най-забавният Министър-председател!!

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
mwanza
Обратна връзка:

Re: най-забавният Министър-председател!!

Мнение от mwanza »

myhata II написа:Казвам че по нормалния начин НЕ става !!
...
Става. Аз си работя по специалноста. А дори и диплома нямам за нея. Просто преди време си направих хобито професия и съм доста добър в това което правя.
pumpy

Мнение от pumpy »

Hitar Petar написа:Прав е Мухата 2. Всичко това, което казва евярно. Повечето хора, които познавам всички ги лъжат и работят волунтари (безплатно) ДОБРОВОЛНО, както го наричат Канадците.И аз като завърших единственото, което ми предложиха като работа, беше Волунтари. .
Това, че ти не си могъл да си намериш платена работа не е причина да се генерализира. Аз завърших и започнах платена работа и то на над средната за новозавършили часова ставка. Хайде, и аз не съм критерий, защото знаех много добре какво правя и бях досттъчно конкурентно способен. Но имам няколко приятели в Монреал, които също учиха и никои от тях не е работил и един час неплатена позиция. Явно е до специалност и човек, а не до околна среда ;)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Пумпи ти завърши ли бе майна,я ми обясни как са по точно нещата
2 години процедура в България ,1 или 2 години подготовка в Канада и колко години учение 5 ли,а заема покри ли ти нуждите и не бачка ли някакви работи не по специалността
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Муха, това твоето като протест срещу непризнаването от Канада на образованието получено в България ли е, или просто вътрешен подтик да си непременно контра? И то на определени хора.
Точно по този начин започваш да приличаш на идиот, майно.
И за децата е ясно вече, че след като не се признават българските дипломи, човек трябва да приравнява като доучва или учи наново тук. И съвсем нормално е докато трае следването човек да потърси начин да припечелва с каквото му попадне. В цял свят е така, включително и в България.
Ти като малоумен продължаваш да си повтаряш за работа по специалността още от слизането от самолета. И не приемаш, че човек трябва да седне отново на студентската банка само защото вече е учил и придобил някакава диплома незнайно къде си.
Не става така бе, Мух, никой не ти е виновен, че си го мислел за възможно преди да тръгнеш за насам.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
pumpy

Мнение от pumpy »

myhata II написа:Пумпи ти завърши ли бе майна,я ми обясни как са по точно нещата
2 години процедура в България ,1 или 2 години подготовка в Канада и колко години учение 5 ли,а заема покри ли ти нуждите и не бачка ли някакви работи не по специалността
Работил съм няколко неща не по специалността си, но НИТО един ден доброволно/безплатно. Особено пък след като си взех първата тапия за дентален хигиенист. Защото Хитър Петър завършил нещо местно и започнал да работи безплатно - ама, че странна идея....
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Linko написа:Муха, това твоето като протест срещу непризнаването от Канада на образованието получено в България ли е, или просто вътрешен подтик да си непременно контра? И то на определени хора.
Точно по този начин започваш да приличаш на идиот, майно.
И за децата е ясно вече, че след като не се признават българските дипломи, човек трябва да приравнява като доучва или учи наново тук. И съвсем нормално е докато трае следването човек да потърси начин да припечелва с каквото му попадне. В цял свят е така, включително и в България.
Ти като малоумен продължаваш да си повтаряш за работа по специалността още от слизането от самолета. И не приемаш, че човек трябва да седне отново на студентската банка само защото вече е учил и придобил някакава диплома незнайно къде си.
Не става така бе, Мух, никой не ти е виновен, че си го мислел за възможно преди да тръгнеш за насам.

Щом ме оприличаваш на ИДИОТ няма смисъл да беседвам с тебе,намери си събеседници които са ти на нивото 8)
А как е в цял свят Линко и баба знае че който за каквото е учил това работи
За България не са така нещата от 89 година защото системата се срина,но да ми говориш за Канада където тука всичко е "уредено" и" чудесно" нещо не хващаш дикиш,
Аз със 2 ръце ще ти кажа къде им е проблема на тези тук
Искат образовани и интелигентни хора а същевременно ги цакат да им работят циганските работи,е един нормален образован бял човек дошъл тук със своето семейство мислиш ли че ще се задържи тук,ми не бе Линко ще си хване първия самолет и ще си замине там от където е дошъл или ще хване 3та дистинация,както и го правят
Та ти че нямаш какво да правиш в твоята родина и не си добър в дадена професия не значи че и другите са така ,това е толкова просто и елементарно
Стефан Цанев
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Аз със 2 ръце ще ти кажа къде им е проблема на тези тук
Ей това е велико, взимам го за подпис :rofl: ...
Много е двусмислено, аз с 2 ръце мога да ти покажа какъв е проблема тук :rofl: :clap: :rock: ...
Циганите - на Сатурн !
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

myhata II написа:А как е в цял свят Линко и баба знае че който за каквото е учил това работи
Така щеше да е, ако беше завършил в Харвард или в MIT, ама с твойта "макроикономическа" диплома от БГ - забрави.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Е така е и за бедните канадци,които нямат достъп до такива университети,щото майна заема за учение е фиксиран,пък и си е заем ;)
Това е дойдохме си на думата,кокошкарските работи за канадчетата,а мангасарските за имигрантчета,а за убавите е за отбрани хора като.. вие си ги знаете ;)
Стефан Цанев
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

anxeli, това също става за подпис: "кокошкарските работи за канадчетата,а мангасарските за имигрантчета". :rofl: :rock: :party:
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Ааа, защо го съкращаваш, така от контекста му се губи смисъла един вид, тoест може да се намери някакъв, ама я иди разбери цялото изречение :$ ... Трябва да го криптираме като послание за идните поколения, да може като го намерят за си поблъскат главите над житието и битието на българските заселници из канадско през бойковата епоха :lol: ...
Муха какво става, никакъв сенс не мейкваш напоследък, да нямаш недостиг на магнезий, или пък витамин Д :rofl: ... Много си се преработил нещо, почини. Колко отпуска ти дават ?
Циганите - на Сатурн !
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

anxeli написа:Ааа, защо го съкращаваш, така от контекста му се губи смисъла един вид, тoест може да се намери някакъв, ама я иди разбери цялото изречение
Ама то и в твоя подпис може да се намери някакъв смисъл - ако си ням/глухоням, няма друг начин освен "с 2 ръце". :rofl:
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

myhata II на 22.11.2009 г. написа:...снощи си говорих с наш съфорумец и разбрах че в очите съм ви изглеждал като ерген идиот...
Мух, нещо си започнал да забравяш май. Ти сам си го каза на всеослушание това, не съм го аз измислил.
Аз просто ти казвам къде може да е причината за да изглеждаш така.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
jovani

Мнение от jovani »

Браво на вас - пак си го изкарахте на Мухата...
(оттепахте му се на Мухата)
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
mwanza
Обратна връзка:

Мнение от mwanza »

myhata II написа:...
Щом ме оприличаваш на ИДИОТ няма смисъл да беседвам с тебе,намери си събеседници които са ти на нивото 8)
А как е в цял свят Линко и баба знае че който за каквото е учил това работи...
Не съм казал ама пак да повторя, аз не работя това което саъм завършил. А ти иди се гръмни некъде ...
Публикувай отговор