Як бой пред джамията
Як бой пред джамията
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
-
Re: Як бой пред джамията
Ако ще и джамията да сринат,щом Конституцията и гоце са зад резаците,все тая братчед!
Толкова як, че не разбрах минавайки горе долу по това време покрай нея. Шумотевицата е била за 5 мин, ама нали журналистите трябва да имат какво да пишат.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
В(Б)олен си мисли че така ще спечели изборите, но мисля че ще му излезнат криви сметките.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Доган е бил "потресен", но такава е постановката на главният "режисьор"!Режима има нужда от такива размирици точно сега, когато се клатят краката на Доган вътре в "партията" му! Сидеров му помогна , защото без ДПС, няма Атака ! Нали всички са от една майка,партията-кърмилница. Атака е създадена от генералското крило на БКП/ДС с цел отклоняване на демократични гласове. Както впрочем и ДПС. Едни на други ги "противопоставят" и отклоняват евентуални гласове по изборите против развитието на демократичният процес в страната.
А за тази новина какво ще кажете:
Но за тази новина няма нищо в основните ел. медии, що ли? И как така пушки-помпи, калашници и друг вид автоматично оръжие се притежава и използва от мангалите и то Зрънкови, които би трябвало да са обект на постоянно наблюдение и контрол!?! Не знам кой етнос е застрашен всъщност
Ето линк към цялата историяhttp://www.razkritia.com/96401/200-%D1% ... %85%D1%82/Въоръжени до зъби цигани от фамилията Зрънкови предизвикаха война в Ихтиман, в която бяха ранени няколко души. Те се саморазправиха с клана на Кокаларите, като обсадиха къщата им и я обстрелваха с пушки-помпи и автоматично оръжие.
Но за тази новина няма нищо в основните ел. медии, що ли? И как така пушки-помпи, калашници и друг вид автоматично оръжие се притежава и използва от мангалите и то Зрънкови, които би трябвало да са обект на постоянно наблюдение и контрол!?! Не знам кой етнос е застрашен всъщност

- hadministratora
- Хабсурден
Ми на мен ми звучи като "Цигани трепят други цигани". Не e като да има религиозна, етническа или друга подобна нетърпимост. Иначе съм съгласен, че тия би трябвало да ги държат на верига, че да не се само-избият......apple написа:А за тази новина какво ще кажете...
До къде стигаме заради лакомията за власт на тоя лумпен Волен Сидеров?
Върнахме се в мрачните времена на сталинизма ли?
Как може в центъра на София да се поругават верски символи и ритуали, да се осквернява една молитва на официално призната религия, и да се позори името на България и свободите в нея пред целия свят, само за да се набере някаква политическа преднина от болни хора?
Как може в центъра на София да се поругават верски символи и ритуали, да се осквернява една молитва на официално призната религия, и да се позори името на България и свободите в нея пред целия свят, само за да се набере някаква политическа преднина от болни хора?
don azo - the spirit of istanbul.
Бог е един за всички хора на света, независимо с какви имена го наричаме - всяка религия е различен път до него и никоя религия не се противопоставя на друга!
Конфронтират се недоразбрали елементарните правила на мир и любов между хората индивиди, които независимо от тяхната религия, са малоумни и трудно проумяващи елементарни постулати.
Насилието и подтисничеството нямат НИЩО ОБЩО с религията - с нито една от религиите!
Конфронтират се недоразбрали елементарните правила на мир и любов между хората индивиди, които независимо от тяхната религия, са малоумни и трудно проумяващи елементарни постулати.
Насилието и подтисничеството нямат НИЩО ОБЩО с религията - с нито една от религиите!
don azo - the spirit of istanbul.
И аз така си помислих, че в центъра на Исламабад християнските символи са на почитазо написа:До къде стигаме заради лакомията за власт на тоя лумпен Волен Сидеров?

Така се случиха нещата и в Босна и Херцеговина. Говорил съм си на дълго и широко с хървати, босанци и сърби на тая тема. Някои казаха как всичко почнало от обикновено сбиване на една сватба. Всички знаете какви бяха последиците.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
- mortigur
- Обратна връзка:
няма бог ....азо написа:Бог е един за всички хора на света, независимо с какви имена го наричаме - всяка религия е различен път до него и никоя религия не се противопоставя на друга!
Taxation is theft.
- angelheart
Ъф корс! На всяко партийно събрание ще ти го кажатmortigur написа: няма бог ....

Най-големите разочарования в живота са победите. От тях няма полза.
- Bistra
- Напуснал форума
Не мога да го твърдя със сигурност, макар че не вярвам в съществуването му.mortigur написа:няма бог ....
Заради това уважавам хората, които вярват в Него.

По темата: Хич не мога да споделя възторга на ципокрилото.
За мен това е поръчкова акция осъществена от банда лумпени, която не е добра за България.

P.S.Жалко, че Волен Сидеров навремето беше главен редактор на вестник "Демокрация".Какво ли не правят парите!
(Някой заговори за принципи, не си спомням вече къде.

За себе си мисля, че всичко бих продала, но не и принципите си.)
А, може би и това е било поръчково. Болно е когато вярата и надеждите на хората се сриват - независимо в какво.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

-
- Напуснал форума
"Мобилизиране на електората". Това прави Волен в момента. Очаквайте още такива прояви до изборите.
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс