Въпрос към абонати на Бел телефония
Въпрос към абонати на Бел телефония
Преди около месец получих едно писмо от Бел и вътре имаше и чек за 67.41$.В писмото пише ,че парите били някакви си фондове и че с Бел мога и още да икономисам и т.н. Четох писмото доста пъти и не ми става ясно дали ако си осребря чека се вкарвам в някаква игра...по-скоро изглежда като жест на добра воля от тяхна страна да ми дадат парички,но пък ако толкова искат да ми дадат,може да ми пуснат 2-3 месеца гратис...знам ли.Та питането ми е :Получил ли е някой от вас такова писмо с чек и как е реагирал?
Съединението прави силата!
- hadministratora
- Хабсурден
Re: Въпрос към абонати на Бел телефония
Най-добре им се обади на тях и ги разпитай какво що.
И на всяка цена питай за "дребния шрифт"

Осребряването на чека не може да замести писменното или устното сьгласяване за някакьв нов договор или услуги.
Взимай парите, но си следи сметката, защото тия от Бел са непредвидими. Непрекьснато ги сьдят за незаконни практити.
Взимай парите, но си следи сметката, защото тия от Бел са непредвидими. Непрекьснато ги сьдят за незаконни практити.
Ощe : запиши си името на този с който говориш и му кажи, че и ти записваш разговора за да провериш качеството на услугата.hadministratora написа:Най-добре им се обади на тях и ги разпитай какво що.
С тия от Бел от мой личен опит и от този на много колеги на работата, трябва да си предпазлив и недоверчив.
-
И ние получихме същото - осребрих го сега дано няма изненади
Живей така, сякаш на земята е рай!
25.02.2009 Varna - Paris - Montreal
25.02.2009 Varna - Paris - Montreal
- Bistra
- Напуснал форума
Много внимавайте с Бел! Аз отдавна не съм им клиент, но докато бях ми късаха здраво нервите. Сега обещават и Луната от небето да ми свалят, ама няма връщане назад!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Казва се Deferral Account Rebate. Това са пари, които Бел са били задължени от CRTC да съберат в миналото за някакви неясни бъдещи цели. Понеже бъдещите цели така и не са се изяснили, сега Бел връща парите. Ако просто си осребрите чека, няма никакви подмолни камъни. Парите са си ваши.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
+1speedy написа:Казва се Deferral Account Rebate. Това са пари, които Бел са били задължени от CRTC да съберат в миналото за някакви неясни бъдещи цели. Понеже бъдещите цели така и не са се изяснили, сега Бел връща парите. Ако просто си осребрите чека, няма никакви подмолни камъни. Парите са си ваши.
Получих същото от Телъс тук в БК. Кинти събирани от CRTC( чрез телекомите) за развитие,останали неизползвани и ни ги връщат (пак чрез телекомите). Това по спомени от каквото пишеше в писмото с чека. Моя беше за по-малка сума

- ablood
- Обратна връзка:
И аз си го осребрих. Дори съм приготвил изрезката да я декларирам като доход, ако счети прецени.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Доход? Връщат надвзети кинти. Предполагам не си ги чарджил с инвоис за тях?ablood написа:И аз си го осребрих. Дори съм приготвил изрезката да я декларирам като доход, ако счети прецени.
Много ви благодаря! В такъв случай и аз ще го осребря днес.Лек ден на всички!
Съединението прави силата!