Малко помощ

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
hoyden
Обратна връзка:

Малко помощ

Мнение от hoyden »

След месец, дъщеря ми, която е на 7г, ще бъде шаферка на сватба и трескаво търся подходящата рокля, но все удрям на камък. Единственият магазин, който намерих досега е на Плаза Сент Юбер, но нещо не ми допаднаха цените + -100$ за рокличка. Търся поне още 1-2 магазина, за да сравня цени и рокли. Търсих и в нета, попаднах само на онлайн продажба на детски роклички, внасяни от Франция, но не ми върши работа.
Ако случайно сте мярнали някой подходящ магазин, моля помагайте, че не остана време!

Благодаря предварително!

“Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.” Алберт Айнщайн
kaka_dora_Luk4o

Re: Малко помощ

Мнение от kaka_dora_Luk4o »

На Марше о пюс Метрополитен има един щанд за детски дрехи, който видях и много красиви детски бални рокли точно като за шаферки. Имаше избор, но цена не знам.
http://www.visitez-nous.net/ViewIn.asp?ID=300"
Изображение
mama mia

Мнение от mama mia »

GOLDTEX
8875 SALLEY
Lasalle, QC H8R 2C8
tel 514-365-9699
Съединението прави силата!
Аватар
hoyden
Обратна връзка:

Мнение от hoyden »

Благодаря много на Кака Дора за информацията! Днес бях на въпросното място, изборът беше наистина голям, качеството -много добро, а цените са на 1/3 от тези, които бях намерила на Сен Юбер.
Ето я и самата рокля и доволното дете :)
Изображение

“Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.” Алберт Айнщайн
Публикувай отговор