Здравей sve,
Ще дойде писмото!Само търпение!
Сроковете са различни при всички,както се е коментирало много пъти във форума.Някои са чакали около 7-8 месеца дори.Късмет! Иво
Поглеждам резултатите от анкетата и 1 резултат между 1 и 2 месеца! Това e Иво 100% викам си ти май засега държиш рекорда по бързо получаване на viza! поне в мойта статистика Писал ли си писмо или просте те са разбързаха при теб !?
Прав си при всеки е различно но просто да съберем малко инфо за средно аритметично
Здравей sve,
А,има и други получили писмо за 2 месеца,не сме само ние.Не сме пращали никакви запитвания до Букурещ /те самите нали казват да не ги безпокоим /.За да не се повтарям с датите ,ще кажа само ,че ние се забавихме 4 месеца след интервюто,с изпращане на документите за Букурещ ,та може и затова да са били толкова пъргави .На теб промени ли ти се статуса на "взето решение"?
Стискам палци да дойде пимото ти тази седмица ,пък после да не забравиш да ме почерпиш !Късмет!
Иво
ами не за жалост статоса ми не се променя което от една страна ме безпокои но от друга познавам доста хора които са получили писма без да им мръдне статуса !? иначе медицинските ми бяха на 23.04 а от МОМ казаха че медицинските са претени от Букорещ кум Виена на 12.05 без забележки.
Много сум любопитен дали Кали са получили писма Пишете едно изречение ако прочетете темата
Zdraveite, nie chakame s medicinski ot 8 mart, status reshenie vzeto ot poveche ot dva meseca, samo che ot London, na vsichki chakashti jelaia uspeh!!!
Zdravei Sve,
Dnes se obazdah v Bucharest i mi kazaha che imam problem s medicinskite, zatova ne sa mi pratili pismo za visa. Sled kato se obadih v MOM ustanovih, che sa mi zagubili edin ot rezultatite ot pregledite i predi 4 dni otnovo sa go pratili parvo v Bucharest a ot tam sigurno i vav Viena, no da se obadia pak da mi kazat koga e zaminal za Viena. Kakvo da ti kaza rumanci, kakvo da gi pravish. ami tova e ot nas, zatova sa ni zabavili. Ste si chakame zaedno vizite.
Chao
Kali
Ние получихме писмото да си изпратим паспортите преди 10 дни, а статуса ни и до днес не е променен на "взето решение". Така че не се тревожете. По добре да не е променен и да получите писмото, отколкото да е променен и писмото да не идва. Успех на всички чакащи.
Zdravei i ot men Sve...predpolagam che shte se vidim na sledvshtata sreshta v Varna,no mezduvremenno shte se vklucha s doza optimizam...
Poluchih pismoto za viza sled mesec vapreki che moeto medicinsko patuva ot New Zealand ,a tova na dashterja mi ot Sofia...
Statusa mi ne e promenen....
I tvoeto pismo navjarno e na pat...
Do skoro na bira vav Varna! Di