интервю Март 2011

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
mufc

Re: интервю Март 2011

Мнение от mufc »

:D
Последно промяна от mufc на Сря Май 18, 2011 6:38 pm, променено общо 1 път.
dimatrif

Мнение от dimatrif »

BibitaN написа:Аз бих искала да попитам кои са регионите на Кебек? Доста търсих из Гугъл, но освен най-населеният регион долината на река Сейнт Лорънс на юг, не намирам категоричен отговор кои са останалите региони. Може ли някой да ми помогне?
Благодаря! :)
Това е първият отговор на гугъл
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_regions_of_Quebec"

Честито на миналите и успех на всички с предстоящи интервюта! Горе главата, спокойствие и ...френски език! :D
BibitaN

Мнение от BibitaN »

Благодаря ви, mufc и dimatrif! :) Тъкмо щях да пиша, че съм се оправила вече!
Моето търсене по-рано беше с думи на български, но междувременно като написах на френски и ми излезе нужната информация.
Док. Виена - 6.8.2010
Интервю - 10.3.2011
Док. Букурещ - 5.2011
Баркодове - 6.2011
Мед. форм. - 28.11.2011
Мед. изсл. - 9.12.2011
OK мед. - 29.12.2011
ВИЗИ - 11.10.2012
Joya

Мнение от Joya »

Честито и на литъл :)
А я кажете как смятате да сте облечени, и по-скоро мъжете.
Супер официално, спортно-елегантно, небрежно ?
"Повечето истински провали се дължат на ограничения, които хората си поставят сами, в собствените си умове." Н.Х.
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

Последно промяна от mufc на Сря Май 18, 2011 6:39 pm, променено общо 1 път.
kemy

Мнение от kemy »

Честито на всички, които вече стискат сертификатите :y: Благодаря за споделената информация- много е полезна за нас!!
Чудя се как може да отговориш на въпроса с какво ще допринесеш за Квебек ...... Тук трябва да изтъкнем лични качества ли, не знам вече , все ми се струва че отговори на такива въпроси могат да се изтълкуват по много начини :
09.08.2010- DCS

15.12.2011-Invitation visa
littlelenny

Мнение от littlelenny »

Сетих се още нещо :) . Вече е споменато от Ниа мисля,но пак да кажа,защото и при нас стана въпрос. За CV -то. Каза,че нашето не е по квебекарски образец и ме пита дали имам друго,което да съответства. Аз й казах,че знам,че има разлика,но нямам изготвено по този модел. Тя ме посъветва да следвам техните образци,когато кандидаствам за работа. Ще го имам предвид и за документите за Букурещ :) . Така че пригответе си за всеки случай. Ниа изпрати линк,доколкото си спомням.
И още веднъж успех :) :y: .
И мерси за честитките от всички. Ще имам да ви връщам :)
succes

Мнение от succes »

ЗДравейте и от мен,
да се похваля и аз със сертификат.Преди мен имаше една двойка, без дете, които мисля също минаха- да им е честито. Като за начало ще кажа че тръпката си я биваше, поне при мен.Споделям, тъй като знам какво, всеки жадно попива опита на другите, но ... искам да кажа че от мненията, които чета стигам до извода, че за всеки нещатата са си малко или много индивидуални. Аз кандидатствам сам, ниво по френски 7/7, английски бях писал 9/9. Интервюто ми мина за около 40 мин. Макар че бях чел уж не малко, мисля че и 90% от въпросите не ми бяха зададени. Не позлвах услугите на преводачката изобщо, защото жената говореше много отчетливо и всичко и се разбираше.
Аз съм инженер, кандидатствам сам. Важно е да сте информирани за професията си и как се става член на ордер и т.н. Разпечатайте няколко обяви по специалността си и на по-ниско ниво. Мен също ме пита за регионите на Монреал, на които се запънах като имена, но после и показах на един лист че все пак съм ги чел и че от притеснение не мога да възпроизведа голяма част от информацията. Пита ме в какво се състои работата ми, какво точно правя и какво бих работил в Квебек и тук е мястото да се спомене, че в началото не може да се работи като инженер, а като техник например.
Като цяло остана доволна от представянето ми, какато и аз самия, дори каза че съм и направил деня, беше усмихната, много благоразположена и доволна. А, да, пита ме и за ценностите на Квебек( Вальор комюн)- там дискриминация за цвят религия, сексуална приентация и т.н.Да кажа и за СВ-то, същото , което и при предните постове. Аз бях разпечатал само един образец, защото нямах време да го правя наново и тя остана много доволна, че съм запознат.
Какво да ви кажа, ако сами сте си правили всичко и сте честни Квебек ще ви приеме.
Ако се сетя нещо ще дописвам.
Успех на бъдещите интервюирани.
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

