Хюндай Елантра 1999 г.
Хюндай Елантра 1999 г.
Продавам Хюндай Елантра 1999 г. в момента е с 4 бр. летни гуми, но го давам и с бонус 4 бр. зимни гуми с джантите. Колата е в много добро техническо състояние върви и няма проблеми. С ел. стъкла, ел. огледала, централно заключване. Праговете са изгнили, но това не ни пречи да си я караме навсякъде. Цената е 400$. Причина за продажбата е закупуване на друг автомобил. И както много се изразяват в подобни обяви става за новопристигнали, но не в лошия смисъл на думата... Защото сядаш и караш докато тя позволява без да правиш нищо по нея, а ако нещо се счупи разбира се по-едро направо скрапираш без да береш ядове защото и парите са и толкова на цената на 8 гуми с джантите... Моля ви без глупави коментари... Само, ако някой се интиресува да пише на лични и ще се уговорим за всичко.
Re: Хюндай Елантра 1999 г.
Извинявам се за снимките нещо не се получиха!
Забравих да спомена, че колата е със сменен акумулатор на 10 м., сменени спирачки, сменено масло на двигателя, защото не сме мислили толкова скоро да я сменяме и все още си я караме от време на време когато има нужда и се намира в Код де нейж в Монреал. Но стана така, че купихме друга и тази ни идва в повече като мастрав..

Забравих да спомена, че колата е със сменен акумулатор на 10 м., сменени спирачки, сменено масло на двигателя, защото не сме мислили толкова скоро да я сменяме и все още си я караме от време на време когато има нужда и се намира в Код де нейж в Монреал. Но стана така, че купихме друга и тази ни идва в повече като мастрав..
Нова промоционална цена само 299$ до края на лятото, най-късно и есента. Не смятам да я караме и зимата, че и на нея трябва да ринем и да следим за паркиране, а когато са 2 коли става доста по-трудно. Ако до тогава не си намери нов собственик най-вероятно ще отиде на скрап. Хич не ми се иска да е така и много ще ми е жал, защото има още доста хляб в нея и би вършила работа и на други както до сега и на мен... За контакти и допълнителна информация на лични или на тел. 514 739 7179.
Благодаря на всички, които съвсем коректно проявиха интерес!
Колата вече си има нов собственик.
Колата вече си има нов собственик.