Е, Павка кефиш ме щи звъннаМоето скромно мнение е, че в момента се нуждаеш много повече от добрите страни на някой бойфренд, отколкото от тези на Канада.

Кои са ти добрите страни, че оттук недовиждам?
Е, Павка кефиш ме щи звъннаМоето скромно мнение е, че в момента се нуждаеш много повече от добрите страни на някой бойфренд, отколкото от тези на Канада.
През последните 2 години работа се намира много по-трудно и цените на недвижимите имоти много са поскъпнали през последните 5 години.miteto написа:Питаш или си имаш твърдно мнение по въпроса и просто искаш да се самонавиеш, че то е правилното? Щото така ми се струва... За последните 5 години няма някаква голяма промяна, освен че живота е поскъпнал както навсякъде по света (най-вече недв. имоти). Ама кво знам аз, едва ли съм в групата на компетентните "постоянно пребиваващи сънародници", че да изказвам мнение различно на "твоето скромно" таковаapple написа:А дали бих могла да получа Вашето мнение г-н Учителю за добрите страни на живота според Вашия жизнен опит в Канада, но моля актуална информация за 2010 г., защото по моето скромно мнение нещата за около 5 г. са драстично променени и го казвам съгласувано с мненията на множество постоянно пребиваващи там наши сънародници.
Ами то има ли държава, за която да не важи това същото ? Рецесията повиши нивото на безработица във всички по-развити държави.prace написа:През последните 2 години работа се намира много по-трудно и цените на недвижимите имоти много са поскъпнали през последните 5 години.
Досега не съм имала нужда от Лейсик, но си мисля, че в твоя случай трябва да се използва Хъбъл /Hubble Space Telescope, HST/.Ябълке, предлагам ЛЕЙСИК- изпъкналите ми страни би трябвало да видиш с невъоражено око дори и от там.
Аз си го мислех същото. Държавен служител в БГ - много лоша история, направо убийствен бакгроунд. Обаче ако си като мене - няма значение какво ще се работи или не, в Канада ми е по-интересно, само да сме живи и здрави - тръгвай без съмнения.roumensp написа: А на Ябълката бих казал - ако не си сигурна, че идвайки в Канада ще имаш по-добър живот, по-добре изобщо не го прави. И бъди подготвена, че трябва да се бориш за тоя по-добър живот, никой няма да ти го даде наготово. Честно казано, ако аз навремето имах съмнения и колебания като твойте, направо бих си прекъснал процедурата. Хората са го казали, че емиграцията не е за всеки.
Този факт автоматично поставя под голямо съмнение достоверността на цялата класация.ivandaman написа:ЮАР е там заради политическа коректност... Няма как без тях.... Дори и световно по футбол им дадоха в разгара на зимата..