »

V Quebec smeq da kaza che za hora s ogranicheni finansovi vuzmoznosti usloviqta sa izkluchitelno dobri, a moze bi i nai-dobrite v Severna America ( ne vkluchvam Mexico - za tam nqmam informaciq ot priqteli ). Na angliiski ima kude da uchish - V Montreal primerno McGill i Concordiq sa mesata kudeto predimno uchat anglogovorqshti, no dori v Universite de Montreal angliiskiq shte ti e ot polza, she trqbva samo da razbirash frenski i da go govorish malko inache materialite sa si predimno na angliiski... drugo kakvo da ti kaza - ami McGill e svetovno izvesten colez ( universitet po nashe mu ) i e v top 100 universiteta v sveta ako ne se luza, no tova mozesh da go proverish nqkude iz foruma imashe lista na tezi universiteti.
"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
Заключено