CD с въпросите за шофьорска книжка и Windows 7

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
tivo

CD с въпросите за шофьорска книжка и Windows 7

Мнение от tivo »

Здравейте!
В момента се готвим за теорeтичния изпит за шофьорска книжка. Заехме от библиотеката CD с въпросите, но срещаме големи трудности при употребата му (компютърът е с операционна система Windows 7).
В Wiki-то е споменaт този проблем и решението чрез Visual PC, но компютърните ни умения не достигат дотам.
Разбрахме, че преди 4-5 години някой се е постарал да направи директен достъп до въпросите в диска през bgcanada.com (тук не става въпрос за препратка към сайта на SAAQ).
Много ще се радваме да получим информация по въпроса, а ако някой е имал същия проблем като нас и го е решил ще бъде хубаво да сподели как!
Аватар
hoyden
Обратна връзка:

Re: CD с въпросите за шофьорска книжка и Windows 7

Мнение от hoyden »

“Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.” Алберт Айнщайн
IFF

Мнение от IFF »

Щом си със седмица, можеш да си инсталираш виртуално ХР от сайта ма майкрософт. Безплатно е.
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

Не вярвам да е необходимо инсталиране на виртуален ХП. Какво направихте и къде ги пратихте хората?

Инсталирайте си там цд-то (не знам трябва ли инсталация).

После взимате шорткъта, който го стартира, десен бутон и "Properties" (най-долу трябва да е в менюто)

В новоотворения прозорец избирате "Compatability".
Цъквате всички възможни отметки, и след това пробвате различни опции, най-напред с тези 2:
"Windows 95"
"Windows XP"
Шанса да тръгне е доста голям.

Вместо ЦД, обаче, най-удобно е да потърсите в интернет има сайтове с тестове, които се правят и се дават отговорите след това.
Не знам дали линка, от Хойден е точно за такава тема.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола