Продавам 2 телевизора

Купувам-Продавам.Обяви за работа. Квартири.
pumpy

Re: Продавам 2 телевизора

Мнение от pumpy »

Абе то цената подоговаряне, но явно за две бири не се продават. Да видим какви други оферти ще има ?
Аватар
mima++

Мнение от mima++ »

Благодаря ви за мненията,но си ги запазете за вас,ясно съм написала,че няма да ги изхвърля на улицата,нито ще ги подаря,а това че имало плоски и предпочитате тях си е въпрос на личен избор.Ние пък нямаме и не сме загинали от това,има много по-важни неща от това да си купя телевизор с плосък екран и след време да го сменя ,щото виждаш ли комшията си взел по-голям от моя,не може тъй,дай да се надскачаме а...
Та за ваша информация единия е продаден вече, явно има хора на които ще им свърши работа и без да е плосък и т.н. А за цената, който иска да я знае,дала съм телефон.
Айде със здраве :hai:
Аватар
mima++

Мнение от mima++ »

pumpy написа:Абе то цената подоговаряне, но явно за две бири не се продават. Да видим какви други оферти ще има ?
Виж сега, зависи от бирите,за 2 бири няма да стане,ма виж за две каси може й да се договорим а :D , трябва ли ти телевизор или и ти си имаш Плосък
Странджата

Мнение от Странджата »

E Миме,то има каси и с по 6 бири,така че,трябва внимание в пазарлъка ;)
Аватар
mima++

Мнение от mima++ »

Странджата написа:E Миме,то има каси и с по 6 бири,така че,трябва внимание в пазарлъка ;)
Многооо си прав Странджа за касите с по 6 бири,ама да ти кажа зависи от човека. Ако е разбрана душа/ като теб :) /,а не някой заядливко/а, като повечето драскащи тук, :wasntme: ,може и с 1 от тези каси да получи телевизор. По-точно казано, хич не обичам заядливци, ма направо ми се :puke: от подобни екземпляри, и не знам що си мислят,че са интересни с писаниците си ли, кво ли.
Приятна вечер :drinks: и не ме разкоствайте моля със злобни мнения и т.н., ми дайте по сериозни оферти за пазарлъка ;) :)
Аватар
DIMELBE

Мнение от DIMELBE »

Според мен, пусни си обявата в Kijiji (ако вече не си го направила), мисля че, отдавна стана ясно, че обявите във форума в повечето случаи (разбира се, има и изключения), нямат желания резултат.
Успех! :y:
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

DIMELBE написа:Според мен, пусни си обявата в Kijiji
Не става. Там всеки час излизат десетки обяви да продажби на CRT телевизори без никакво търсене. Хората се опитват да си избият част от парите за ново LCD/Plasma/LED, продавайки дъртия кинескоп, гледат, че е пълно с обяви за по $30-100 и си мислят, че по толкова "вървят". Да, ама хич не вървят. Само се публикуват.
Както написах миналата страница, даже и камиона дето събира разни вехтории подмина телевизора с дистанционно върху него, дето оставих на улицата. Всеки понеделник (нашият ден за боклук) някой съсед изхвърля някой работещ кинескоп.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
dolaria

Мнение от dolaria »

ablood, нищо лично, но необходимо ли е да пишеш едно и също нещо повече от 1 път в една и съща тема? Мисля на всички стана ясно, че жената иска символична цена. На всички писали дотук какво им влиза в работата тя защо иска да си продава телевизорите вместо да ги изхвърли? И намен не ми харесва когато някой напише, че колата или квартирата са подходящи за новопристигащи, но не пиша коментари като твоите. Защо кротко не си прочетеш всичките 1,000,000 спама за последните 15 години и да спреш да твориш твои собствени?
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

dolaria написа:...
Никой не е спамил, докато обявата не беше опреснена 5 пъти без никакъв изглед за успех. Тогава просто и репоръчах да не си губи времето и и обясних защо.
От там нататъка вече си е чесане на езиците. Сделка по такава обява трудно ще стане. Шансът е да се набута на някой познат, или неориентиран новопристигнал.

Между другото за да не стават обърквания - с какви други никове те познаваме?

ПП Ти как реши, че цената е символична?
dolaria

Мнение от dolaria »

ablood написа:
Сделка по такава обява трудно ще стане. Шансът е да се набута на някой познат, или неориентиран новопристигнал.

