iPod ми блокира след падане...
iPod ми блокира след падане...
ми блокира след падане, има ли някои , които може да ми помогне...
- John Smith
Re: iPod ми блокира след падане...
Понятието iPod включва много видове и модели. Докато не кажеш какъв точно iPod и какво точно се случва след падането, едва ли някой може да ти помогне.
Wise men don't need advice. Fools won't take it.
- ablood
- Обратна връзка:
Само не се опитвай да го отвориш с остър предмет! Задължително ще нащърбиш ръбовете на екрана, дори може да го счупиш. Поръчай си комплект инструменти от ebay няколко $!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Ако проблема е софтуерен (на мен също ми се е случвало) хърли едно око тук:
How to reset iPod
ако е механичен търси си нов iPod...
How to reset iPod
ако е механичен търси си нов iPod...
S'il n'y a pas de solution, c'est qu'il n'y a pas de problème.
- Bistra
- Напуснал форума
Аз бих го занесла в някой от бутиците на Apple, щото не обичам неща от рода на :"Направи си сам", особено като "Не съм много в час".
Понякога дават и консултации по телефона като им обясниш какъв е проблема. Иначе става с предварително запазен час.
Понякога дават и консултации по телефона като им обясниш какъв е проблема. Иначе става с предварително запазен час.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Благодаря ви! ве4е се обадих...но в4ера, когато пуснах темата о4аквах да открия някои, които наиситна е в 4ас с не6тата... хубава седмица!
- ablood
- Обратна връзка:
Е, не може някой да е в час, след като не отговаряш на това.John Smith написа:Понятието iPod включва много видове и модели. Докато не кажеш какъв точно iPod и какво точно се случва след падането, едва ли някой може да ти помогне.
Ти какво, очакваш някой да ти каже за скрито копче, съществуващо при всички модели, разрешаващо всички проблеми ли?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- John Smith
Има много хора "в час". Само трябва да питаш правилните въпроси и по възможност грамотно на български. Аз лично, като видя някой да се затруднява с намирането на "ш" и "ч" на клавиатурата, обикновено подминавам, защото разрешаването на елементарен проблем може да отнеме часове.Buboleta написа:Благодаря ви! ве4е се обадих...но в4ера, когато пуснах темата о4аквах да открия някои, които наиситна е в 4ас с не6тата... хубава седмица!

-
John Smith и Ablood са съвсем прави. Някой който не може да дефинира какъв точно му е проблема и който замества "ш" със "6" и "ч" със "4" не би трябвало да търси отговор точно тук...John Smith написа:Има много хора "в час". Само трябва да питаш правилните въпроси и по възможност грамотно на български. Аз лично, като видя някой да се затруднява с намирането на "ш" и "ч" на клавиатурата, обикновено подминавам, защото разрешаването на елементарен проблем може да отнеме часове.Buboleta написа:Благодаря ви! ве4е се обадих...но в4ера, когато пуснах темата о4аквах да открия някои, които наиситна е в 4ас с не6тата... хубава седмица!
Като ви чета и почвам да си мисля че май наистина е време да закриваме форума - човек не може въпрос да зададе без върху него да скочат няколко човека че не можел да пише, не е ясно какво пита и т.н.

Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Мисля че няма нужда чак от такива крайни мерки.Koko написа:Като ви чета и почвам да си мисля че май наистина е време да закриваме форума - човек не може въпрос да зададе без върху него да скочат няколко човека че не можел да пише, не е ясно какво пита и т.н.![]()
![]()
![]()

Просто в този случай, като че ли е поставена под съмнение компетентността на определени личности с коментара, че "не са в час" от човек който пък изобщо не е компетентен по дадения въпрос и това е позасегнало споменатите по-горе компетентни личности.
Ако питащия бе написал само "Благодаря ви! ве4е се обадих..." това би избегнало последните 5 коментара.
S'il n'y a pas de solution, c'est qu'il n'y a pas de problème.
- John Smith
Не просто пита, а ти казва, че не си в час след въпрос без отговор. Има голяма разлика. Реакциите срещу неграмотността и неуважението към родния език са нещо положително за форума. Иначе човек може да остане с погрешно впечатление, че за имиграция в Канада е достатъчен завършен 3-ти клас.Koko написа:Като ви чета и почвам да си мисля че май наистина е време да закриваме форума - човек не може въпрос да зададе без върху него да скочат няколко човека че не можел да пише, не е ясно какво пита и т.н.

John Smith и Ablood са съвсем прави. Някой който не може да дефинира какъв точно му е проблема и който замества "ш" със "6" и "ч" със "4" не би трябвало да търси отговор точно тук...[/quote]
Виж какво господинчо,
не само,че имам претенции да съм по-добра от теб по балгарски, но се осмелявам и да ти го напиша тук. А това, че някой използва латиница, цифри или каквото му дойде на ум, не е неуважение към българския, а пестене на време... А ПО ОТНОШЕНИЕ НА ДЕФИНИЦИЯТА, дали ти е минало през главицата ти, че ако мога да конкретизирам проблема, ще бъда способна и да си го реша...
Виж какво господинчо,
не само,че имам претенции да съм по-добра от теб по балгарски, но се осмелявам и да ти го напиша тук. А това, че някой използва латиница, цифри или каквото му дойде на ум, не е неуважение към българския, а пестене на време... А ПО ОТНОШЕНИЕ НА ДЕФИНИЦИЯТА, дали ти е минало през главицата ти, че ако мога да конкретизирам проблема, ще бъда способна и да си го реша...
БИХ ИСКАЛА АДМИНИСТРАТОРА ДА ЗАТВОРИ ТЕМАТА МИ