За кого ще гласувате на парламентарните избори 2011-а?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.

За кандидата на коя партия ще гласувате на парламентарните избори 2011-а?

Анкетата свършва на Нед Май 01, 2011 12:32 am

Consevative Party of Canada
20
41%
Liberal Party of Canada
9
18%
NDP
0
Няма гласували
Bloc Québécois
3
6%
Green Party of Canada
1
2%
Друг
0
Няма гласували
Не желая да гласувам
4
8%
Нямам право да гласувам
12
24%

Общо гласове: 49
Аватар
Ivan1007

За кого ще гласувате на парламентарните избори 2011-а?

Мнение от Ivan1007 »

За кандидата на коя партия ще гласувате на парламентарните избори 2011-а?
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Re: За кого ще гласувате на парламентарните избори 2011-а?

Мнение от MrGeek »

Ванка, вече се бях притеснил, че спря да пускаш теми напоследък. :D
Иначе няма по-безотговорно поведение от това на сегашната опозиция и най-вече на лидера на либералите Игнатиефф. Абсолютно безотговорно и напълно безсмислено бламиране на правителството на Харпър, при положение, че нито имаше някакви обществени нагласи за избори въобще, нито пък някакви променени шансове за опозицията, да не говорим за прогнозите дори за евентуално мнозинство на консерваторите и най-важното - ефекта за икономиката. Мислещите с главите си избиратели трябва да дадат ясен урок на този безотговорен политически талибанизъм. За мен въпроса за кого ще гласувам не стои изобщо. :!:
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

MrGeek написа:Ванка, вече се бях притеснил, че спря да пускаш теми напоследък. :D
Иначе няма по-безотговорно поведение от това на сегашната опозиция и най-вече на лидера на либералите Игнатиефф. Абсолютно безотговорно и напълно безсмислено бламиране на правителството на Харпър, при положение, че нито имаше някакви обществени нагласи за избори въобще, нито пък някакви променени шансове за опозицията, да не говорим за прогнозите дори за евентуално мнозинство на консерваторите и най-важното - ефекта за икономиката. Мислещите с главите си избиратели трябва да дадат ясен урок на този безотговорен политически талибанизъм. За мен въпроса за кого ще гласувам не стои изобщо. :!:
:y:
Не моа разбера що се бута между шамарите, къде се е разбързал да изгуби още 5-10 места?
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Аз няма да гласувам, не съм в Канада тогава. Последните няколко пъти гласувах за консерваторите въпреки, че Харпър ми е антипатичен. Не съм доволна от него, но така като гледам алтернатива май няма.
Май има някаква нагласа сред либералите да гласуват за консервите, за да разкарат Игнатиеф.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
pumpy

Мнение от pumpy »

Аз съм се записал да гласувам и ще го направя с удоволствие за консерваторите :) Ще ми е за първи път.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

За консерваторите естествено без капчица съмнение.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
becks

Мнение от becks »

Ако си търсите работа, консерваторите имат идеи. Съчетайте полезното с приятното:

Изображение

Между другото по този начин успяха да направят кмет на Торонто идиота Роб Форд
„Летните сензациЙ – нови промоциЙ на хавлиЙ с всички зодиЙ и други джунджуриЙ!”
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

becks написа:Между другото по този начин успяха да направят кмет на Торонто идиота Роб Форд
Да бе, понеже предния комунист не беше идиот. Всичките му решения бяха в стил: Има проблем? Вдигаме таксите. Още проблем? Затваряме магистралата/линията на метрото/квото се сетиш. Ама иначе спендинга на Сити Хол и заплатките им на макс, кога се вдигнат с 10%, кога с 20%. Аре сиктир от комунисти, да не сме им сърбали попарата вече...
Ако си мислиш, че избори се печелят убедително с платени писачи в някое и друго форумче, хехе...
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

При вас сложна работата, при нас е по - лесно - или гласуваш за кебекар националист или гласуваш срещу кебекар националист. :)

На телевизионните диспути ( по СТВ-и) обикновено е голямо забавление, кебекарина докато каже едно изречението на английски и му свършват минутите за презентация. :rofl:
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
becks

Мнение от becks »

miteto написа:
becks написа:Между другото по този начин успяха да направят кмет на Торонто идиота Роб Форд
Да бе, понеже предния комунист не беше идиот. Всичките му решения бяха в стил: Има проблем? Вдигаме таксите. Още проблем? Затваряме магистралата/линията на метрото/квото се сетиш. Ама иначе спендинга на Сити Хол и заплатките им на макс, кога се вдигнат с 10%, кога с 20%. Аре сиктир от комунисти, да не сме им сърбали попарата вече...
Ако си мислиш, че избори се печелят убедително с платени писачи в някое и друго форумче, хехе...
напротив, с писачи по форумите се налагат много идеи. Например мотото на кампанията му за "the gravy train" се повтаряше по всички блогове и коментари по вестниците.