Така вече е по-добре, неориентираните новопристигнали ги подкарват директно от поляните, но си пожалил ориентираните. По втория ти въпрос - HisShadow. По третия - mima++ сигурно също е чувала за kijiji, а и да не е ти я осведоми надлежно. Цени от 30+ не са ли символични или за теб са от съществено значение?
Аватар
mima++

Мнение от mima++ »

dolaria написа:
ablood написа:
Сделка по такава обява трудно ще стане. Шансът е да се набута на някой познат, или неориентиран новопристигнал.

Така вече е по-добре, неориентираните новопристигнали ги подкарват директно от поляните, но си пожалил ориентираните. По втория ти въпрос - HisShadow. По третия - mima++ сигурно също е чувала за kijiji, а и да не е ти я осведоми надлежно. Цени от 30+ не са ли символични или за теб са от съществено значение?
Мерси dolaria за подкрепата :bow: , явно само ти си разбрала обявата ми както трябва,че продаваме 2 телевизора за символична цена,колкото да не прашасват с сусола и че няма да бъдат изхвърлени по никакъв повод на улицата,просто защото са си супер,дори без да са плоски ;) и с гаранций...вече :o :D ,ма са с дистанционни :lol: ,значи са модерни все още а :) . А що се отнася до новодошлите имигранти, никога не съм си и помислила да набутам някого с каквото и да е/ а то няма с какво в случая/ и винаги бих го дала на новодошли само за едно -благодаря, без бири и т.н. И винаги когато съм имала възможност съм помагала и давала неща на новодошли без дори да съм ги виждала в живота си,без да искам нищо в замяна /пари имам в предвид/. Важното е за мен,след това като се срещаме да се уважаваме и да пием по бира като стари познати :drinks: В тоз ред на мисли,само да уведомя някои хора тук,че днес дадохме единия телевизор на една моя пациентка в болницата,понеже нейния изгорял преди дни, само за 2 думи- спосибо дорогаря! Това е по- добрата сделка :) Айде със здраве и лека вечер на всички :wave2: :beer:
IFF

Мнение от IFF »

mima++ написа: Така вече е по-добре, неориентираните новопристигнали ги подкарват директно от поляните, но си пожалил ориентираните. По втория ти въпрос - HisShadow. По третия - mima++ сигурно също е чувала за kijiji, а и да не е ти я осведоми надлежно. Цени от 30+ не са ли символични или за теб са от съществено значение?
Мерси dolaria за подкрепата :bow: , явно само ти си разбрала обявата ми както трябва,че продаваме 2 телевизора за символична цена,колкото да не прашасват с сусола и че няма да бъдат изхвърлени по никакъв повод на улицата,просто защото са си супер,дори без да са плоски ;) и с гаранций...вече :o :D ,ма са с дистанционни :lol: ,значи са модерни все още а :) . А що се отнася до новодошлите имигранти, никога не съм си и помислила да набутам някого с каквото и да е/ а то няма с какво в случая/ и винаги бих го дала на новодошли само за едно -благодаря, без бири и т.н. И винаги когато съм имала възможност съм помагала и давала неща на новодошли без дори да съм ги виждала в живота си,без да искам нищо в замяна /пари имам в предвид/. Важното е за мен,след това като се срещаме да се уважаваме и да пием по бира като стари познати :drinks: В тоз ред на мисли,само да уведомя някои хора тук,че днес дадохме единия телевизор на една моя пациентка в болницата,понеже нейния изгорял преди дни, само за 2 думи- спосибо дорогаря! Това е по- добрата сделка :) Айде със здраве и лека вечер на всички :wave2: :beer:[/quote]
Това дето го пишеш сега, не се връзва с това дето го написа в началото:
Здрасти,брате :D ,и да я спамнеш не пречи,може па някой да рече ,че му трябва такъв телевизор.А,че няма да идат на боклука това е ясно,ще си ги държа у нас,хляб и вода не ми искат.Ние нови сме си ги купували и са пускани от дъжд на вятър, дето се вика,като новички са :) .Просто след като се преместихме в къщата ,собсвениците ни оставиха 2 други,по-стари и от нашите даже,но в супер състояние.Телевизия в къщи много рядко се гледа,от време на време някой филм,ма многооо рядко,само прах ми събират :D
Много ме питаха дали са в гаранция,плоски ли са и т.н.,не са хора,айде сега глезотий,бабите ви само плазмени телевизори са гледали ;)
Та значи да обобщя,ако някой от новодошлите има нужда от телевизор,понеже всички знаем,че в началото парите не стигат за всичко,да се обади,ако ли не,живи и здрави!
И много моля без грозни нападки,няма смисъл.Лек ви ден на всички :wave2:
Подарявам-давам нещо без пари; Продавам-не давам нищо без пари. Ако не вярваш, виж си тълковния речник! На тия многото, които са те питали какви са телевизорите защо не ги даде без пари?
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

mima++ написа:В тоз ред на мисли,само да уведомя някои хора тук,че днес дадохме единия телевизор на една моя пациентка в болницата,понеже нейния изгорял преди дни, само за 2 думи- спосибо дорогаря! Това е по- добрата сделка :)
Поздравления, за това че си намерила човек на който да му влезе в работа!
Аватар
mima++

