Български блокове

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
paskalev

Български блокове

Мнение от paskalev »

Здравейте всички живеещи в Торонто.

Абе чувал съм много за "Български" блокове - с повечко български семейства в тях - ама не знам къде се намират. Ние сме младо семейство с дете на 2 години и започваме търсене на квартира от следващата седмица - 14.06. Аз пътувам в събота - 12.06. Дайте някакви координати на такива блокчета, че да ги имаме в предвид като търсим.

Благодаря предварително,
Краси
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Re: Български блокове

Мнение от KolioBalkanski »

paskalev написа:Здравейте всички живеещи в Торонто.

Абе чувал съм много за "Български" блокове - с повечко български семейства в тях - ама не знам къде се намират. Ние сме младо семейство с дете на 2 години и започваме търсене на квартира от следващата седмица - 14.06. Аз пътувам в събота - 12.06. Дайте някакви координати на такива блокчета, че да ги имаме в предвид като търсим.

Благодаря предварително,
Краси
Bulevard Balgaria - COsburn avenue
osobenno blizo do Pape e palno s balgari v pochti vseki blok

sashto ima BGri na Lawrence i VIctoria Park

ne vi savetvam obache da se butate v BG geto
po dobre si napravete mestni priateli pone v samoto nachalo a posle ako ne vi haresvat se orientiraite kam nashencite.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
Koko

Re: Български блокове

Мнение от Koko »

paskalev написа:Здравейте всички живеещи в Торонто.

Благодаря предварително,
Краси
Като че ли идващите напоследък се ориентират към Етибикок и Мисисага. Конкретно в Мисисага май най-популярни са блоковете на Канев, в някои от тях има доста българи, но пък за да те вземет на квартира там процедурата за одобряване не е лесна.
Аватар
Val

Мнение от Val »

paskalev,

Виждам, че нямаш много време преди заминаването, изпратих ти ЛС.

Желая ти успех в Канада! :D :thumbsup:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

na Cosburn e palno s balgari, tam e i bg magazina Karlovo. edin put kat minah se slushahshe yako chalga :lol: i se psuvashe oshte po zdravo
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

sasho71 написа:na Cosburn e palno s balgari, tam e i bg magazina Karlovo. edin put kat minah se slushahshe yako chalga :lol: i se psuvashe oshte po zdravo
Интересното е че от живущите в Торонто или GTA (Great Toronto Area) форумци, никой не живее в района на Козбърн, а като помисли човек и една от църквите е там, има и БГ магазин, пък и дори и консулството не е много далече.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

Koko,
Cosburn e chalga central :-)
Az ne jiveia daleche ot tam obache.
A i kato sam bil tam, izglejda da si jiveiat super - se edno v kvartal Obelia (ne sam bil tam ama taka si go predstaviam). Onia den biah tam da vzimam neshto i v asansiora polovinata ot horata podslushvaha kakvo si govorehme a drugata polvina ne ama ne shtoto ne razbirashe ezika a ot vazpitanie.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

KOKO,

sram gi e da si priznayat :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
paskalev

Мнение от paskalev »

Blagodarq na wsichki za otgoworite! :-)

Towa mi e poslednoto wlizane w Internet predi zaminawaneto - kato dojda pak shte se wkljucha.

Krasi
Заключено