Последно промяна от mufc на Сря Май 18, 2011 6:39 pm, променено общо 1 път.
wild_cat

Мнение от wild_cat »

Поздравления за успехите , на всички ! :party: Благодаря , че отделяте време да споделите как е приминало интервюто ! Успех желая на всички ! :y:
Nescafe

Мнение от Nescafe »

Честито на всички преминали успешно!Много се радваме!На останалите -кураж и сполука!
Имам само едно въпросче към succes.Мадам дали ви поиска документ за нива 7/7 френски и съответно за английски 9/9?
Мерси предварително!
RORO_74

Мнение от RORO_74 »

Привет и от нас. Ние минахме интервюто успешно на 01.03 сутринта. Какво да кажа... Мадам е изключително мила, предразположи ни от самото начало. Говореше бързо както на мен, така и на мъжа ми, независимо от различните нива на езика, но разбирахме всичко. Основно разговорът се въртеше около нашия проект за имиграция, както тя го нарече и как смятаме да го осъществим - френски, обяви за работа, социална адаптация. Изключително добро впечатление прави доказателство за вашите усилия за учене на френски - атестации за курс, сертификати за ниво на владеене на езика. Конкретно зададените въпроси бяха малко, по-скоро интервюто премина като разговор, който Мадам обогатяваше със съвети и препоръки. Ако мога да дам препоръка - разчитайте на цялата информация, която сте акумулирали не само през последните седмици на здрава подготовка, а и на всички интересни неща, които сте прочели. Не се притеснявайте да ги демонстрирате, да показвате, че сте се интересували. Бъдете усмихнати, естествени, покажете желание да успеете да реализирате ВАШИЯ ПРОЕКТ ЗА ИМИГРАЦИЯ. ВЯРВАЙТЕ, ЧЕ СТЕ ГОТОВИ ЗА ТАЗИ СРЕЩА, УСПЕХ!!!

Тези, които се интересуват от подробност, на лични.

А НА ТЕЗИ, КОИТО ВЕЧЕ СА МИНАЛИ ИНТЕРВЮТО - Bienvenue Au Québec!!!
21.05.2010 - Изпратени документи Виена
23.11.2011 - Получени покани за визи
13.01.2012- Montreal
niko8003

Мнение от niko8003 »

zdraveite na vsi4ki na6eto interviu e na 10 mart,moge li niakoi koito e predi tazi data da spodeli vpe4atleniata si kakav 4ovek e izpitva6tia,na kakvo dargi i t.n.Predvaritelno vi blagodarim!
Аватар
thunderbolt

Мнение от thunderbolt »

Успех на всички на интервюто, а за тези , на които им предстои само да споделя да не се притесняват, нашите приятели -MVM са минали успешно интервюто днес- казаха, че жената говори много бавно, разбиераемо, усмихва се и те предразполага. Наблягат на професията, обяви за квартири , работа, и вървят последователно по документите, коакто се очаква. Интервюто им е продължило 55 минути, като и интервюиращата е говороила доста.
Аватар
thunderbolt

Мнение от thunderbolt »

Успех на всички на интервюто, а за тези , на които им предстои само да споделя да не се притесняват, нашите приятели -MVM са минали успешно интервюто днес- казаха, че жената говори много бавно, разбиераемо, усмихва се и те предразполага. Наблягат на професията, обяви за квартири , работа, и вървят последователно по документите, коакто се очаква. Интервюто им е продължило 55 минути, като и интервюиращата е говороила доста.
Публикувай отговор