Справка за имунизациите на деца до 16 г.

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Ninushevi
Обратна връзка:

Справка за имунизациите на деца до 16 г.

Мнение от Ninushevi »

Привет от нас!Днес получихме заветните медицински,след дълго и упорито чакане.Само ,че не ми стана ясно тази "справка за имунизациите на децата до 16 год." сега ли трябва да е попълним с личния лекар и с нея да отидем на медицинските в клиниката или се попълва преди заминаването и си остава за нас?Носи ли се заедно с другите документи на самите изследвания?После изпраща ли се с другите документи от медицинските обратно в Букурещ (по служебен път)? Ако някой има повече инфо по въпроса ще съм ви много благодарна.
Успех на всички!
DCS- Виена - 12.10.2009 г.
ПОЛЕТ-София-Мюнхен–Монреал-25.03.2012г.
Аватар
azzura

Re: Справка за имунизациите на деца до 16 г.

Мнение от azzura »

Ninushevi, доколкото виждам от инструкциите в уики, само на децата до 16г им трябват справки за имунизации, които трябва да носите на прегледа.Като се обадите в МОМ питайте и ако не ви затруднява пишете дали наистина само за тях искат тази информация. Поздрави за медицинските и по-бързо приключване на процедурата ви желая :)
http://wiki.bgcanada.com/index.php?titl ... 1%80%D0%B8"
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
sisi_bgn

Мнение от sisi_bgn »

Ninushevi написа:Привет от нас!Днес получихме заветните медицински,след дълго и упорито чакане.Само ,че не ми стана ясно тази "справка за имунизациите на децата до 16 год." сега ли трябва да е попълним с личния лекар и с нея да отидем на медицинските в клиниката или се попълва преди заминаването и си остава за нас?Носи ли се заедно с другите документи на самите изследвания?После изпраща ли се с другите документи от медицинските обратно в Букурещ (по служебен път)? Ако някой има повече инфо по въпроса ще съм ви много благодарна.
Успех на всички!
Тези справки за имунизациите се попълват от личният лекар на децата ви и са нужни за заминаването ви в Канада. За прегледите тук в София не се изискват.Успех ви желая. :)
Ninushevi
Обратна връзка:

Мнение от Ninushevi »

sisi_bgn написа:
Ninushevi написа:Привет от нас!Днес получихме заветните медицински,след дълго и упорито чакане.Само ,че не ми стана ясно тази "справка за имунизациите на децата до 16 год." сега ли трябва да е попълним с личния лекар и с нея да отидем на медицинските в клиниката или се попълва преди заминаването и си остава за нас?Носи ли се заедно с другите документи на самите изследвания?После изпраща ли се с другите документи от медицинските обратно в Букурещ (по служебен път)? Ако някой има повече инфо по въпроса ще съм ви много благодарна.
Успех на всички!
Тези справки за имунизациите се попълват от личният лекар на децата ви и са нужни за заминаването ви в Канада. За прегледите тук в София не се изискват.Успех ви желая. :)
Много ти благодаря!За всеки случай звънях пак до МОМ да попитам и ми отговориха същото! :D Хубав ден на всички!
DCS- Виена - 12.10.2009 г.
ПОЛЕТ-София-Мюнхен–Монреал-25.03.2012г.
Публикувай отговор