Здравейте,
Събирам играчки, които искам да даря на Българската Църква в Монреал. Така децата на желаещите да посещават литургиите ще има с какво да си играят. Естествено ще има и човек, който да се грижи за тях. Така че, ако имате непотребни играчки, моля пишете ми на лични и аз самия ще доида да ги взема.
Благодаря предварително!
П.С. Моля не използвайте темата за коментари за царквата - има друга за тази цел.
Играчки от които нямате нужда...
Re: Играчки от които нямате нужда...
Здравей, имаме много... за момчета до 5 години.. Моля обади се на 514/352-1978 Катя
не може ли хората, които имат такива играчки директно да ги дарят на църквата или трябва непременно да минат през посредничеството ви 

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Не стават така тия работи, трябва някой да се заеме. И в църквата да ги занесеш, пак на някой трябва да ги оставиш. Идеята е повече от похвална.krimon написа:не може ли хората, които имат такива играчки директно да ги дарят на църквата или трябва непременно да минат през посредничеството ви
-
Приятелско напомняне...
Искрено моля за малко повече съдействие. Виждам, че обявата е прочетена от над 600 човека. За съжеление дотук само 2 семейства се обадиха (на които много благодаря!)
Искрено моля за малко повече съдействие. Виждам, че обявата е прочетена от над 600 човека. За съжеление дотук само 2 семейства се обадиха (на които много благодаря!)
- angelheart
И у нас има известно количество. Кога и как да ви ги предадем? 

Най-големите разочарования в живота са победите. От тях няма полза.
Моля, пишете ми на лични или оставете телефон, аз ще ви се обадя. Благодаря!