Kak se 4uvstvat hudojnicite vuv Vankuvur?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
vicsan
Обратна връзка:

Kak se 4uvstvat hudojnicite vuv Vankuvur?

Мнение от vicsan »

Kak se raboti s galeriite tam?Moje li da se jivee s dohodi ot risuvane ili keramika?Ima li smisul da nosia kerami4na pe6 ili e po-dobre da kupia nova tam?
bp_de

Мнение от bp_de »

Zna4i prosto ste spodelq moe wpe4atlenie-.
W taq oblas -iskustwoto xi4 me nqma -i drugo ne moga da ti kava - no mi naprawi wpe4atlenie 4e kato bqx w Victoriq( na ostrowa) besche palno s xudovnizi i nesta ot toq rod. obstanowkata okolo pristanisteto e nesto podobno kato w Stariq Nesebar -sabo bez starinnite sgradi.
Аватар
VanBC
Модератор

Re: Kak se 4uvstvat hudojnicite vuv Vankuvur?

Мнение от VanBC »

vicsan написа:Kak se raboti s galeriite tam?Moje li da se jivee s dohodi ot risuvane ili keramika?Ima li smisul da nosia kerami4na pe6 ili e po-dobre da kupia nova tam?
Във Ванкувър изкуството е на почит, но се съмнявам, че ще можеш да живееш само с доходи от него. Все пак всичко зависи от много фактори, а и аз определено не съм голям специалист в тази област. Сред българите във Ванкувър има една дама която е признат художник, но и тя не се издържа само с изкуство. Ако искаш, пиши и един е-мейл и я питай какви са перспективите. Подробности и контакти можеш да намериш на следния сайт: http://www.staranise.ca/gallery.html
Заключено