Документи Букурещ - Пролет 2011

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
emili_vn

Re: Документи Букурещ - Пролет 2011

Мнение от emili_vn »

Ще те вземем - само да дойдат прословутите медицински, че след тях и визите ;)
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
niko8003

Мнение от niko8003 »

emili_vn Ти нещо май не си в час като ги разглеждат по реда на получаване защо не са ги почнали нашите още,нещо май си се претоварила почини си малко,нямам нужда от твоите съвети.
Аватар
azzura

Мнение от azzura »

niko8003 написа:emili_vn Ти нещо май не си в час като ги разглеждат по реда на получаване защо не са ги почнали нашите още,нещо май си се претоварила почини си малко,нямам нужда от твоите съвети.
Прочети ВНИМАТЕЛНО какво е писала Емили, преди да бързаш да пишеш.Първо се обработват приоритетните професии, след това останалите.На всички ще ни дойде реда, няма нужда от нервни изблици ;)
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
bubush82

Мнение от bubush82 »

We were not able to identify you using the information you provided.

Само това ми излиза от месец и половина :( Дано скоро има някаква информация , а баркодовете са налице отдавна.
Аватар
sudju4e
Обратна връзка:

Мнение от sudju4e »

niko8003 написа:emili_vn Ти нещо май не си в час като ги разглеждат по реда на получаване защо не са ги почнали нашите още,нещо май си се претоварила почини си малко,нямам нужда от твоите съвети.
Ха-ха-ха скоро не бях чувала такъв виц

P.s. niko8003 ако беше прочел дори и 1/10 от постовете на Емито едва ли щеше да си позволиш да кажеш подобна смехория :!:
DSC - 30.04.2010
Entervue - 08.03.2011 - успешно
DRP - Букурещ -23.03.2011
Медицински - 22.08.2011 (направени - 23.08.2011)
Покани - 24.01.2012
Визи - 23.02.2012
Полет - 25.03.2012
Аватар
emili_vn

Мнение от emili_vn »

niko8003, не че искам да ти давам съвети - ти си мисли каквото искаш, но поне да стане ясно на другите. В Бг нямаше есенно-зимна сесия, но в Румъния и Молдова имаше и то по няколко. В Румъния имаше и докато беше нашата пролетната. И така - кандидатите от трите държави подават документи за виза в Букурещ. Ние нямаме, тъй като към момента се разглеждат документите на подалите през януари-февруари, които случайно не са българи (а румънци и молдовци), поради липса на сесия почти една година (визирам периода май 2010-март 2011) и липса на подадени документи в този период от българи. Първите документи от Бг са подадени на 08.03.2011 от Караджова. Последните получили медицински молдовци са подали документи на 19.01.2011 с баркодове от 21.02.2011 и медицински на 11.07.2011. Последните румънци, получили медицински са подали докса на 07.02.2011 с баркодове от 24.02.2011 и медицински на 11.07.2011

http://gocanada.6te.net/dosar2.php" - статистика Румъния
http://www.razgovory.com/statistics/" - статистика Молдова (другите не ги гледайте - те не са в Букурещ)

niko8003, сигурно съм преуморена, но главата си я ползвам редовно и мога да чета, а в същото време се интересувам от това, което се случва. Явно е по-лесно да си отпочинал, да мрънкаш, да се нервираш и да ръсиш каквото ти дойде, както и да търсиш виновен, отколкото да си преуморен и информиран.
Е, ако не те мързи, иди разгледай и ще се убедиш сам в думите ми. Аз не смятам да те убеждавам в каквото и да е. Само искам да ти кажа, че аз никога не приказвам наизуст, защото съм ядосана или разстроена, или просто щото ми е хрумнало нещо.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Joya

Мнение от Joya »

Еми, честно чудя ти се, на търпението, на желанието, на усилията които полагаш.
Бих казала че даже ти се възхиавам, защото рядко се срещат хора които да помагат просто така, дори когато ги плюят, освиркват, обиждат и обявяват за некомпетенти, те пак продължават да помагат.
Адмирации, аз не бих могла..... Който както иска да оценява този труд, но всеки един от нас знае, че е безумно ровене и четене, за другите не за себе си. (ПП няма ли да идваш към София, истинско удоволствие е човек да говори с теб на живо ?)

