Това е моя първи коментар/въпрос в този много интересен и пълен с информация форум!
Малко инфо за мен:
Аз съм от 5 години в Щатите като студент и скоро(Декември ) сте завръшвам Бакалаварска степен! Но все осте нямам зелена карта а и както са нещата би било доста трудно да се сдобия освен ако не спечеля

От един месец събирам информация как мога да имигрирам от Бостон до Торонто или Ванкувър. В процес съм на изчакване за background check от тукашните служби така и от Българските...
След около месец сам на изпита по Английски.
Со фар со гоод

1) Тък като Аз сте завърша Декември( Моята Жена завършва догодина Април) се чудих как да постъпя за да мога да взема повече точки. Аз определено мога да взема документ който бе показал кога завършваме но не сам сигурен дали може така?
2) Аз имам опит между 3 и 4 години като Маниджър на Valet Serivce към Ресорант. Дали това би било признато към тази Професия: 0631 Restaurant and Food Service Managers (http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/ ... ations.asp" )?
3)Можете ли да ми кажете телефонен номер/ е- маил където мога да получа допълнителна информация от страна на Канадски преставител?
4)Бихтели препоръчали адвокат в моя случай(не че имам излишни пари да харча по адвокати но ако трябва) или бих се справил особено след като мога да получа информация от първа ръка от опитни мембъри тук

Благодаря предварително!