Куриер до Sydney, NS

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
victorcho_sf

Куриер до Sydney, NS

Мнение от victorcho_sf »

Здравейте, прегледах темите за куриери, но всички са използвали услугите им до Виена или Букурещ. Някой използвал ли е куриер за изпращането на документите до новият адрес в Нова Скотия. Ако да, можете ли да ми препоръчате такъв? Адреса е:

Citizenship & Immigration Canada
Federal Skilled Worker
Centralized Intake Office
PO BOX 8500
Sydney, NS
B1P 0C4
Canada

Пробвах в DHL, но във формата за въвеждане на адрес в Канада не намира Сидни и се чудя аз ли съм объркал нещо или адресите им при нашите куриери не отговарят като тези в Канада. Да не вземат да ми затрият документите с такива административни грешки. Ще пробвам и в ИнТайм (май са ЮПИЕС). Благодаря.
tot2311

Re: Куриер до Sydney, NS

Мнение от tot2311 »

Аз ги пратих с DHL миналата година май месец.Излезе ми 90лв.
PHOENIX ARIZONA

Мнение от PHOENIX ARIZONA »

Според мен е наи добре ако имаш възможност да отидеш в офиса на DHL. Централния офис е на пътя за Летището за терминал 2 и имат още един в сградата на "Интерпред" на бул. Драган Цанков 36 на партера в дясно. Програмата която е в сайта не е много пълна и точна. Всяка куриерска фирма има вътрешна програма много по точна и пълна като информация. Провери също и Fedx http://www.flyingcargo-bg.com/" това е представителството за България.
UPS също става http://www.intime.bg/"
Виж какви са цените и реши
Успех ;)
tot2311

Мнение от tot2311 »

DHL има също и срещу парламента точно зад коня.Иначе може наистина да сравниш цените на UPS,USPS.
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

UPS са по-евтини и имат (имаха?) офис на пл. Славейков.
DHL не намира адреса защото казваш Скотиа, не Скоша :D
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
pinokio1972

Мнение от pinokio1972 »

victorcho_sf написа:Здравейте, прегледах темите за куриери, но всички са използвали услугите им до Виена или Букурещ. Някой използвал ли е куриер за изпращането на документите до новият адрес в Нова Скотия. Ако да, можете ли да ми препоръчате такъв? Адреса е:

Federal Skilled Worker
PO BOX 8500
Sydney, NS
B1P 0C4
Canada

Пробвах в DHL, но във формата за въвеждане на адрес в Канада не намира Сидни и се чудя аз ли съм объркал нещо или адресите им при нашите куриери не отговарят като тези в Канада. Да не вземат да ми затрият документите с такива административни грешки. Ще пробвам и в ИнТайм (май са ЮПИЕС). Благодаря.
Здравей ,моите ги пратих онзи ден 24 март с DHL стигнаха за 2 дена ,номисля че май адреса тие грешен
За ползване на куриер а на този адрес:
Federal Skilled Worker
Attn.: SW1 - NOC # ––––
196 George Street
Sydney, NS
B1P 1J3
Canada
victorcho_sf

Мнение от victorcho_sf »

pinokio1972 написа:
victorcho_sf написа:Здравейте, прегледах темите за куриери, но всички са използвали услугите им до Виена или Букурещ. Някой използвал ли е куриер за изпращането на документите до новият адрес в Нова Скотия. Ако да, можете ли да ми препоръчате такъв? Адреса е:

Federal Skilled Worker
PO BOX 8500
Sydney, NS
B1P 0C4
Canada

Здравей ,моите ги пратих онзи ден 24 март с DHL стигнаха за 2 дена ,номисля че май адреса тие грешен
За ползване на куриер а на този адрес:
Federal Skilled Worker
Attn.: SW1 - NOC # ––––
196 George Street
Sydney, NS
B1P 1J3
Canada
Да, сега видях, че адресът за пратки с куриер е по-различен / http://www.cic.gc.ca/english/informatio ... s/EG76.asp /. Как така успяха да стигнат за 2 дни с DHL? Каква пратка използва? На мен от DHL ми казаха минимум 5 работни дни когато ги попитах по телефона и им казах адреса.
PHOENIX ARIZONA

Мнение от PHOENIX ARIZONA »

по тарифния справочник на DHL за 2011
Канада е зона 6 и доставката е 2-3 дни.
Аватар
tonakis

Мнение от tonakis »

Само да ви кажа за справка - пратих ги с български пощи и услугата им Булпост. Стигнаха за 4-5 дена, като си има тракинг номер и ми струваше около 55лв. Не правя реклама, казвам един малко по-ефтин вариант, защото определено след всички разходи които имахме за преводи и заверки на документи на нас ни трябваше един такъв вариант :) Успех на всички!
victorcho_sf

Мнение от victorcho_sf »

Здравейте,
документите са пратени вече. Дано всичко да е там и да мине добре. Знаете ли какво трябва да очаквам сега като отговор (на физиески адрес или на и-мейл ще е) и до какъв срок трябва да ми пратят отговор? Благодаря
smt