В заключение.....има ни вече в сайта :party: :rock: Супер хепи съм, най-накрая да се видя официално че са ме почнали :devil:
"Повечето истински провали се дължат на ограничения, които хората си поставят сами, в собствените си умове." Н.Х.
Аватар
emili_vn

Мнение от emili_vn »

Поздравления! А на тези, които ги няма - пожелания скоро да се появи инфо.
Мисля, че за рождения ден (нали знаеш някой имаме рожден ден тези дни, а други 4 дни по-късно ;) )ще ми дойдат медицинските :rofl: :rofl: :rofl: - блажени са верующите, нали.
И кат се засиля към Вита....и там по комшийски ще ударим по една....няколко пъти ;) :y: :rock:
Последно промяна от emili_vn на Сря Юли 13, 2011 3:28 pm, променено общо 1 път.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Аватар
sudju4e
Обратна връзка:

Мнение от sudju4e »

Joya я кажи какво пише : че са почнали да ги разглеждат или само датата на която са ги получили в посолството?
DSC - 30.04.2010
Entervue - 08.03.2011 - успешно
DRP - Букурещ -23.03.2011
Медицински - 22.08.2011 (направени - 23.08.2011)
Покани - 24.01.2012
Визи - 23.02.2012
Полет - 25.03.2012
Joya

Мнение от Joya »

Пише само датата и че са го получили, но се радвам защото оня ден и това нямаше, така че надявам се скоро да пише че го разглеждат.
"Повечето истински провали се дължат на ограничения, които хората си поставят сами, в собствените си умове." Н.Х.
Karadjova

Мнение от Karadjova »

emili_vn написа: Мисля, че за рождения ден (нали знаеш някой имаме рожден ден тези дни, а други 4 дни по-късно ;) )ще ми дойдат медицинските :rofl: :rofl: :rofl: - блажени са верующите, нали.
И кат се засиля към Вита....и там по комшийски ще ударим по една....няколко пъти ;) :y: :rock:
Емили, адмирации и от мен за търпението с което обясняваш подробно всичко, дори и на тези които отправят обидни думи към теб. И не само голи обяснения, а подкрепени с факти.
Замисли се за нова професия в Канада. ;)
А това за рождения ден, няма да е лошо.Хубав подарък ще ти е.Пожелавам ти го. Аз имам такова желания за моя, защото се пада в края на срока от 6месеца за получаване на медицински :)
И като я гледам горната статистика, наближава няшия ред ;)
niko8003

Мнение от niko8003 »

Типично Българска черта без да те питат отговаряш вместо другия,аз не сам искал мнения просто споделих притесненията си а вие типично по нашенски ми се нахвърлихте.Всички имаме една цел така че няма нужда от излишни дразги.
Аватар
martatabs
Модератор

Мнение от martatabs »

Емили, един приятелски съвет...спри да се занимаваш с паразнодумци. Гледайте си кефа и се подготвяйте за голямото събитие, когато и да е то.
niko8003 написа:Типично Българска черта без да те питат отговаряш вместо другия,аз не сам искал мнения просто споделих притесненията си а вие типично по нашенски ми се нахвърлихте.Всички имаме една цел така че няма нужда от излишни дразги.
..най-вероятно е заради това:
...поправи си грешката, и ако имаш поне малко съвест ще замълчиш, или по-добре се извини на Емили...
Аватар
emili_vn

Мнение от emili_vn »

Марто, наглостта на някои минава всякакви граници, типично по български.
А ти, Нико, като не искаш мнения, ходи си мрънкай някъде другаде - това тук е публичен форум, ако случайно не си забелязъл и след като си пуснал пост, всеки има право да изкаже мнение. Извини ме, ама нито ти си човека, който ще каже на останалите какво да правят, нито си човека, който има право да определя кое е типично българско и кое, с оглед на изказванията ти. И още повече, че си ярък пример на типичния българин - ако някой не е съгласен с него, почва да плюе, обижда и т.н., но не може да се аргументира и защити мнението си, тъй като то не почива на нищо - просто хрумване на изнервен неосведомен човек.

Отговорът ми към твоята нападка трябваше да те наведе на някаква мисъл, но мисъл няма и вместо да замълчиш имаш наглостта да нападаш и останалите. Тогава форумът и Канада не са за теб - непоискан съвет както се казва. :lol:
И пак да напомня, че това е форум за взаимопомощ и когато някой напише нещо, останалите, без да ги питат поименно отговарят. Лошото е, че отговарят и тези, които имат какво да кажат, и тези, които са тук да си чешат езика и да заблуждават останалите.

И така, уважаеми съфорумци, време е да се оттегля от тази част на форума. Не мога нито да направя хората по-добри, нито да им помогна, след като сами не искат да си помогнат. Абсолютно подкрепям Линко за оттеглянето му. Както някои се чудите защо помагам на останалите, така и аз се чудех навремето на Линко. Той издържа много години, но аз си дадох сметка, че тук помагаме и на хора, които определено не искам да срещам където и да било по света.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
pavelyankov
Напуснал форума

Мнение от pavelyankov »

Моля интересуващите се от емиграция в Кебек да се обръщат с въпроси към Нико8003 ;) Ще получат информация, по-точна и от сайта на имиграционните.

Нико, братленце, когато прочетеш повече документи по темата "Quebéc" от Емили, тогава се изказвай.
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Публикувай отговор