Joya написа:А може ли някой да напише линка за този сайт за работа, за който ни дадоха едно картонче и казаха че стартира април месец.
Имаш го и във формулярите, които ти е дала със сертификата. Там имате и двамата по един лист с индивидуален номер за регистрация на въпросния сайт след 21-ви април.
Благодаря Karadjova и Joya!
И да попитам още нещо съфорумците:
По повод на медицинското,ако си пусна сега документи и да кажем полу4а формулярите август,има ли някакъв срок в които трябва да го направя?
(Виждам,4е сертификата ми за селекция важи за 36месеца,а документи до Букурещ трябва да се пуснат до 12 месеца до март 2012),но за медицинското мога ли да си го направя 4ак догодина април 2012,за да ми важи и визата от тогава,тъи като искам да удължа малко във времето заминаването?
Писах и до Букурещ преди 8дни на емаила им,защото не отговарят на дадените телефони,но нямам отговор?Моля,пишете какво мислите и ако някои е бил в същата ситуация!Благодаря!
Снимките, които сме правили за Виена /според изискванията/, могат и сега за Букурещ да се ползват, нали?
В Гида, при спецификациите на снимките не виждам да пише да се изисква да имат дата. Вярно, че ако сложа същите снимки, ще е ясно, че са правени поне преди 6 м.
Вие нови снимки ли си правихте за док. за Букурещ?
Правят се нови снимки - мисля, че имаше разлика в снимките за Виена и Букурещ. На тези за Букурещ пишеш дата на снимката (има изискване за това), имена и рожденна дата на гърба и не трябва да са по-стари от 6 месеца. Ако пратиш старите - това ще е издънка заради датата на снимките.
След толкова пари, наляти в процедурата 12 лева не вярвам да са проблем на някой.
emili_vn написа:Правят се нови снимки - мисля, че имаше разлика в снимките за Виена и Букурещ. На тези за Букурещ пишеш дата на снимката (има изискване за това), имена и рожденна дата на гърба и не трябва да са по-стари от 6 месеца. Ако пратиш старите - това ще е издънка заради датата на снимките.
След толкова пари, наляти в процедурата 12 лева не вярвам да са проблем на някой.
Така е! Някой ако има затруднение с това да опише размерите на снимките, да разпечата листа с описанието от Контролния лист(Appendice B:Spécifications pour photos), в който са описани параметрите на снимките, и да го покаже на фотографа.
Пращате ли още един път финансова декларация заедно с докум. за Букурещ?
Тази подпечатаната от интервюто си остава за нас, нали?
И още нещо - сега като пускаме док. за Б., предплащаме ли куриер, за да могат за наша сметка да пратят после баркодовете /медицинските? Или това се прави само когато дойде ред за визите?
Не е лошо да си предплатите и връщане, за да сте спокойни. Най-добре предплатете две товарителници, за да имат една за баркодовете и после една за да ви пратят медицинските формуляри.
По принцип за комуникация използват обикновенна поща, но ако вие си плащате за куриер, и ги уведомите, че искате да кореспондират с вас, по този начин, няма проблем, а ще си спестите ненужни притеснения. При нас миналата година баркодовете се загубиха, медицинските дойдоха, а искането, да им изпратя свидетелство за съдимост дойде близо два месеца, след като е било изпратено от Букурещ.