Мнение от smt »

Последните от преди промените на 26-ти получихме отговора по имейл. Чакахме около 4-5 месеца!
Федерална процедура-продължителност 18 месеца!
Аватар
Lira

Мнение от Lira »

А някой от пратилите документи след 26 юни 2010 би ли споделил след колко време и по какъв начин е получил обратна връзка от Сидни?
"Късметът се случва, когато подготовката срещне възможността!" Опра Уинфри
Leda78

Мнение от Leda78 »

Аз го написах при темата за изпратилите след 01.07.2011, но може би всъщност тук е моментът да споделя впечатленията си за UPS - изключително доволна съм.
1. Цена - първо пратката ми струваше към 180 лв (даже малко по-малко но не помня съвсем точно сумата), това за 1.3кг, което мисля, че е много добра цена. Тази цена е гарантиран срок на доставка до 12.8.2011, 12 p.m.
2. Срок - гарантираният срок на доставка, който ми дадоха беше от 06.8.2011, 9 a.m. до 12.8.2011г., 12a.m. (при положение, че все пак в този срок има включен един уикенд и Сидни се води отдалечена зона), т.е. ако се забавят ти се дължи обезщетение. Сидни, Канада им се води отдалечена зона, т.е. има мотане из Канада преди да стигне и въпреки това пратката стигна с ден и половина по-рано - стигнала е вчера в 10 сутринта!
3. Обслужване - тъй като замалко да изпусна срока за изпращане им звъннах по телефона, бяха супер любезни и се съгласиха да започнат да попълват товарителницата докато дойда, за да не изпуснем срока и пратката да се води изпратена на 06.8.2011
4. Проследяемост - имат тракинг система, която ти показва във всеки един момент, докъде ти е стигнала пратката, като можеш да се абонираш и при всяка промяна, да получаваш мейл.

Абсолютно ги препоръчвам. Успех!
Miracles start to happen when you give as much energy to your dreams as you do to your fears
pumasapu

Мнение от pumasapu »

Leda78 написа:Аз го написах при темата за изпратилите след 01.07.2011, но може би всъщност тук е моментът да споделя впечатленията си за UPS - изключително доволна съм.
1. Цена - първо пратката ми струваше към 180 лв (даже малко по-малко но не помня съвсем точно сумата), това за 1.3кг, което мисля, че е много добра цена. Тази цена е гарантиран срок на доставка до 12.8.2011, 12 p.m.
2. Срок - гарантираният срок на доставка, който ми дадоха беше от 06.8.2011, 9 a.m. до 12.8.2011г., 12a.m. (при положение, че все пак в този срок има включен един уикенд и Сидни се води отдалечена зона), т.е. ако се забавят ти се дължи обезщетение. Сидни, Канада им се води отдалечена зона, т.е. има мотане из Канада преди да стигне и въпреки това пратката стигна с ден и половина по-рано - стигнала е вчера в 10 сутринта!
3. Обслужване - тъй като замалко да изпусна срока за изпращане им звъннах по телефона, бяха супер любезни и се съгласиха да започнат да попълват товарителницата докато дойда, за да не изпуснем срока и пратката да се води изпратена на 06.8.2011
4. Проследяемост - имат тракинг система, която ти показва във всеки един момент, докъде ти е стигнала пратката, като можеш да се абонираш и при всяка промяна, да получаваш мейл.

Абсолютно ги препоръчвам. Успех!
Напълно вярно. Само не се шашкайте, ако по трекинга забележите, че пратката ви пристига в Щатите и заминава за вътрешността на страната, вместо за Канада, а чак после се насочва на север. Това не е грешка - там се намира централата на UPS и има Световен разпределителен център за пратките. В моя случай в последните километри от Ню Брънзук към Ню Скоушъ пратката ми пътуваше с камион и камионът се повреди по средата на пътя, но, в крайна сметка, беше доставена навреме.

Изпращал съм два пъти с куриер - един път с DHL и втори - с UPS. За едно и също тегло услугата е почти аналогична и като цена, и като време за доставяне.
"Животът се състои от ридания, подсмърчания и усмивки. Преобладават подсмърчанията." О'Хенри
------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=ZwOo9xyyDkg" onclick="window.open(this.href);return false;
Leda78

Мнение от Leda78 »

Разликата, която аз намерих с DHL не е толкова цената - наистина бяха на много подобни цени.

Разликата е в срока - UPS ми предложиха с 1 ден по-кратък срок. А също така UPS имат същата цена като DHL, но за услугата с гарантиран срок на доставка, според която услуга, ако не доставят пратката навреме дължат обезщетение - не знам какво обезщетение, всъщност, само знам, че повече би трябвало да се стараят като са поели ангажимент срещу обезщетение :)

И явно се стараят - нашата пратка пристигна с почти 2 дни по-рано - трябваше да пристигне в петък, 12.8.2011 до 12ч наобед, а пристигна в сряда, 10.8.2011 в 10 сутринта.
Miracles start to happen when you give as much energy to your dreams as you do to your fears
Публикувай отговор