yahoo написа:От "отбора на знаещите" са останали една шепа хора, а за такива
специфични въпроси като Х има ли покритие и за шестата къща в
ляво на 13-та улица в Mississauga едва ли някой ще иска да се
изкаже неподготвен

Eee, yahoo, няма нужда да се заяждаш сега....

Аз не съм искала да се заяждам с теб за автомобилните застраховки.
Що се отнася до въпроса ми, мисля, че е ясно, че не питам за покритие на определени места и къщи. Питам за впечатленията на хората като цяло. Иначе картите на покритие ги има в интернет, но ме интересува на практика какво мислят хората, които са използвали двата провайдера, или поне Telus.
На въпроса на speedy какво ме кара да мисля за смяна:
Ами, Telus предлагат доста атрактивен family plan, много по-добър от този, който ни беше с Rogers. 2500 минути между family members в допълнение към основните минути, каквито ние нямахме в нашия план отпреди 2 години. Но, като се обадихме в Rogers да се изключваме, се оказа, че и те са добавили това в плановете си, но не уведомяват старите си клиенти.
На всичкото отгоре на уеб сайта им това е написано с дребни буквички отдолу, като че ли е някакъв disadvantage, та не сме го забелязали по-рано, за да настояваме да го включат и в нашия план. Дори не знам кога са го добавили.
Но, както и да е, не знам колко време сме се прецаквали, но вече всичко е okay, дори на Rogers новите family планове се оказаха по-добри от съответните на Telus (поне за 4-членно семейство). Особено, като се има предвид, че Telus предлагат значително по-ниски намаления (или 0$ цена) за телефоните си само за 3-годишен план, което е смешно.
Обаче, това е една друга поука.

Е, всъщност, поуката да се четат дребните буквички е стара, но бих добавила към нея: ако имате Rogers план, проверявайте често уеб сайта им...
Все пак, любопитно ми е да чуя отзиви за Telus....