myhata II написа:Колегата отгоре пак се изказа неподготвен,истината в Канада е че всичко е МОНОПОЛ, и не можеш лесно да изплуваш,ето ви един пример ,2007 направихме компания изкарахме 6 месеца и разбрахме че всичко тук е реклама,а тя е много скъпа ,ако бяхме продължили щеше да ни коства за около 3 години 3 000 000 долара ,а резултата не беше сигурен
Едно е важното което разбрах ,КАНАДЕЦА НЕ ОБИЧА НОВИТЕ НЕЩА ,лъскавото и новото го плаши и не ходи там
Всъщност думичката "неподготвен" не е ли по-уместна да се опише някой, който е разбрал чак 6 месеца след като е направил компания, че ще му трябват "3 000 000 долара" ( ) само за реклама?
myhata II написа:Точно тоя някой се надяваше да мине с милион но не влезна в границите ,не беше взет под внимание човешкия фактор- Канадец
Мухи, за реклама се плаща някъде между 2% и 5% от приходите. Я открехни какъв беше този бизнес, дето щеше да ти донесе продажби от 10-20 милиона годишно???
myhata II написа:истината в Канада е че всичко е МОНОПОЛ
и
myhata II написа:Много мислихме за лотария .... държавно участие-МОНОПОЛ !!
има доооооооста голяма разлика. И не мога да повярв... не, всъщност не се изненадвам, че не си знаел, че хазарта е строго регулиран бизнес.
Обаче ти ми даде една хубава идея. Ей сега отивам да започна бизнес с основна дейност "събиране на данъци". Бизнес планът ми е перфектен - ще подбивам на държавата, като искам от хората само 8% от доходите
Проблемът е, че малко хора ти вярват. Не си ти единственият българин в Канада с опит в нещо, нали се сещаш? Май не се сещаш...
Ами техен си им е проблема дали ми вярват или не,аз казвам през какво съм минал,а че ти какво си мислиш за мен или за оня ,няма никакво значение,моя живот е в реалния свят не във форумите
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Някой хора четат мненията само заради мене ли ,мерси,мерсииии
И с четири ръце Анксели пак съм прав
А момчето където пита ,да се пробва ,и да вземе да зареди и лютеница,пинджур и вафли боровец,защото китайците ги продават по евтино от българския магазин
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
myhata II написа:Е така ще цвилиш от радост, ама докато не се опариш и ти сложат шпрангите, после други песни ще запееш
Ето ти идея за бизнес, мухЪ, почвай да слагаш "шпранги" на опарените (каквото и да означава това). Все някой ще има нужда от тази услуга, пък и си личи, че явно не е за всеки.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.