Привет от нас!Днес получихме заветните медицински,след дълго и упорито чакане.Само ,че не ми стана ясно тази "справка за имунизациите на децата до 16 год." сега ли трябва да е попълним с личния лекар и с нея да отидем на медицинските в клиниката или се попълва преди заминаването и си остава за нас?Носи ли се заедно с другите документи на самите изследвания?После изпраща ли се с другите документи от медицинските обратно в Букурещ (по служебен път)? Ако някой има повече инфо по въпроса ще съм ви много благодарна.
Успех на всички!
Справка за имунизациите на деца до 16 г.
-
- Обратна връзка:
Справка за имунизациите на деца до 16 г.
DCS- Виена - 12.10.2009 г.
ПОЛЕТ-София-Мюнхен–Монреал-25.03.2012г.
Re: Справка за имунизациите на деца до 16 г.
Ninushevi, доколкото виждам от инструкциите в уики, само на децата до 16г им трябват справки за имунизации, които трябва да носите на прегледа.Като се обадите в МОМ питайте и ако не ви затруднява пишете дали наистина само за тях искат тази информация. Поздрави за медицинските и по-бързо приключване на процедурата ви желая 
http://wiki.bgcanada.com/index.php?titl ... 1%80%D0%B8"

http://wiki.bgcanada.com/index.php?titl ... 1%80%D0%B8"
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
Тези справки за имунизациите се попълват от личният лекар на децата ви и са нужни за заминаването ви в Канада. За прегледите тук в София не се изискват.Успех ви желая.Ninushevi написа:Привет от нас!Днес получихме заветните медицински,след дълго и упорито чакане.Само ,че не ми стана ясно тази "справка за имунизациите на децата до 16 год." сега ли трябва да е попълним с личния лекар и с нея да отидем на медицинските в клиниката или се попълва преди заминаването и си остава за нас?Носи ли се заедно с другите документи на самите изследвания?После изпраща ли се с другите документи от медицинските обратно в Букурещ (по служебен път)? Ако някой има повече инфо по въпроса ще съм ви много благодарна.
Успех на всички!

-
- Обратна връзка:
Много ти благодаря!За всеки случай звънях пак до МОМ да попитам и ми отговориха същото!sisi_bgn написа:Тези справки за имунизациите се попълват от личният лекар на децата ви и са нужни за заминаването ви в Канада. За прегледите тук в София не се изискват.Успех ви желая.Ninushevi написа:Привет от нас!Днес получихме заветните медицински,след дълго и упорито чакане.Само ,че не ми стана ясно тази "справка за имунизациите на децата до 16 год." сега ли трябва да е попълним с личния лекар и с нея да отидем на медицинските в клиниката или се попълва преди заминаването и си остава за нас?Носи ли се заедно с другите документи на самите изследвания?После изпраща ли се с другите документи от медицинските обратно в Букурещ (по служебен път)? Ако някой има повече инфо по въпроса ще съм ви много благодарна.
Успех на всички!

DCS- Виена - 12.10.2009 г.