Хайде да се запознаем (кандидатстване по федералната)

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
dorisdm

Хайде да се запознаем (кандидатстване по федералната)

Мнение от dorisdm »

Хайде всички, които мислите да подавате документи по федералната процедура в началото на м. юли 2011 г., да се запознаем. Може и някоя среща да си организираме.
Ние сме семейство с дете на 4 годинки от София. Нашата квота за икономисти най-бързо се изчерпа и затова чакаме м.юли. Мъжът ми е на изпит по IELTS на 19.05-20.05 и след резултата почваме подготовка на документите. Ако всичко е наред Торонто да ни чака. Пишете и вие......
Аватар
Koko

Re: Хайде да се запознаем (кандидатстване по федералната)

Мнение от Koko »

dorisdm написа:Хайде всички, които мислите да подавате документи по федералната процедура в началото на м. юли 2011 г., да се запознаем. Може и някоя среща да си организираме.
Ние сме семейство с дете на 4 годинки от София. Нашата квота за икономисти най-бързо се изчерпа и затова чакаме м.юли. Мъжът ми е на изпит по IELTS на 19.05-20.05 и след резултата почваме подготовка на документите. Ако всичко е наред Торонто да ни чака. Пишете и вие......
Струва ми се че в момента няма много кандидати по федералната процедура, съответно и за това и няма много отговори.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
PHOENIX ARIZONA

Мнение от PHOENIX ARIZONA »

Здравей те

Ние сме готови с пакета документи остана само да се направи заверка при нотариус и после превод.
Семейство с момче на 5г. Имам желание да изпратя документите до 10-15.06.11г.
Живи здрави посоката е Торонто. С професия 6242 cook .
Ще се радвам да се запознаем с други кандидати ние сме от София
Поздрави Дяко,Надя и Крис :)
Касиопея

Мнение от Касиопея »

Здравейте и от мен.
И ние имаме намерение да изпращаме документите в началото на м. Юли 2011 г.
От София сме и имаме двама юнаци - единия на 9 г., а другия на 3 г.
Мъжът ми ще държи IELTS на 25.06.2011 г. и после, живот и здраве, стартираме.

Искам да благодаря на човека, който беше споделил в този форум телефона на Тина Астарджиева, която подготвя кандидати за полагане на IELTS. Наистина е страхотна!
http://www.youtube.com/watch?v=bdoZEmiNXJY" onclick="window.open(this.href);return false;
dorisdm

Мнение от dorisdm »

Хайде ,ако искате да се организираме след празниците да се видим и запознаем.Тъкмо можем да обсъдим разни неща. Ние вече минахме IELTS и след 13 дена ще са готови резултатите.
Към кои фирми сте се насочили за превод и легализация?
Касиопея

Мнение от Касиопея »

dorisdm написа:Хайде ,ако искате да се организираме след празниците да се видим и запознаем.Тъкмо можем да обсъдим разни неща. Ние вече минахме IELTS и след 13 дена ще са готови резултатите.
Към кои фирми сте се насочили за превод и легализация?

Аз съм много "ЗА"!
Уж всичко ми беше ясно, а сега съм се паникьосала, нищо не ми е ясно, излизат все нови и нови въпроси, на които нямам отговор, а времето е малко.

Може би за всички ни ще е полезна една такава среща. :y:
http://www.youtube.com/watch?v=bdoZEmiNXJY" onclick="window.open(this.href);return false;
smt

Мнение от smt »

Касиопея, не знам защо не си задаваш въпросите тук. Все някой ще знае и ще ти помогне, нищо не губиш?!
Последно промяна от smt на Пон Май 30, 2011 6:34 am, променено общо 1 път.
Федерална процедура-продължителност 18 месеца!
Касиопея

Мнение от Касиопея »

smt написа:Касиопея, не знам защо не си задаваш въпросите тук. Все някой ще знае и ще ти помогне, нищо не губиш?!
Не искам да рискувам да задам въпрос, на който е било отговаряно стотици пъти :D

Просто ми е малка каша в главата - въпрос на систематизация предполагам.

Имаме специфична ситуация и не знам, какви последствия ще повлече. Ако не се справя сама ще питам - няма къде да ходя :worried:
Аватар
tonakis

Мнение от tonakis »

Мдам, и ние може да се присъединим към подобна среща, тъй като от няколко месеца се преместихме в София. Между другото, така или инъче щях да питам - да ми препоръчате някоя агенция за преводи ? По принцип документите са ми преведени, но в последствие се появиха някои допълнителни, които също трябва да прилагам към основните :)
Благодаря
dorisdm

Мнение от dorisdm »

Здравейте на всички! Предлагам да изчакаме и другата седмица, ако още някой се присъедини към темата и да си направим срещата.
Julianaraia

Мнение от Julianaraia »

Здравейте на всички и от мен! Искам първо да попитам федералната процедура различна ли е от тази за Квебек?
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Julianaraia написа:Здравейте на всички и от мен! Искам първо да попитам федералната процедура различна ли е от тази за Квебек?
Да, двете процедури са различни, макар че в крайна сметка имиграционната виза я издава една и съща институтция.
Бих ти предложил/помолил да прегледаш внимателно уикипедията на форума, там са описани добре и двете процедури.
Като цяло обаче изискванията по федералната процедура се покриват по-трудно отколкото тези за Квебек.

wiki.bgcanada.com
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
kefche1

Мнение от kefche1 »

последно за началото на юли ли става въпрос или за следващата седмица??
по-добре да е юли за да може да се съберат хора
dorisdm

Мнение от dorisdm »

Срещата предложих да е края на тази седмица, за да може да обсъдим разни неща.Юли е много късно.Вече по това време трябва да сме подали документите(поне ние):)Иначе може по всяко време да се организираме.
kefche1

Мнение от kefche1 »

само кажи къде и кога аз съм там
Публикувай отговор