Мнение от mima++ »

IFF написа:
mima++ написа: Така вече е по-добре, неориентираните новопристигнали ги подкарват директно от поляните, но си пожалил ориентираните. По втория ти въпрос - HisShadow. По третия - mima++ сигурно също е чувала за kijiji, а и да не е ти я осведоми надлежно. Цени от 30+ не са ли символични или за теб са от съществено значение?
Мерси dolaria за подкрепата :bow: , явно само ти си разбрала обявата ми както трябва,че продаваме 2 телевизора за символична цена,колкото да не прашасват с сусола и че няма да бъдат изхвърлени по никакъв повод на улицата,просто защото са си супер,дори без да са плоски ;) и с гаранций...вече :o :D ,ма са с дистанционни :lol: ,значи са модерни все още а :) . А що се отнася до новодошлите имигранти, никога не съм си и помислила да набутам някого с каквото и да е/ а то няма с какво в случая/ и винаги бих го дала на новодошли само за едно -благодаря, без бири и т.н. И винаги когато съм имала възможност съм помагала и давала неща на новодошли без дори да съм ги виждала в живота си,без да искам нищо в замяна /пари имам в предвид/. Важното е за мен,след това като се срещаме да се уважаваме и да пием по бира като стари познати :drinks: В тоз ред на мисли,само да уведомя някои хора тук,че днес дадохме единия телевизор на една моя пациентка в болницата,понеже нейния изгорял преди дни, само за 2 думи- спосибо дорогаря! Това е по- добрата сделка :) Айде със здраве и лека вечер на всички :wave2: :beer:
Това дето го пишеш сега, не се връзва с това дето го написа в началото:
Здрасти,брате :D ,и да я спамнеш не пречи,може па някой да рече ,че му трябва такъв телевизор.А,че няма да идат на боклука това е ясно,ще си ги държа у нас,хляб и вода не ми искат.Ние нови сме си ги купували и са пускани от дъжд на вятър, дето се вика,като новички са :) .Просто след като се преместихме в къщата ,собсвениците ни оставиха 2 други,по-стари и от нашите даже,но в супер състояние.Телевизия в къщи много рядко се гледа,от време на време някой филм,ма многооо рядко,само прах ми събират :D
Много ме питаха дали са в гаранция,плоски ли са и т.н.,не са хора,айде сега глезотий,бабите ви само плазмени телевизори са гледали ;)
Та значи да обобщя,ако някой от новодошлите има нужда от телевизор,понеже всички знаем,че в началото парите не стигат за всичко,да се обади,ако ли не,живи и здрави!
И много моля без грозни нападки,няма смисъл.Лек ви ден на всички :wave2:
Подарявам-давам нещо без пари; Продавам-не давам нищо без пари. Ако не вярваш, виж си тълковния речник! На тия многото, които са те питали какви са телевизорите защо не ги даде без пари?[/quote]
Е как що не съм ги дала,ми щото искат с гаранция и палзмени :D :D :D
Не мога да разбера,що не си траеш,да четеш нещо друго в нета,/има много актуални новини сега,за войната в Либия,за земетръси и т.н/ми си седнал с мен да се заяждаш, абе кви сте такива хора не мога да разбера, хем не ви интересува обявата,хем се пъхате дето не ви е работа,мерудия на всяка манджа викаше баба :whew: . Но пък от друга страна ми правите услуга, поддържате обявата на 1-во място ^_^ ^_^ :super: ,така може някой новодошъл да я прочете и да реши,че един такъв телевизор би му свършил идеална работа на първо време,а после като си стъпи на крака дето се казва,да си купи по-голям,по-хубав,по-модерен и.... с плосък екран ;)
Айде пак да ви пожелая приятна вечер :d: и дано ме оставите на мира на-после :( ,че малко се поуляхте с тъпи и ненужни коментари / ама не си мислете,че ме засягате по този начин,нееее,особенно днес не бихте могли,в супер настроение съм :smoke:
IFF

Мнение от IFF »

Обещаваме да поддържаме жив интереса около твоята обява, поне докато не успееш да подариш и другия телевизор!
Заключено