Но както и да е, голямото му предизборно обещание за спиране на gravy train-а нещо не се случи май.

Ако Роб форд е най-доброто, което консерваторите могат да предложат за кмет на Торонто - майко мила!!
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

becks написа:Ако си търсите работа, консерваторите имат идеи. Съчетайте полезното с приятното:

Изображение

Между другото по този начин успяха да направят кмет на Торонто идиота Роб Форд
И кво, това го взимаш на face value???

Да оставим настрана, че това е ега ти льохманския начин да вербуваш съмишленици. Пределно ясно е, че този бисер е измътен от някой левичар, който си мисли, че така ще дискредитира Харпър и консерваторите. Просто пасва идеално на мирогледа да идиотите комуняги wannabes, че тези в дясно не могат да мислят самостоятелно, че трябва да им се дават "talking points", че са платени агенти на някаква right-wing conspiracy, че не могат да пишат по същество и затова прибягват до character assassination, и че, и че.....

А за Роб Форд Митето ти го каза много точно!
becks

Мнение от becks »

Marto написа: ...
Ти пък в Тутракан, пардон Ню Брънсуик, какво знаеш за кмета на Торонто ???

И не се казва "комуняги". Сега налагания термин в канадските форуми е "pinkos" :rofl:
Пинковци са всички, които не са съгласни с партийната линия :)
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

becks написа:напротив, с писачи по форумите се налагат много идеи. Например мотото на кампанията му за "the gravy train" се повтаряше по всички блогове и коментари по вестниците.
Колко от избирателите четат форуми нон-стоп и колко от тези които четат ще се повлияят от анонимни постинги? Процента ако въобще има такъв е пренебрежимо малък, а разликата с която Форд спечели беше доста голяма. Пък и смешно да се твърди че само консерваторите използват бомбастични предизборни лозунги или само те ползват платени писачи в медиите (всички медии, не само по форумите). Как си го представяш, че тази игра я въртят само консервите ;)
becks написа:Но както и да е, голямото му предизборно обещание за спиране на gravy train-а нещо не се случи май.
И защо да не се е случило? Аз не следя много подробно, но мисля че вече махна стикерите за номерата на колите (Торонтовските, не Онтарийските), уволниха шефа на Toronto Community Housing след одита и т.н. За няколко месеца не може да се оправят всички бакии... Ти примерно какво положително виждаш комуниста Милър да е правил, което сега Форд не го прави в ролята на кмет?
Или може би хората трябваше да изберат гея, под чието вещо ръководство проекта за Ontario eHealth излапа 1 милиард долара, потънали в бездънна дупка без грам резултат насреща?
becks

Мнение от becks »

miteto написа:
becks написа:напротив, с писачи по форумите се налагат много идеи. Например мотото на кампанията му за "the gravy train" се повтаряше по всички блогове и коментари по вестниците.
Колко от избирателите четат форуми нон-стоп и колко от тези които четат ще се повлияят от анонимни постинги? Процента ако въобще има такъв е пренебрежимо малък, а разликата с която Форд спечели беше доста голяма. Пък и смешно да се твърди че само консерваторите използват бомбастични предизборни лозунги или само те ползват платени писачи в медиите (всички медии, не само по форумите). Как си го представяш, че тази игра я въртят само консервите ;)
becks написа:Но както и да е, голямото му предизборно обещание за спиране на gravy train-а нещо не се случи май.
И защо да не се е случило? Аз не следя много подробно, но мисля че вече махна стикерите за номерата на колите (Торонтовските, не Онтарийските), уволниха шефа на Toronto Community Housing след одита и т.н. За няколко месеца не може да се оправят всички бакии... Ти примерно какво положително виждаш комуниста Милър да е правил, което сега Форд не го прави в ролята на кмет?
Или може би хората трябваше да изберат гея, под чието вещо ръководство проекта за Ontario eHealth излапа 1 милиард долара, потънали в бездънна дупка без грам резултат насреща?
Честно да ти кажа, по-добре да изберат гея, отколкото прасето.

А за 1 милиард долара изхарчени за глупости, може да се обърнеш към Харпър - над 1 милиард изхарчени за срещата на Г20
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

becks написа: Ти пък в Тутракан, пардон Ню Брънсуик
Toва беше любимият аргумент на Хълбой, внимавай щото почваш да звучиш като него. Само да не го вземеш за комплимент :lol:
Публикувай отговор